• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.... Heyecan desen tavan yapmış durumda.... Aslında sakin olmak Lazım ama korkularım beni bırakmıyor
sakin ol tatlim hersey olcagina variyo bizim elimizde olan bisey yok rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu insallah

Merhaba arkadaşlar bende sonuç bejleyenlerdenim ve buraya girip yazdıklarınıZi okumak bana pozitif enerji veriyor çünkü yaşadıklarımı paylaşabileceğim hiç kimse yok çevremde..Benim geçen çarşamba transferi yapıldı ikinci denemem ve haftaya çarşamba test günüm. .rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir herkes hayırlısıyla pozitif sonuç alir

Merhaba arkadaşlar bende sonuç bejleyenlerdenim ve buraya girip yazdıklarınıZi okumak bana pozitif enerji veriyor çünkü yaşadıklarımı paylaşabileceğim hiç kimse yok çevremde..Benim geçen çarşamba transferi yapıldı ikinci denemem ve haftaya çarşamba test günüm. .rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir herkes hayırlısıyla pozitif sonuç alir
canım benimle aynı gün yapılmış transferin. inşallah olumlu sonuçlarımızı paylaşırız burada.
ben cumartesi test yaptıracağım. sen neden çarşambaya kadar bekliyorsun

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum uzun uğraşlar sonucu ilk tüp bebek deneyimimi nisan ayında yaşadım bende 30 nisan transferim oldu şuan beklemedeyim ama adet belirtilerim var bugün umudum çok kırıldı sizlerle dertleşmek belki bana da ii gelir diye düşündüm ne kadar zor bir süreç Rabbim hepimize yardım etsin

Cnm sende de adet ağrıları gibi ağrılar devam ediyor mu
Canim sabah kanamam oldu :( acil doktora gittik, iki kese gordu doktor , birinde kalp atisi var digerinde yok, progesteron igne verdi doktorum, ctesi yine gidecegim, herseyin hayirlisi insallah.adet agrisi arafa bende de oluyor.

Cnm sende ohsd var mıydı
Yok canım benim eşimde az sperm vardı ondan dolayı tüpe başladık ama ben ohss olmadım hiç bende ilk denemem de benden 15 yumurta topladılar fakat tutmadı 2. Denememde doktorum embriyolarınızda problem var dedi chg gönderdik gerçekten problem varmış ben sağlıklı embriyo bulabılmek için 1 denememin haricinde 2 kere daha yumurta toplattım ve elimizde 30 embriyo oluştu bunların sadece 2 tanesi sağlıklı çıktı. Sonra doktorum işi garantilemek için rahim içine çizikler atalım dedi peki dedi histereskopi yöntemi ile rahim içine çizikler attık o operasyondan 35 gün sonra yaralarım iyileşmeye yüz tutarken transferimi yaptı bu şekilde embriyoların tutma olasılıklarını artırıyorlarmış bu süreç tam benim 6 ayımı Aldı şimdi bekliyorum Allah'ın izniyle. Ama doktorum çok bilinçli ve gerçekten eşimde bende çok güzeniyoruz

Canim sabah kanamam oldu :KK43: acil doktora gittik, iki kese gordu doktor , birinde kalp atisi var digerinde yok, progesteron igne verdi doktorum, ctesi yine gidecegim, herseyin hayirlisi insallah.adet agrisi arafa bende de oluyor.
gçmiş olsun canım inşallah iyi olur bebişlerin...

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum uzun uğraşlar sonucu ilk tüp bebek deneyimimi nisan ayında yaşadım bende 30 nisan transferim oldu şuan beklemedeyim ama adet belirtilerim var bugün umudum çok kırıldı sizlerle dertleşmek belki bana da ii gelir diye düşündüm ne kadar zor bir süreç Rabbim hepimize yardım etsin
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin benimde transferim 30 nisanda oldu

Back