• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canım sanırım sorun bana :) Endometriuma kan akışını arttırmak için ve rahim duvarını kalınlaştırması için kullanıyorum
Transferden sonra kestiler ama tebokan i..estroferm hala içiyorum oda kalp atışlarını doyuncaya kadarmış..Her doktor tebocan vermiyor..tebocan içeriğini okuyunca korkmuştum ben..sende pıhtılaşma nasıl peki

Insallah beklediginden cok daha iyi kalitede olur embriyolar ve umarin transfer olup keyifle pozitif sonucu beklrriz. Ben bugün itibariyle 2estrofem kullanicam bir coraspin bir folikasit bu kadar.. bant veedi dr hapla ayni sey dedi.coraapin kan sulandirici zaten. Transfer sonrasi jel etkili degilse igne kullanayim dedim hayir jel iyi dedi heralde sabah aksam jel verecek. Burda bi cok arkadas farkli ve cok sayifa igne kullaniuo dusuk onlemek icin falan bana niye vermediler ilk denemde bundada dr vermicek heralde
Suan ben de bant disinda 2 estrofem kullaniyorum folik ve xoraspin . Ben ilk tedavide transferden önce iğne vuruldu öyle girdim 2 gün sabah akşam progestan iğneyle devam etmiştim sonra fitil gecmisstim bakalim m transfer olursa neler kullanılicam. Amin canım inşallah güzel sonuç alırız

arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim.
Genelde forumda okuduklarima gore basarisiz tup bebek sonrasi embriyolari genetige gonderiyorlar sorun onlarda mi diye bakiliyor yada sorun rahimde olabilir rahimden dolayi ise tutmama sorunu dondurulmus embriyoda da ayni olur bence. Bunlari sormalisin doktoruna. Bunlar incelendiyse ve hic bir sorun yoksa tekrar dene canim.

Transferden sonra kestiler ama tebokan i..estroferm hala içiyorum oda kalp atışlarını doyuncaya kadarmış..Her doktor tebocan vermiyor..tebocan içeriğini okuyunca korkmuştum ben..sende pıhtılaşma nasıl peki

aaa ben özellikle sordum tebokana devammı diye.. verilen listede tebokan yazmıyordu çünkü.. ben heterezigot canım.

aaa ben özellikle sordum tebokana devammı diye.. verilen listede tebokan yazmıyordu çünkü.. ben heterezigot canım.
Pardon yaa hamile olduğunu öğrenince kan da çıkınca kestiler canım..doğru diyorsun..ben homo yum canım..senden de genetik testleri istedi mi hoca..

Pardon yaa hamile olduğunu öğrenince kan da çıkınca kestiler canım..doğru diyorsun..ben homo yum canım..senden de genetik testleri istedi mi hoca..

evet histereskopi , genetik ve kanda pıhtılaşma.. hepsi yapıldı.. ben tedavinin en başından beri merkezimi hiç değiştirmedim. şuan içinde memnunum.. demek bendede hamilelik çıkarsa ki inşallah çıkar benimde kesilecek. peki kan sulandırıcı iğneye devam ediyormusun??

evet histereskopi , genetik ve kanda pıhtılaşma.. hepsi yapıldı.. ben tedavinin en başından beri merkezimi hiç değiştirmedim. şuan içinde memnunum.. demek bendede hamilelik çıkarsa ki inşallah çıkar benimde kesilecek. peki kan sulandırıcı iğneye devam ediyormusun??
Evet canım 0.4 luk devam tahlilinden iki gün önce leke geldi sulu kana dönmeye başladı.o gün kesildi coraspin ile ertesi gün kanda gebelik çıkınca pıhtılaşma olduğu için iğneye tekrar başladık biyandan da progestan iğne ye başladık bakalım..senin kaçıncı denemen..problem ne canım sizde..

Evet canım 0.4 luk devam tahlilinden iki gün önce leke geldi sulu kana dönmeye başladı.o gün kesildi coraspin ile ertesi gün kanda gebelik çıkınca pıhtılaşma olduğu için iğneye tekrar başladık biyandan da progestan iğne ye başladık bakalım..senin kaçıncı denemen..problem ne canım sizde..

hayırlısı canım inşallah herşey yolunda devam eder.. bizde açıkçası kanda pıhtılaşma , tek tüpüm tıkalı , eşimdede az miktarda morfoloji sıkıntısı var. hımm birde 2 ay önce yücel hoca rahim şeklimi düzeltti .. daha önce engelmiydi bilemiyorum.. sizde ne sıkıntı var canım ? genelde herkesin aynı sıkıntılar

1 kez tüp hemen arkasından dondurulmuşlar ve şimdi tekrardan tüp :)

hayırlısı canım inşallah herşey yolunda devam eder.. bizde açıkçası kanda pıhtılaşma , tek tüpüm tıkalı , eşimdede az miktarda morfoloji sıkıntısı var. hımm birde 2 ay önce yücel hoca rahim şeklimi düzeltti .. daha önce engelmiydi bilemiyorum.. sizde ne sıkıntı var canım ? genelde herkesin aynı sıkıntılar
Bende pko eşimde varikosel vardı morfoloji yüzde 98 bozuk pıhtılaşma sonradan çıktı..3 kez hamile kaldım ben ikisi doğal yoldan ama gelişmedi bebeğim..tüp olsun kesin olsun dedik..benimde rahimde çökme vardı o düzeltildi..bir kez koleastaz geçirdim 6 aylık erken doğum oldu..kendim kalıyorum ama gelişmiyor da..anlamadım gitii

Bende pko eşimde varikosel vardı morfoloji yüzde 98 bozuk pıhtılaşma sonradan çıktı..3 kez hamile kaldım ben ikisi doğal yoldan ama gelişmedi bebeğim..tüp olsun kesin olsun dedik..benimde rahimde çökme vardı o düzeltildi..bir kez koleastaz geçirdim 6 aylık erken doğum oldu..kendim kalıyorum ama gelişmiyor da..anlamadım gitii
ne kadar çok karışık işler bunlar.. benim tek bildiğim sanırım herşeyin bir zamanı var.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. en azından sen doğal kalabiliyorsun. belkide düşmesinin sebebi kandaki pıhtılaşmaydı..

Back