- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Silikte olsa idrarda çıktı yarın test günüm cnmBen de kullandım negatif ti sonucunda testi de öyleydi etkilemez yani testin pozitif mi senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silikte olsa idrarda çıktı yarın test günüm cnmBen de kullandım negatif ti sonucunda testi de öyleydi etkilemez yani testin pozitif mi senin
İyiyim şükür canım şimdi dobdurulmuslarla 2. Ye başladık .estrofemn folik coraspin bi de bant kullanıyorum c. Tesi kontrolün var 9 mayısta galiba transfer olacak kendi hesaplarıma göre ama doktor dobdurulmuslarla çözdüm kaliteli değilse transfer yapmam dedi. Kısmet artık. Sen tekrar başlayacaktır eski topikte ne yaptın baya olducanim sen nasilsin tedavinde hangi asamadasin?
AMin inşallah tatlım Allah emeğini boşa cikarmasin . Ayın kacinda gideceksin test için belki karşılaşırız orda tatlimHiç vurulmadım cnm o zamandan beri. Acillerden dönerdim hep. hep göbekten vuruldum iğneleri.
Benim bebişimin kalitesi 4aaa inşallah sağlıkla tutunur yavrum.
Hakkımızda hayırlısı olsun CnmBen de umutlu ve stresliyim hayal kırıklığından korkuyorum
Maşallah gözün aydın ozaman Rabbim tamamına erdirsin değerin kat kat yükselir inşallahSilikte olsa idrarda çıktı yarın test günüm cnm
Hamilesin işte tatlım tadını çıkar stres yapma yükselir inşallah değerin 2 kat artış olmuş zaten . Bence 2 güne bir tekrarla testi11.ci gün 5.53 du 13.gün 22.9 olmuş evet değer arttı ama çok düşük değer Dr ta pazartesi gününe kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyor
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim içime sığmıyor çok heyecanliyimHamilesin işte tatlım tadını çıkar stres yapma yükselir inşallah değerin 2 kat artış olmuş zaten . Bence 2 güne bir tekrarla testi
Amin canım eşini de al çık dışarı gez dolaş varsa böyle gökyüzüne yakın sakin bi doğa ortamı git oraya Hamileyiiiimm diye bağır gökyüzüne ağaçlara kuşlara ciceklere Allahım sana şükürler olsun Deee sen hamilesin bundan güzel bişey var mı biz gibi hasret çeken insanlar için.İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim içime sığmıyor çok heyecanliyim
Gerçekten öyle canım sonucum düşük olsa ilk defa sonucumu boyle görmek bile yeterAmin canım eşini de al çık dışarı gez dolaş varsa böyle gökyüzüne yakın sakin bi doğa ortamı git oraya Hamileyiiiimm diye bağır gökyüzüne ağaçlara kuşlara ciceklere Allahım sana şükürler olsun Deee sen hamilesin bundan güzel bişey var mı biz gibi hasret çeken insanlar için.
inşallah cnmMaşallah gözün aydın ozaman Rabbim tamamına erdirsin değerin kat kat yükselir inşallah
Haftaya cumartesi günü cnm. Sen ne zaman gidiceksin. Bir de 4aaa embriyo hakkınds bildiğin birşey var mı. İyi miA
AMin inşallah tatlım Allah emeğini boşa cikarmasin . Ayın kacinda gideceksin test için belki karşılaşırız orda tatlim
Bu cumartesi kontrole gidicem ben ama hesaplarına göre diğer hafta cumartesi transfer olur bi aksilik çıkmazsa. Canım inşallah karşılaşırız. Karşılaşırsak nasıl tanıycaz birbirimizi . Tam bilmiyorum canım ama bence seninkiler daha kaliteli 4 ne bilmiyorumda aa olanlar daha kaliteli oluyor Muş başka bi yerde okumuştumHaftaya cumartesi günü cnm. Sen ne zaman gidiceksin. Bir de 4aaa embriyo hakkınds bildiğin birşey var mı. İyi mi
hadi hayirlisi olsun inşallah sagliklica cozunur senin buz bebislerde simsiki tutunup bidaha birakmazlar seni ..İyiyim şükür canım şimdi dobdurulmuslarla 2. Ye başladık .estrofemn folik coraspin bi de bant kullanıyorum c. Tesi kontrolün var 9 mayısta galiba transfer olacak kendi hesaplarıma göre ama doktor dobdurulmuslarla çözdüm kaliteli değilse transfer yapmam dedi. Kısmet artık. Sen tekrar başlayacaktır eski topikte ne yaptın baya oldu
Ayy hadi inşallah beraber gün sayariz. Senin de tedavinin hayırlı olsun canım Benim inşallah bu defa tutar seninkide. Mayis ayını çok seviyorum hhem Mayıs ayında doğduğu için hem anneler Gününde bana annemi görme fırsatı verdiği için hem havalar ne sıcak ne soğuk çok güzel. İnşallah bize ve tum tedavi gorenlere ugurlu gelir Mayıs ayı. tatlım sen yurt disindasin de mi dua topiklerinde göremiyorum senihadi hayirlisi olsun inşallah sagliklica cozunur senin buz bebislerde simsiki tutunup bidaha birakmazlar seni ..
ben basladim canikom iğne tedavisindeyim su an mayisin ilk haftasi opu sonra transfer insallahhhhh
hemen hemen ayni zamanlarda transfermz olacak sanki canim
inşallah fistigim Rabbim emeklerimizin meyvesini tatmayi nasip etsin cumleten...Ayy hadi inşallah beraber gün sayariz. Senin de tedavinin hayırlı olsun canım Benim inşallah bu defa tutar seninkide. Mayis ayını çok seviyorum hhem Mayıs ayında doğduğu için hem anneler Gününde bana annemi görme fırsatı verdiği için hem havalar ne sıcak ne soğuk çok güzel. İnşallah bize ve tum tedavi gorenlere ugurlu gelir Mayıs ayı. tatlım sen yurt disindasin de mi dua topiklerinde göremiyorum seni
Bi ara ayrılıyor diye yazmıştın sanki hani liste yapıyorsun ya listeyi falan ordan ayrıldım sandım ben de yetişmeye çalışıyorum çıksam mi diyorum bilmiyorum . Tedaviye başladım ya ben de buralardan ayrilamiyorum sabahtan beri teldeyim bağımlılık yapıyo ama kafa dagitiyoz dediğin gibi :)inşallah fistigim Rabbim emeklerimizin meyvesini tatmayi nasip etsin cumleten...
ben dua topiklerindeyim hala canim ama buralarda daha cok zaman geciriorum ...tam da tedavideyken kizlarla sohbet etmek iyi gelio..
o topikten ayrildim canim evet ,4 dua topiğindeyim dahaBi ara ayrılıyor diye yazmıştın sanki hani liste yapıyorsun ya listeyi falan ordan ayrıldım sandım ben de yetişmeye çalışıyorum çıksam mi diyorum bilmiyorum . Tedaviye başladım ya ben de buralardan ayrilamiyorum sabahtan beri teldeyim bağımlılık yapıyo ama kafa dagitiyoz dediğin gibi :)