• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Benim doktorum idrara sıkısık yaptirmamisti. Basta benimde tuhafima gitmisti. Ama sonuc olumlu, druma sormustum, o an tuvaletin olursa tut yoksa onemli degil demisti.

canım hayırlı ugurlu olsun allahım en kısa zamanda mutlu haberlerle gelmenı dılerım tek koydurdun demek senmi istemedin onlarmı tek dediler transferı kım yaptı gökhan beymı feza beymı bende gökhan beyle devam kararı aldım dun esımle ırlıkte gıtık masallah cok ıyı karsıladı ılac protokolum tamamen degıstı puregon degılde gonal f ve menagon yazıldı bu sefer hayırlısıyla ınallah bende opu transfer ve pzotıf sonuclar görurum
Cnm teşekkür ederim. Atlattık çok şükür bundan sonrası Rabbimizin ol emrine kalmış. Senin adına da çok sevindim bu sefer hayırlı sonuçlat nasip etsin RaaRabbim

Slmlar kizlar bnmde bugun transferimin 5.gunu ilk tup denemem heyecandan olucem.3 olumsuz asilama sonrasi tup denedik . Dualariniza ihtiyacim var hepimiz hayirli sona ulasiriz ins...

Arkadaşlar 2gun önce değerim 5.53 su bugün 22.9 sevinsem mi uzulsem mi bilemedm değerim artmis mi iki kati :KK43:
Önemli olan katlaması canım için ferah tut kendini de yorma büyük bir ihtimalle doktorun tekrar tahlil isteyecek artışı ölçecek yüzde 66 olması lazım en az..gün aşırı değer artışı

Slmlar kizlar bnmde bugun transferimin 5.gunu ilk tup denemem heyecandan olucem.3 olumsuz asilama sonrasi tup denedik . Dualariniza ihtiyacim var hepimiz hayirli sona ulasiriz ins...
İnşallah canim..tek transfer mi çift transfer mi oldu senin..güzel sonuçlar alman dileğiyle..

6-8 hucreli a kalite dedi hemsire dr a. Hic bisey anlamadim.7 yumurta olustu 2 si bos cikmis 5 tane embriyom olustu diger 3 tanesi b kalitedeymis gelisme gosteremeyebilirmis. Bana 6-8 hucreli 2 embriyo transfer edildi

Bnde duymustum onu 2. 3. Gunler yedim sadece artik yemeyim ters tepmesim dedim simdi bide:) yanliz adet olacakmsm gibi agrim var

Önemli olan katlamasıcanım için ferah tut kendini de yorma büyük bir ihtimalle doktorun tekrar tahlil isteyecek artışı ölçecek yüzde 66 olması lazım en az..gün aşırı değer artışı
inşaallah yükselir hiç benim gibi olup değeri sonradan yükselen yok mu ki yardımcı olsa çok şaşkın ım :(

inşaallah yükselir hiç benim gibi olup değeri sonradan yükselen yok mu ki yardımcı olsa çok şaşkın ım :KK43:
Burdaki anneler de daha taze yaa..belki mart veya şubat anneleri daha iyi fikir verir gibi sanki sanırsam galiba..onlar biraz daha ileri aşamada bu foruma göre

Back