Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalimminione canım aslında bende şöyle zengin bir kahvaltı yemeyi seviyorum..
Şöyle poğaça, patates kızartmasi, yoğurtlu biber, simit bunları çok seviyorum ama iş yapmaya gelince sevmekten vazgeçiyorum
Bu arada ben yarın diuetimi bozacqm bugün kv ye gidecem orda diş buğdayı yapacam yarın mecbur diyeti bozacam
Teşekkür ederim canım bizim diş buğdayı iki kere olacak bi kv dede nide annmlerde iki kere bol yemek allaaaah acıktımHadi bakalim
Afiyet olsun
Simdiden hayirli olsun dis bugdayiniz
İyi eglenceler dilerim
Yaaa ama niyr bana zor veriyorsun bende abdullahı evde turlasam olmazmı zaten hep kucağımdaİki gün izin aysimason yalniz diyeti bozdugun için her aksm 30 mekik yatmadan önce
Sagol canimBeklenen topik sonunda geldi sağol I imspecial kızlar bende çok diyet yapmak istiyorum ama sütüm azalırsa diye korkuyorum çünkü tatlı yenmeyince gerçekten azalıyo. Geçen yıl sıkı bi diyetle 4 ayda 12 kilo vermiştim dahada vermek istiyodum ama hamile kalınca diyet miyet yalan oldu tabi hemde öyle böyle bi yalan değil hamile kaldığımda 57 dim doğuma giderken 84 (sanırım rekor benim ) şimdide 72 yim boy 164. Şimdi namıyım ben bi akıl verin ya süt azalırsa. Bide öğlenleri işyerinde yemekhanede yiyorum artık ne çıkarsa elimiz mahkum Dafiduck canım protein tüket bol bol proteinlerin vücuttaki sindirimi uzun sürdüğü için daha tok tutuyo
Abowwww tahmini 76 gelirim :sSu saatte bir sürü ter akıttım 15 dk eliptik ve 25 mekik ne kadar hamim her yerim su içinde kaldı pazertesi listeyi yapiyorum ve cumaya kilo bildirimi var kızlar ona gore
ay sorma o laf edenler gıcık yaa sinirler sanki biz ac gezdik te kilolar üstümze ni yapıştı diyet yapsak zayıflardık demi yalan borcumuz var sanki...hic canını sıkma bi ogun bozdu isen obur öğünde dikkat etki daha çok almayalim salınca daha kötüGunaydin o kadar azimli basladim ki rejime ama bi yere gidince rejim falan kalmiyor
Kv gile geldik dun aksam 2 gun burda kalicaz ben yemek yedim tokum desende gece 10 da 1 dilim böregi zorla yedirdiler rejimdeyim de diyemiyorum sonra laf ederler arkamdan sütüm tamamen bitti cunku benim dogumdan beri rejim yaptin ondan bitti diye laf uydururlar alakasi yok halbuki rejime yeni basladim
yok yok sen almayacaksin inaniyorumAbowwww tahmini 76 gelirim :s