Bırakmıştım tekrar başladım. Biraz toparlayınca foruma yazmaya başlayacağım. İsterseniz birlikte yeniden başlayabiliriz.Merve hanım benzer klilolardayız naptınız bıraktınız mı diyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmıştım tekrar başladım. Biraz toparlayınca foruma yazmaya başlayacağım. İsterseniz birlikte yeniden başlayabiliriz.Merve hanım benzer klilolardayız naptınız bıraktınız mı diyeti
Ben de yarın tartılıp başlayacağım. Spor yapmayı düşünüyor musun veya yapıyor musun? Ben Leslie ile başlamayı düşünüyorum.Oluuuur ben 76.4 kiloyum şu an 4 gündür diyetteyim bu 1 kilo gitmiş halim.
Ya ona bi fikir bulamadım bi gün parkta yürüdüm yarım saat.bugğnde yine yürümeyi düşünüyorum iş çıkışı aslnda evime yakın bi fitness salonu var ama hala düşünüyorum belki de yzılırım bilmiyorumBen de yarın tartılıp başlayacağım. Spor yapmayı düşünüyor musun veya yapıyor musun? Ben Leslie ile başlamayı düşünüyorum.
Canım ben spora yazıldım bugün başlıyorum inşallah normal bi alet kullanılan fitness salonu.özel dersler çok pahalıydı bununla bir ay bi. Gideyim diyorum sonrası Allah kerim bakalım naparızBen de yarın tartılıp başlayacağım. Spor yapmayı düşünüyor musun veya yapıyor musun? Ben Leslie ile başlamayı düşünüyorum.
Çok iyi yapmışsın canım. Bence fitness reformer a göre daha etkili olur. Yemene de dikkat edersen kilolar gider inşallahCanım ben spora yazıldım bugün başlıyorum inşallah normal bi alet kullanılan fitness salonu.özel dersler çok pahalıydı bununla bir ay bi. Gideyim diyorum sonrası Allah kerim bakalım naparız
Ana olmak hepsinden güzel.hiç dert etme gider kilolar vakti gelinceÇok iyi yapmışsın canım. Bence fitness reformer a göre daha etkili olur. Yemene de dikkat edersen kilolar gider inşallah
Benim 2 bebek bir çocuk olunca spora gitmem imkansız. Mecbur evden Leslie yapacağım.
İnşallah canımAna olmak hepsinden güzel.hiç dert etme gider kilolar vakti gelince
Nasılsın 3 gündür neler yaptın ?Bu sabah su içtiğim için tartılamadım. Ananas detoksuna başladım. Kaçamaksız geçti şükür.
Sabah: 2 halka ananas, 10 badem
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, salatalık domates nane, yeşil çay
Ara: 1 kupa detoks çayı, 1 fincan Türk kahvesi, 1 maden suyu, 1 lifalif bar
1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 halka ananas
Akşam: 1 tabak et sote, 1 kase yoğurt
1 fincan kahve, 1 maden suyu, 1 kare bitter
Bir türlü yazamadım. Yatılı misafirim vardı düzenim bozuldu. Bir hafta daha misafir olayı olacak. İnşallah sonrasında tam ve istikrarlı başlamayı düşünüyorum. Regl dönemindeyim o da biraz etkiledi tabi.Nasılsın 3 gündür neler yaptın ?
Tartılmadım bayadır inşallah vermişimdir baya istikrarlı yaptım.Bir türlü yazamadım. Yatılı misafirim vardı düzenim bozuldu. Bir hafta daha misafir olayı olacak. İnşallah sonrasında tam ve istikrarlı başlamayı düşünüyorum. Regl dönemindeyim o da biraz etkiledi tabi.
Senin nasıl gidiyor? Eksiler görüyor musun tartıda
Salı sabah tartını bekliyorummmSalı günü istikrarlı bir şekilde başlıyorum inşallah
1 hafta daha bekleyeceğim maalesef. Yatılı misafirlerim gelecek. 15 Ekimde inşallahSalı sabah tartını bekliyorummm