2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Beklenen topik gelmiş, çok sevindim. Teşekkürler @Girlboymom
Ama genel olarak hepiniz çokta kilolu degilmişsiniz. Ben yazmaya çekinir oldum şimdi.

Korkunun ecele faydası yok değil mi?

Hamile kaldığım kilo 80
Suan ki kilom 88
Hedef 70
Cumartesi günü 12 de diyetisyen randevumuz vardı ama eşim erken diyip kalkmadı. Iptal etti guzelim randevuyu. Bende evde bir diyet listem var, ona başladım. Inşallah devamı gelir. Bir ara cekip resmini atiyim, belki uygulamak isteyen arkadaşlar olur. Hadi kolay gelsin bakalım.

Canim isvec diyeti cok agir bence surekli sekersiz kahve bu seferde kansizlik olur bak baska bi diyet mi uygulasan acaba
Benim aliskanligim 3 senedir sekersiz sutsuz kahve
Bugunum
Sabah
Yumurtasiz menemen ustune 1 dilim kasar
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve, 2 buskivi
Oglen
1 tane yesil biber dolmasi, salata, 1 dilim ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam
......

Benim aliskanligim 3 senedir sekersiz sutsuz kahve
Bugunum
Sabah
Yumurtasiz menemen ustune 1 dilim kasar
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve, 2 buskivi
Oglen
1 tane yesil biber dolmasi, salata, 1 dilim ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam
......
Kansizlik sorunun yoksa sorun degil ben hep kansiz oldugum icin biraz kahveyi abartayim hemen ilac tedavisine basliyorum kan haplari mi dersin kan serumlari ignesi gozum korktu canim o yüzden

Bugun esimjm izni bitti, bende tam basliyorum diyete, Allahin izniyle, bu arada kilo almisim 56 ile basliyorum.. cok zor bir hedef degil, 1 ayda 52 kilo olmak hedefim, hergun yazacagim..

Bugun
Kahvalti

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibrit kutusu peynir
Biraz cecil peynir
Yarim domates
4-5 biberiye tursusu
1 orta dilim ekmek
1 bardak sut

Ara ogun
2 kuru incir
2 ceviz

Ara
Kendi yaptigim yogurtlu meyveli dondurma kalorisi cok az

Aksam
Sebze corbasi
Taze fasulye
1 ince ekmek

Ara
Meyve 1 porsiyon

Esim yokken yemek yemiyorum oglen yemegi yerine ara ogun koydum.. 2 litre su icecegin hergun..

Selam güzeller
bikac gündür istahim baya azaldı abur cubur ve sık sık yemiyorum ana ogunlerde gyzel yiyorum bi kilo vermisim ama bi haftada.inceldigimi farkettim cok mutlu oldum aslinda ben kil o yu hic sevmiyormusum.

benim bölgesel zayıflamam lazim gobek ve dahası basen ins oda olucak.

Ooooooo kızlar sizin diyetler almış başını gidiyor Safransari I imspecial imrendim size yahu:-(

Benim diyet miyet yalam oldu yemeyince zayıfladığımı farkediuorum iştahımda azalıyor ama grlin görünki bem eşşek gibi acıkmayana kadar yemek yemiyorum hal böyle oluncada obur oluyorum

merhaba kızlar
benim diyetler çok uzun sürmüyor açlık krizlerine giriyorum
kan hapı kullanıyorum o da iştah yapıyor kansızlığım iyileşse de bıraksam ilaçları
insanın bir şey i canının istemesi ve ona direnmek eskiden derdim şişmanlara aa niye zayıflayamıyor ki diye ama zormuş gerçekten :S

ama ben inşallah başarıcam çünkü kilolu bir anne olmak istemiyorum çıtır anne olmak istiyorum :)

Canim bunun icin diyetisyenler ara ogun koyiyor hep
Acikip bir anda fazla yemeyelim diye
Bende bunu gec farkettim

Maşallah kızlar kilolar verilmeye başlanmış ben diyet yapmıyorum bayramdan sonra düşünüyorum çünkü şimdi zayiflasam bayramda annemlere gitmez malum bide kurbn . Sonra sıkı bi diyete baslicam önce ekmeği kesicem bol su böyle verecegime inanıyorum bi beş kilo gitse süper olur kilomu zaten çok göstermiyorum vücudum sıkı

Sabah
1 dilim peynir, 4 zeytin, 2 dilim ekmek, yesil cay
Ara
Kahve, 2 kayisi
Oglen
1 kase corba, 1 dilim ekmek
Ara
Elma
Aksam

Evet cuma gunu geldi verilen kilolari ya da gramlari yazalim bakalim rejimler ne alemdegecen persembe 65 ile basladim bugun 63.5 oleyyyy oleyyy oleyyy
Masallah canim
Bende 63 leri gorecekmiyim
Benim ilk hedef 65
Bu hafta ilk haftam ve 900 gr vererek 68.7 oldum
İnsallah bu hizla devam eder
5 kilo eksilsem benden 5 kiloluk.bir yag bidonu ciksa ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…