Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve ben de aynı durumdayım.Günaydın günlük, bugün 76.65 kg ile diyete başlıyorum İnşallah.
Yarın sabah ikimiz de yeniden başlıyoruz artık. Yarın yola da çıkacağım, haftasonu evde de olmayacağım ama başlayacağım. Kilo aldıkça bel fıtığı ağrılarım artmaya başladı. Kilonun bana hiçbir faydası yok.Merve ben de aynı durumdayım.
76.3 geldim.Kahvaltıyı diyet yapmadım şuan ama yeniden başlamam lazım başka çare yok
O kadar moral bozdum ki Rabbim hayırlı bi kapı açsın bana bu konuda.Yarın sabah ikimiz de yeniden başlıyoruz artık. Yarın yola da çıkacağım, haftasonu evde de olmayacağım ama başlayacağım. Kilo aldıkça bel fıtığı ağrılarım artmaya başladı. Kilonun bana hiçbir faydası yok.
42 bedenim yani normal bedenin son bedenindeyim.büyük beden el salladı bmı zaten >30 oldu obezite ye dayandı boyum kısa olduğu için.Yarın sabah ikimiz de yeniden başlıyoruz artık. Yarın yola da çıkacağım, haftasonu evde de olmayacağım ama başlayacağım. Kilo aldıkça bel fıtığı ağrılarım artmaya başladı. Kilonun bana hiçbir faydası yok.
Amin canım inşallah. Ben de aynı durumdayım güzelce başladım 71 e indim sonra yine 76 ya çıktım. İradesizliğimden nefret ediyorum. Mutfaktan uzak durmaya çalışacağım. Çok hareket etmeye çalışacağım. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Dolabım 36-38-40 beden kıyafetlerle dolu. Hiçbiri olmuyor. Trençkotumu dün giyecektim olmadı. Hamile pantolonlarım bile olmuyor. Çok moralim bozuluyor. Ben ne yapıyorum yedikçe yiyorum. Kendime çok kızgınım. Sağlığım da kötüye gidiyor. Bel ağrısından duramıyorum. Halbuki zayıflayınca ağrı kalmıyor.O kadar moral bozdum ki Rabbim hayırlı bi kapı açsın bana bu konuda.
Gerçekten nisandan beri aynı kilo aralığındayım al ver dediğim 3 kiloluk bi Aralık 74-77 arasında in çık yapmaktan psikolojim yıprandı.
Tam iniyorum araya bişey giriyor tekrar alıyorum.
Acaba sürekli kafaya takıp uğraştığım için mi olmuyor diyorum direk bir haftada çat diye 1-2 kilo alıyorum düşünmeyince.
Evet dengeli yiceksin sabrediceksim yürüyüş spor matematik belli ama iradem mi zayıfladı noldu anlamadım.
Her konuda iradem zayıfladı sanki miskin bi insana dönüştüm asla böyle biri değildim hırslı tuttuğunu koparan biriydim.kendimi tanıyamıyorum.
Kendimi hayretle izliyorum.
Akşam spora gitsem çocuk benle vakit geçirmek istiyor kıyamıyorum.
Sabah veya akşama rklesem bende insanım çalışıyorum ve yoruluyorum.sporsuz vermek için çok az yemem gerekiyor ona da sabrım yetmiyor Max 3 hafta sonra iradem düşüyor yerlere.
Ay niye bu kdr yazdım bilmiyorum ama içimden geldi....