Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çatlatma iğnesi yükseltiyor idrarda beta hcg diye biliyorumkızlar bu progestan fitil idrar testinin pozitif çıkmasına neden olur mu?
Arkadaşlar 2gun önce değerim 5.53 su bugün 22.9 sevinsem mi uzulsem mi bilemedm değerim artmis mi iki kati
Hayirli olsun tatlım bebiskerin sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana. Ay ben de çok sikismistm gittim biraz bosalttim transfer öncesi yine de catladim sanki ben kalkmamistim sürgü koydu eşim Afedersin 2 saat yattım 6 defa çisim geldi. Ne çok su icmisim. :)) Ben kalkmadım ama yine de tutmadı malesef . Bişey olmaz kısmeti varsa o bebeğin bu dunyada, hiç bişey olmaz inşallah. Feza bey mi yaptı canım transferi. Feza bey ve ekibi çok ilgililer transfer odasında çok gergindim korkuyirdum ama sagolsunlar narkazcu embiryolog hemşireler çok rahatlatmislardi beni. Müzik bile açtılar bana doktor gelene kadar dinletmislerdi :)Kızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
sağıl cnm çok şükür atlattık bunu da. Feza bey ysptı evet sıkıntılı bir işkem değil zaten. Ben rahattım tabi öncesinde iğne vurulacak diye ağlama krizi geçirdim artık elimizden geleni yaptık busonrasını Allaha bıraktım.Hayirli olsun tatlım bebiskerin sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana. Ay ben de çok sikismistm gittim biraz bosalttim transfer öncesi yine de catladim sanki ben kalkmamistim sürgü koydu eşim Afedersin 2 saat yattım 6 defa çisim geldi. Ne çok su icmisim. :)) Ben kalkmadım ama yine de tutmadı malesef . Bişey olmaz kısmeti varsa o bebeğin bu dunyada, hiç bişey olmaz inşallah. Feza bey mi yaptı canım transferi. Feza bey ve ekibi çok ilgililer transfer odasında çok gergindim korkuyirdum ama sagolsunlar narkazcu embiryolog hemşireler çok rahatlatmislardi beni. Müzik bile açtılar bana doktor gelene kadar dinletmislerdi :)
Hmm igneni yaptirmamissin yorumunu okudum e nolacak şimdi hiç yaptırmiycan mi canım sen iğneden korkuyomusun bir sürü iğne yapiliyoruz hele o monegon çok acitiyodu en zoru oydu progestan da acitiyodu ama keşke vurulsan zaten iki gün yapılıyor sonra fitile geciliyosağıl cnm çok şükür atlattık bunu da. Feza bey ysptı evet sıkıntılı bir işkem değil zaten. Ben rahattım tabi öncesinde iğne vurulacak diye ağlama krizi geçirdim artık elimizden geleni yaptık busonrasını Allaha bıraktım.
Ben de kullandım negatif ti sonucunda testi de öyleydi etkilemez yani testin pozitif mi seninkızlar bu progestan fitil idrar testinin pozitif çıkmasına neden olur mu?
Tatlım benim bildiğin gibi değil kalça hariç her yerden iğne vyruluyorum sıkıntı yok ama kalça işin içine girince kafayı yiyorum. Fobi bendeki. Çıcukken hergün vurulmak zorunda olduğum iğneler vardı o zamandan kalmaHmm igneni yaptirmamissin yorumunu okudum e nolacak şimdi hiç yaptırmiycan mi canım sen iğneden korkuyomusun bir sürü iğne yapiliyoruz hele o monegon çok acitiyodu en zoru oydu progestan da acitiyodu ama keşke vurulsan zaten iki gün yapılıyor sonra fitile geciliyo
Ben de umutlu ve stresliyim hayal kırıklığından korkuyorumya baya umutluyum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip edr sen?
Bozma canım moralini bi tane gerekiyo zaten bi tane olsun altın yumurta olsun inşallah. Canım transfer kağıdında senin yumurta kackac yazıyo. Benim 3 bb yazıyordu doktora sordum 1. Kalitenin 2. Asamasi dedi.Kızlar 11 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi. 7 tanesi 3. Güne geldi.
5 tanesi 5. güne geldi ama istenilen kalite sadece 2 sinde. ...
1 si transfer oldu kaldı 1 tane.
çok morslim bozuldu ya
Ay ben de küçükken her ay penedur vuruluyordum öldürüyordu beni ama şükür fobi oluşmadi da bende. E sen hiç kalcadan İğne olmadin mi gobek kol bi de kalca dan ignem vardi benim monegon kalcadan yapiliyodu mesela.sen olmadin mi o igneden. Simdi bi sakıncası varmiymis doktora sorsaydin bakalimTatlım benim bildiğin gibi değil kalça hariç her yerden iğne vyruluyorum sıkıntı yok ama kalça işin içine girince kafayı yiyorum. Fobi bendeki. Çıcukken hergün vurulmak zorunda olduğum iğneler vardı o zamandan kalma
11.ci gün 5.53 du 13.gün 22.9 olmuş evet değer arttı ama çok düşük değer Dr ta pazartesi gününe kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyorcanım 5,53 olan kaçıncı gün ? 22,9 olan kaçıncı gün ? bence gayet güzel artmış..
Kızlar soktayim bugün 11.ci gün değerim 5.53 çıktı doktor ilaçlara devam et gebe olabilir sin dedi
iste 2 gün önce ki mesajlarHiç umudum yok benim gibi olup değeri sonradan yükselen varmı
moralini yüksek tut canim bebisin içinde artikKızlar 11 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi. 7 tanesi 3. Güne geldi.
5 tanesi 5. güne geldi ama istenilen kalite sadece 2 sinde. ...
1 si transfer oldu kaldı 1 tane.
çok morslim bozuldu ya
canim sen nasilsin tedavinde hangi asamadasin?Bozma canım moralini bi tane gerekiyo zaten bi tane olsun altın yumurta olsun inşallah. Canım transfer kağıdında senin yumurta kackac yazıyo. Benim 3 bb yazıyordu doktora sordum 1. Kalitenin 2. Asamasi dedi.
Yani 1. Kalitenin 2.si 3. Şu
2.kalitenin 2. Si 3. Şu diye gidiyomus seninki kac
Hiç vurulmadım cnm o zamandan beri. Acillerden dönerdim hep. hep göbekten vuruldum iğneleri.Ay ben de küçükken her ay penedur vuruluyordum öldürüyordu beni ama şükür fobi oluşmadi da bende. E sen hiç kalcadan İğne olmadin mi gobek kol bi de kalca dan ignem vardi benim monegon kalcadan yapiliyodu mesela.sen olmadin mi o igneden. Simdi bi sakıncası varmiymis doktora sorsaydin bakalim