Kesinlikle aynı fikirdeyim ben de birine gidince rejim filan kalmiyo mecburen kilomu verememe sebebimin büyük nedenlerinden biri yoksa oburlugumdan değilGunaydin o kadar azimli basladim ki rejime ama bi yere gidince rejim falan kalmiyor
Kv gile geldik dun aksam 2 gun burda kalicaz ben yemek yedim tokum desende gece 10 da 1 dilim böregi zorla yedirdiler rejimdeyim de diyemiyorum sonra laf ederler arkamdan sütüm tamamen bitti cunku benim dogumdan beri rejim yaptin ondan bitti diye laf uydururlar alakasi yok halbuki rejime yeni basladim
Hahahaaa kesinlikleKesinlikle aynı fikirdeyim ben de birine gidince rejim filan kalmiyo mecburen kilomu verememe sebebimin büyük nedenlerinden biri yoksa oburlugumdan değil
Ben de bu sabah kızlarla kahvaltidaydim ne yediğimi bile bilmiyorum o kadar çok yedim sohbet muhabbet şu da güzelmiş derkenBiz bu sayfada zayiflayalim derken şunu yedim bunu yedim diyerek daha çok kilo alcaz he
Benim de korkum o patatesler cipsler gozlemeler havada uçuşuyorHahahaaa kesinlikle
Canimiz cekcek dur bak patates yrmis bende yiyim derken bi bakmisiz suanki kilomuzu aramayalim birde
ayyy hepimi izi affetsinSabah patates kızartması yedim Allah affetsin :)
Kesinlikle aynı fikirdeyim ben de birine gidince rejim filan kalmiyo mecburen kilomu verememe sebebimin büyük nedenlerinden biri yoksa oburlugumdan değil
Ben de bu sabah kızlarla kahvaltidaydim ne yediğimi bile bilmiyorum o kadar çok yedim sohbet muhabbet şu da güzelmiş derkenBiz bu sayfada zayiflayalim derken şunu yedim bunu yedim diyerek daha çok kilo alcaz he
Hahahaaa kesinlikle
Canimiz cekcek dur bak patates yrmis bende yiyim derken bi bakmisiz suanki kilomuzu aramayalim birde
O önce kendıne ceza versın
Canim isvec diyeti cok agir bence surekli sekersiz kahve bu seferde kansizlik olur bak baska bi diyet mi uygulasan acabaİşvece başladı.m sabah şekersiz kahve
öğlen
yumurtalı domates marullu salata bu şeftali yerim aksam
tavuk
salata
Bilmiyorum canım başım agriyor biraz onun haricinde iyiyim ben 3u bi arada iciyorumCanim isvec diyeti cok agir bence surekli sekersiz kahve bu seferde kansizlik olur bak baska bi diyet mi uygulasan acaba
3 ü birarada mi eee şekerli hemde bal gibi o...bari sekersiz cay icBilmiyorum canım başım agriyor biraz onun haricinde iyiyim ben 3u bi arada iciyorum