- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar
Günaydınlar bu arada herkese :)
Cnm o iğneden bana yaptılar çok hafif yakıyor hemen geçiyor meraketmeTransfer günü estrofem ve progestan ı kullanıyor muyuz kızlar. Söylemişlerdş ama şuan hiçbirşey hatırlamıyorum
Hiç korkma canım herşey güzeel olacak allahın izniyle sıkışıklığı çok düşünmemeye çalış ben öyle yaptımKızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar
Masallah canim, kac cikti, cokk sevindim..kızlarrrrrrr :) değerim artmış :)) ayy hadi inşallaahhhhhhhhhh adağım var yerine getirmem lazım
Çookk sevindim canım hadi devamı da gelsin inşallahhhkızlarrrrrrr :) değerim artmış :)) ayy hadi inşallaahhhhhhhhhh adağım var yerine getirmem lazım
ilk mustafa bey muayene etti şimdi kübra hanımdayımCanim hayırlı olsun bende bahcecide tedavi oldum senin dr kim
Sizin transfer oldu mu zeki hoca cok iyi diyorlar ben gecen sefer ankarada yaptim ohss oldum transfer yapildi zeki hoca onun icin biz dondonduruyoruz rahim dinleniyo rusk kalmiyo dedi hayirlisi artikZeki bey kan sulandırıcı iğne verecektir sana canım transfer günü başlayacaksın.gözün iğne aramasın çünkü canımı çok yakıyor bu iğneler günde bir tane kan sulandırıcı iğne ancak heralde zor dağılıyor yoğun bir iğne can yakıyor :)
Ay hadi hayirli ugurlu olsun canim insallah transfer haberin gibi gebelik haberinide aliriz her seyin yolunda gitmesi dilegiyle Allah yardimcin olsunKızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar
Masallah canim, kac cikti, cokk sevindim..
Arkadasim nelere katlandik 1 igneden mi korkuysn. Yapma lutfen bende coknkorkardim igneden. Hatta kan aldirmka bile iskenceydi bnm icin ama. Transfer sonrasi hergun igne oldum progestan oturup kalkamiydm oyle aciyodu ama yine oldum. Bebis icin her aeye değerKızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
2 kat artmis canim, cok guzel.hayirlisi olsun9. gün 13.12 , 11. gün 28,22 çıktı.. şimdi doktorum aradı sınırda bir değer dedi cuma yada c.tesi testi tekrarlamamı istedi.. inşallah değerim güzel bir şekilde artar.
Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
amin canım inşallah
Canim fitil ile olacagin ignenin icerigi ayni drgil ki, o igneyi muhakkak ol lutfen, dayanmalisinKızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben