• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar :( pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar
Günaydınlar bu arada herkese :)

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar :KK43: pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar

gunaydin canim.. hayırlısı olsun igne hakkinda malesef bi bilgim yok :(

Transfer günü estrofem ve progestan ı kullanıyor muyuz kızlar. Söylemişlerdş ama şuan hiçbirşey hatırlamıyorum

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr TRANSFER günü bugün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum çünkü idrara sıkışık olacam ve iğne yapacaklar :KK43: pregnyl yakıyor mu yaa bileniniz var mı? Bana dua edin oldu mu canlar
Hiç korkma canım herşey güzeel olacak allahın izniyle sıkışıklığı çok düşünmemeye çalış ben öyle yaptım ;)

Zeki bey kan sulandırıcı iğne verecektir sana canım transfer günü başlayacaksın.gözün iğne aramasın çünkü canımı çok yakıyor bu iğneler günde bir tane kan sulandırıcı iğne ancak heralde zor dağılıyor yoğun bir iğne can yakıyor :)
Sizin transfer oldu mu zeki hoca cok iyi diyorlar ben gecen sefer ankarada yaptim ohss oldum transfer yapildi zeki hoca onun icin biz dondonduruyoruz rahim dinleniyo rusk kalmiyo dedi hayirlisi artik

Ay hadi hayirli ugurlu olsun canim insallah transfer haberin gibi gebelik haberinide aliriz her seyin yolunda gitmesi dilegiyle Allah yardimcin olsun

Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben

Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
Arkadasim nelere katlandik 1 igneden mi korkuysn. Yapma lutfen bende coknkorkardim igneden. Hatta kan aldirmka bile iskenceydi bnm icin ama. Transfer sonrasi hergun igne oldum progestan oturup kalkamiydm oyle aciyodu ama yine oldum. Bebis icin her aeye değer

• Beğen
Reactions: _x_

Canım benim ne kadar acıyabilir ki yani. Bi iğne sonuçta. Kendini kasma. Azıcık acıyacak ama çok az yani. Demek ki gerek görmüşler. Riske atma tatlım.

Canim fitil ile olacagin ignenin icerigi ayni drgil ki, o igneyi muhakkak ol lutfen, dayanmalisin

Back