- 2 Aralık 2013
- 392
- 236
- 23
evet perşembe günü transferim yapıldı bekliyorum meraktan ölmezsem cumartesi çağırdı doktoruma. selam canim Aminn cumlemizin insallah sendemi tedavi goruyon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet perşembe günü transferim yapıldı bekliyorum meraktan ölmezsem cumartesi çağırdı doktoruma. selam canim Aminn cumlemizin insallah sendemi tedavi goruyon?
24 nisanda oldum canım ben. Bende hiçbir belirti yok kan verdim sonuç bekliyorum ben de bir de dün idrar testim negatifti. Kafamda sürekli var mı yok mu diye şüphedense öğrenip kurtulayim dedim bakalım ne çıkacak. Maşallah senin belirtiler değer iyiymişsaol canım. sen nezaman transfer oldun sonucunu aldın mı....
kasıklarımda çok ağrım vardı birde gerilme isteğim çok oluyordu, göğüs şişkinliği ve ağrısı vardı. son günlerde de bel ağrısı oluştu ve sürekli akıntım vardı hatta akıntı gelince her seferinde yine adet oldum diye korkarak tuvalete gidiyordum....
İkinci Gün transferi olduğu için olabilir herhalde yada daha bi emin olmak için mi bilmiyorum senin kaçıncı gün canimcanım benimle aynı gün yapılmış transferin. inşallah olumlu sonuçlarımızı paylaşırız burada.
ben cumartesi test yaptıracağım. sen neden çarşambaya kadar bekliyorsun
24 nisanda oldum canım ben. Bende hiçbir belirti yok kan verdim sonuç bekliyorum ben de bir de dün idrar testim negatifti. Kafamda sürekli var mı yok mu diye şüphedense öğrenip kurtulayim dedim bakalım ne çıkacak. Maşallah senin belirtiler değer iyiymiş
Canim 5 haftalik oluyor buyuk ihtimal, son regline gore hafta hesaplaniyor, sende ona gore internetten hesaplayabilirsin.Bnm transferimde 18.de oldu kaç günlük oluyor yani
Canim yukselir tabi,hayirlisi neyse o olsun canim benim, uzulup kendini strese sookma sakin.kızlar merhaba.. 9. gün değerimm ne yazık ki 17.11 çıktı.. çok düşük.. yükselir mi bilmiyorumm.. kısmet değildir belki nasipte yoktur..
Canim yukselir tabi,hayirlisi neyse o olsun canim benim, uzulup kendini strese sookma sakin.
Canim ben burda oyle seyler okudun ki, hatirlamiyorsam bir arkadasim kusurdu artisi devam etti, cok kiside duydum, seninki kacinci gun embriyosuydu?Benim gibi denk geldi mi hiç canım yükselen oldu mu acaba?? 12. gün kesinleşir diyorlar..
Canim ben burda oyle seyler okudun ki, hatirlamiyorsam bir arkadasim kusurdu artisi devam etti, cok kiside duydum, seninki kacinci gun embriyosuydu?
Bir arkadasin 5 kusurdu yazmak istemistim, gec tutunma olabiliyormus. Bugun doktorum da soyledi bana5. gün embriyosuydu cnm
Bnm transferimde 18.de oldu kaç günlük oluyor yani
canım benim 5. gün. inşallah ikimizin de bebekleri tutunmuştur ve güzel gzel haberlerimizi veririz herkele birlikte tabi :)İkinci Gün transferi olduğu için olabilir herhalde yada daha bi emin olmak için mi bilmiyorum senin kaçıncı gün canim
canım benim değerimde 13 çıkmıştı :) artar inşallah merak etmekızlar merhaba.. 9. gün değerimm ne yazık ki 17.11 çıktı.. çok düşük.. yükselir mi bilmiyorumm.. kısmet değildir belki nasipte yoktur..
cnm tutunmuş işte maşallah tadını çıkart inşallah değerlerin kat kat artar :)5. gün embriyosuydu cnm
Bir arkadasin 5 kusurdu yazmak istemistim, gec tutunma olabiliyormus. Bugun doktorum da soyledi bana
İnşallah canım dua edelim olumlu sonuçlarımızı yazalım burayacanım benim 5. gün. inşallah ikimizin de bebekleri tutunmuştur ve güzel gzel haberlerimizi veririz herkele birlikte tabi :)
cnm tutunmuş işte maşallah tadını çıkart inşallah değerlerin kat kat artar :)
canım benim değerimde 13 çıkmıştı :) artar inşallah merak etme
ayy canım allah razı olsun.. Umut oldun bana.. seninde 9. gün müydü değerin kuzum sonra mı arttı.. inan çok üzüldüm ama Rabbimin dediği olur buna şükür dedim..