- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
Sekersiz açık çay demek istemistim canim koyu cayda kansizlik yapiyor3 ü birarada mi eee şekerli hemde bal gibi o...bari sekersiz cay ic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sekersiz açık çay demek istemistim canim koyu cayda kansizlik yapiyor3 ü birarada mi eee şekerli hemde bal gibi o...bari sekersiz cay ic
Benim aliskanligim 3 senedir sekersiz sutsuz kahveCanim isvec diyeti cok agir bence surekli sekersiz kahve bu seferde kansizlik olur bak baska bi diyet mi uygulasan acaba
Kansizlik sorunun yoksa sorun degil ben hep kansiz oldugum icin biraz kahveyi abartayim hemen ilac tedavisine basliyorum kan haplari mi dersin kan serumlari ignesi gozum korktu canim o yüzdenBenim aliskanligim 3 senedir sekersiz sutsuz kahve
Bugunum
Sabah
Yumurtasiz menemen ustune 1 dilim kasar
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve, 2 buskivi
Oglen
1 tane yesil biber dolmasi, salata, 1 dilim ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam
......
bi o var og3 ü birarada mi eee şekerli hemde bal gibi o...bari sekersiz cay ic
:) bugünkü yaptigin pastalari yedin dimi ondan 1 saat yürüyüş yaptin:)bi o var og
Lene kadar yazık bana
Bi saat yürüyüş yaptım dusumu aldım kızımı yatırıyorum
He ya yedim evet ondan telafi edeyim diye yürüdüm bugün devam:) bugünkü yaptigin pastalari yedin dimi ondan 1 saat yürüyüş yaptin:)
Canim bunun icin diyetisyenler ara ogun koyiyor hepOoooooo kızlar sizin diyetler almış başını gidiyor Safransari I imspecial imrendim size yahu:-(
Benim diyet miyet yalam oldu yemeyince zayıfladığımı farkediuorum iştahımda azalıyor ama grlin görünki bem eşşek gibi acıkmayana kadar yemek yemiyorum hal böyle oluncada obur oluyorum
Masallah canimEvet cuma gunu geldi verilen kilolari ya da gramlari yazalim bakalim rejimler ne alemdegecen persembe 65 ile basladim bugun 63.5 oleyyyy oleyyy oleyyy