• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bu dr lar da bi alem yaa ne var yani yapsa sinir oldum şimdi zaten durumumuz stresli yardımcı olacağına. Ne zaman transfer olacaksın.

Bende öyle birşey duymadım hiç alakası yok bile bence

canlar nasilsiniz?
var mi hamiş haberleri ?sayfalaari okuyamadım....
transfer olanlar bebisiniz simsiki tunusun insallahhhhhhhhh

Kızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
Hayirli olsun tatlım bebiskerin sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana. Ay ben de çok sikismistm gittim biraz bosalttim transfer öncesi yine de catladim sanki ben kalkmamistim sürgü koydu eşim Afedersin 2 saat yattım 6 defa çisim geldi. Ne çok su icmisim. :)) Ben kalkmadım ama yine de tutmadı malesef . Bişey olmaz kısmeti varsa o bebeğin bu dunyada, hiç bişey olmaz inşallah. Feza bey mi yaptı canım transferi. Feza bey ve ekibi çok ilgililer transfer odasında çok gergindim korkuyirdum ama sagolsunlar narkazcu embiryolog hemşireler çok rahatlatmislardi beni. Müzik bile açtılar bana doktor gelene kadar dinletmislerdi :)

Hayirli olsun tatlım bebiskerin sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana. Ay ben de çok sikismistm gittim biraz bosalttim transfer öncesi yine de catladim sanki ben kalkmamistim sürgü koydu eşim Afedersin 2 saat yattım 6 defa çisim geldi. Ne çok su icmisim. :)) Ben kalkmadım ama yine de tutmadı malesef . Bişey olmaz kısmeti varsa o bebeğin bu dunyada, hiç bişey olmaz inşallah. Feza bey mi yaptı canım transferi. Feza bey ve ekibi çok ilgililer transfer odasında çok gergindim korkuyirdum ama sagolsunlar narkazcu embiryolog hemşireler çok rahatlatmislardi beni. Müzik bile açtılar bana doktor gelene kadar dinletmislerdi :)
sağıl cnm çok şükür atlattık bunu da. Feza bey ysptı evet sıkıntılı bir işkem değil zaten. Ben rahattım tabi öncesinde iğne vurulacak diye ağlama krizi geçirdim :D :( artık elimizden geleni yaptık busonrasını Allaha bıraktım. ;)

sağıl cnm çok şükür atlattık bunu da. Feza bey ysptı evet sıkıntılı bir işkem değil zaten. Ben rahattım tabi öncesinde iğne vurulacak diye ağlama krizi geçirdim :KK70: :KK43: artık elimizden geleni yaptık busonrasını Allaha bıraktım. :KK66:
Hmm igneni yaptirmamissin yorumunu okudum e nolacak şimdi hiç yaptırmiycan mi canım sen iğneden korkuyomusun bir sürü iğne yapiliyoruz hele o monegon çok acitiyodu en zoru oydu progestan da acitiyodu ama keşke vurulsan zaten iki gün yapılıyor sonra fitile geciliyo

Kızlar 11 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi. 7 tanesi 3. Güne geldi.
5 tanesi 5. güne geldi ama istenilen kalite sadece 2 sinde. ...
1 si transfer oldu kaldı 1 tane.
çok morslim bozuldu ya

Hmm igneni yaptirmamissin yorumunu okudum e nolacak şimdi hiç yaptırmiycan mi canım sen iğneden korkuyomusun bir sürü iğne yapiliyoruz hele o monegon çok acitiyodu en zoru oydu progestan da acitiyodu ama keşke vurulsan zaten iki gün yapılıyor sonra fitile geciliyo
Tatlım benim bildiğin gibi değil kalça hariç her yerden iğne vyruluyorum sıkıntı yok ama kalça işin içine girince kafayı yiyorum. Fobi bendeki. Çıcukken hergün vurulmak zorunda olduğum iğneler vardı o zamandan kalma :(

çok morslim bozuldu ya
Bozma canım moralini bi tane gerekiyo zaten bi tane olsun altın yumurta olsun inşallah. Canım transfer kağıdında senin yumurta kackac yazıyo. Benim 3 bb yazıyordu doktora sordum 1. Kalitenin 2. Asamasi dedi.
Yani 1. Kalitenin 2.si 3. Şu
2.kalitenin 2. Si 3. Şu diye gidiyomus seninki kac

Tatlım benim bildiğin gibi değil kalça hariç her yerden iğne vyruluyorum sıkıntı yok ama kalça işin içine girince kafayı yiyorum. Fobi bendeki. Çıcukken hergün vurulmak zorunda olduğum iğneler vardı o zamandan kalma :KK43:
Ay ben de küçükken her ay penedur vuruluyordum öldürüyordu beni ama şükür fobi oluşmadi da bende. E sen hiç kalcadan İğne olmadin mi gobek kol bi de kalca dan ignem vardi benim monegon kalcadan yapiliyodu mesela.sen olmadin mi o igneden. Simdi bi sakıncası varmiymis doktora sorsaydin bakalim

çok morslim bozuldu ya
moralini yüksek tut canim bebisin içinde artik
2 taneye de Rabbim can versin saglikli evlat olsun lar inşallah canim

Bozma canım moralini bi tane gerekiyo zaten bi tane olsun altın yumurta olsun inşallah. Canım transfer kağıdında senin yumurta kackac yazıyo. Benim 3 bb yazıyordu doktora sordum 1. Kalitenin 2. Asamasi dedi.
Yani 1. Kalitenin 2.si 3. Şu
2.kalitenin 2. Si 3. Şu diye gidiyomus seninki kac
canim sen nasilsin tedavinde hangi asamadasin?

Ay ben de küçükken her ay penedur vuruluyordum öldürüyordu beni ama şükür fobi oluşmadi da bende. E sen hiç kalcadan İğne olmadin mi gobek kol bi de kalca dan ignem vardi benim monegon kalcadan yapiliyodu mesela.sen olmadin mi o igneden. Simdi bi sakıncası varmiymis doktora sorsaydin bakalim
Hiç vurulmadım cnm o zamandan beri. Acillerden dönerdim hep. hep göbekten vuruldum iğneleri.
Benim bebişimin kalitesi 4aaa inşallah sağlıkla tutunur yavrum.

Back