• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar dün idrar testi yapmistim negatifti bugün kanda 11. Gün degerim 388,41 Rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın:))
Yaaaaa ne güzel bir haber buuu çok sevindim canım benimmm gerçekten çok sevindim hayırlı olsun :)

Can
Kızlar dün başlayan lekelenme devam ediyo bazen kahverengi bazen pembe bilaç gün süren oldu mu

Canım sen progestron kullanmıyormuydun benim bildiğim kadarıyla progestron alan bir bayan ilacı kestikten 10 -15 gün sonra adet oluyor benim ilk dememde düşük olmuştu ben progestronu kestiğim halde 1 hafta sonra kanamam oldu

Hayirlisi olsun cnm benim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah... Benimde test gunum yarin bakalim kismet. Herseyin hayirlisi canim senin belirtilerin varmiydi acaba nelerdi?
Cnm belirtim çoktu benim yaklaşik 4 gündür inanilmaz sancım oldu hatta gece uyandiracak derecede..akintim oldu bu süre icerisinde ayrica ben geceleri idrara hiç cıkmam ama son günlerde 3 defa ciktigim oluyordu..

Can

Canım sen progestron kullanmıyormuydun benim bildiğim kadarıyla progestron alan bir bayan ilacı kestikten 10 -15 gün sonra adet oluyor benim ilk dememde düşük olmuştu ben progestronu kestiğim halde 1 hafta sonra kanamam oldu
Canım benim transferimin 8. Günü bugün cumartesi test yapılcak da korkuyorum yerleşme kanaması mı diil mi diye ilk transferimde 3. Gün embriyosu 2 tane konmuştu sonra pembe kanama oldu yerleşme sanmıştım ama negatif sonuç aldım:(

Kızlar benim de bir kaç gündür aşırı gaz şişme var. Ve rahmim arada öyle bir acıyor ki kımıldayamıyorum. Göğüslerim içi dolu dolu şiş. Ve acıyor. Bugün doktora göründüm yumurtalıklar su toplamış şişmiş iyice. ultrasonla baktı dr ve protein ağırlıklı beslen dedi sebzeli et yemekleri ye dedi.
BUNLAR NE DEMEK SİZCE????

Kızlar benim de bir kaç gündür aşırı gaz şişme var. Ve rahmim arada öyle bir acıyor ki kımıldayamıyorum. Göğüslerim içi dolu dolu şiş. Ve acıyor. Bugün doktora göründüm yumurtalıklar su toplamış şişmiş iyice. ultrasonla baktı dr ve protein ağırlıklı beslen dedi sebzeli et yemekleri ye dedi.
BUNLAR NE DEMEK SİZCE????
Buyuk ihtimal hamilesin canim, bende de oyle oldu, kacinci gunun bugun

Benimde ayni gun oldu:) hatta doktorum diyunca test yaptir demisti, anlamis pozitif oldugunu ama bana soylememisti.
Bende işin aslı acaba dr birşey mi anladı ki diye düşündüm. Belki rahim yapısı kalınlığı falan baktığında tecrübelerinden kaynaklı birşey olmuş olabilir :) Inşallah öyledir xor bir süreç. yıpratıyor ama insan katlanıyor. Inşallah herkes bebeğine kavuşsun amin

Back