• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım 1 tane embriyo transfer mi olmuştun? Bugün benim de 14. Günüm 2 katı artış oldu değerin güzel 10 gün sonra muayeneye çağırdı.
Evet canım tek embriyo transferi oldum 2 isterdim ama ozaman biri ngsli biri ngs siz olurdu onuda embriyolog istemedi doktorda onay vermedi tek transfer oldm.. genelde 2 ci kanın 10 gününe veriyorlar galiba belki kalp atışıda görünür diye ama benim doktorlarım farklı ilerledi.. tüp bebek doktorumda demişti 2 ci kanın 10 cu gününe git diye ama almanyadaki doktorum 2 ci kandan 1 hafta sonra çağırdı .. sende en son beta kaçtı ? Beta 1500 geçince ultrasonda gözüküyormuş bugün doktorum dedi

Evet canım tek embriyo transferi oldum 2 isterdim ama ozaman biri ngsli biri ngs siz olurdu onuda embriyolog istemedi doktorda onay vermedi tek transfer oldm.. genelde 2 ci kanın 10 gününe veriyorlar galiba belki kalp atışıda görünür diye ama benim doktorlarım farklı ilerledi.. tüp bebek doktorumda demişti 2 ci kanın 10 cu gününe git diye ama almanyadaki doktorum 2 ci kandan 1 hafta sonra çağırdı .. sende en son beta kaçtı ? Beta 1500 geçince ultrasonda gözüküyormuş bugün doktorum dedi
Benim 14. Gün yani bugün 3090 çıktı. Bana da tek transfer ettiler. Bazıları değerin yüksek ikiz mi acaba diyorlar korkuyorum. Tek transfere tek bebek olur dimi arkadaşlar? Bana da tüp bebek hemşirelerim 10 gün sonra git dediler ben dedim ki kalp atışı duyulur mu. Değerin yüksek duyulabilir dediler. Bakalım hayırlısı. Aslımda kalp atışı iyice duyulunca gitmek istiyorum. Yolk saç bebek görünmeyince insan stres oluyor sanki

Back