• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

bnmde haftaya carsamba belli olucak inş sonuç yani 6 mayıs :110:

benim bugün 7. günüm dayanamadım gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı umarım İnşallah değişir sanki her an regli olacakmışım gibi sancılarım vardı ki hala var bu belki bir işaret diye düşündüm ama yanılmışım İnşallah değişir:(

Kızlar transferimin 8.günü.yürüdükçe sağ ve sol kasıklarımda ağrı oluyor.sizce bu normal mi?ilk transferimde böyle olmamıştı.bi problem yoktur inşallah :(

Kızlar transferimin 8.günü.yürüdükçe sağ ve sol kasıklarımda ağrı oluyor.sizce bu normal mi?ilk transferimde böyle olmamıştı.bi problem yoktur inşallah :KK43:

Merhaba benim ilk denememde kasıklarımda Ağrı oluyordu ben hamile kalmıştım ama sonra düşürdüm embriyolar tutunurken bu şekilde Oluşan ağrılar normalmış çünkü rahim şekliniz Değişiyor ve kalınlaşıyormuş bundan dolayı bel ve kasıklarda ara ara bu ağrılar hissedilebiliyormuş lütfen tedirgin olmayın hep pozitif düşünmekte yarar olduğuna inanıyorum şimdi 2. Deniyorum

Merhaba yeni aranıza katıldım benimde yarın transferim olacak Allah kısmet ederse çok heycanlıyım
Hoşgeldin canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur hayırlı sonuçlar alırsın ya vasi ya muhyi çek transfer olurken dua et canım hadi inşallah güzel geçer transferin

Merhaba benim ilk denememde kasıklarımda Ağrı oluyordu ben hamile kalmıştım ama sonra düşürdüm embriyolar tutunurken bu şekilde Oluşan ağrılar normalmış çünkü rahim şekliniz Değişiyor ve kalınlaşıyormuş bundan dolayı bel ve kasıklarda ara ara bu ağrılar hissedilebiliyormuş lütfen tedirgin olmayın hep pozitif düşünmekte yarar olduğuna inanıyorum şimdi 2. Deniyorum
Hmm teşekkür ederim endişelenmeyi bırakmalıyım.benim de 2. Denemem ilkinde böyle olmamıştı.bebeğinize kavuşmanız dileğiyle;)

Hoşgeldin canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur hayırlı sonuçlar alırsın ya vasi ya muhyi çek transfer olurken dua et canım hadi inşallah güzel geçer transferin
Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim evet transfer sırasında çok dua edeceğim hepimiz için inşallah yavrularımızın cennet kokularını koklamayı nasip eder Rabbim inşallah

Hmm teşekkür ederim endişelenmeyi bırakmalıyım.benim de 2. Denemem ilkinde böyle olmamıştı.bebeğinize kavuşmanız dileğiyle:KK66:
Âmin inşallah canım benim bende de heyecan çok... Insan bu durumda heyecanda oluyor panikte ama herşey güzel olacak inşallah hepimiz için

Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim evet transfer sırasında çok dua edeceğim hepimiz için inşallah yavrularımızın cennet kokularını koklamayı nasip eder Rabbim inşallah
Burası herkese açık tatlım burasi çok güzel herkes birbirini teselli ediyor umut oluyor güç veriyor. amin inşallah Rabbim. Kimsenin kucaguni boş boynunu bükük koymasın

bugün 5. günüm ve karında ara ara batmalar ve sancı var ve çoook şişim resmen patliyacam :))

Kızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
Hayirli olsun canim. Hiç merak etme ben yurtdısındayım burda hemen kaldırıyorlar ve normal hayata devam ettırıyorlar. Hatta tuvalete sıkışık gıtmene gerek yok, çok şükür benim ilk denememden bir kızım var. Transferden hemen sonra kalkıp arabayla evıme gitmiştim.

Back