• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

benim orjinal günüm 11. gündü ben dayanamayıp 9. gün baktırmıştım ve 13 çıkmıştı.. 11. günde 28 ..çok şükür sonra 100 küsür oldu :)

Bende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...

Bende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...
canım sen kendini niye böyle salıosun hemen bebeğin sninle inş yaaaa ne güzel baksana poztif sonuc iki gün snra ikye ktlanırr ohhh miisss inş :)şu an bi stresten kurtuldun poztifi gördün tadını çıkarrr

canım sen kendini niye böyle salıosun hemen bebeğin sninle inş yaaaa ne güzel baksana poztif sonuc iki gün snra ikye ktlanırr ohhh miisss inş :)şu an bi stresten kurtuldun poztifi gördün tadını çıkarrr

Ayy canım saolasınnnn.. İnşallah benimle bebeğimmm biraz daha güçlü olsunnnnn tutunsun bırakmasınnnn inşallah.. Ne bileyim biraz üzüldümm... Olsun artacak inşallah artacak :))))

kızlar aranızda bel bandı kullanan var mı ben gibi ?ben birinci yedi günde bi gün eksik taktım ikncisini de 29 unda takmştım şimdi bunu bugün mü çıkartsam acaba yarın mı?yoksa derimden bi parça olabilir yakında :D

kızlar aranızda bel bandı kullanan var mı ben gibi ?ben birinci yedi günde bi gün eksik taktım ikncisini de 29 unda takmştım şimdi bunu bugün mü çıkartsam acaba yarın mı?yoksa derimden bi parça olabilir yakında :KK70:
Aynı banttan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ben climara fort bant kullanıyorum ama bana doktorum 48 saatte bir değiştireceksin demişti. Bence yarın sabah değiştir veya emin olmak açısından doktorun yada hemşiresi ile görüşebilirsin...

Aynı banttan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ben climara fort bant kullanıyorum ama bana doktorum 48 saatte bir değiştireceksin demişti. Bence yarın sabah değiştir veya emin olmak açısından doktorun yada hemşiresi ile görüşebilirsin...
evet canım climara.hemşire yedi gün demişti toplamda 14 gün yani.yine teşkkür ederim canım bu arda bu ne için acaba çok mu önmli :D ancak soruyorum :D

Back