• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

ne kadar çok karışık işler bunlar.. benim tek bildiğim sanırım herşeyin bir zamanı var.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. en azından sen doğal kalabiliyorsun. belkide düşmesinin sebebi kandaki pıhtılaşmaydı..
Bilmiyorum bu sene ocak ta hamile kaldigimda kan sulandırıcı ignede olmuştum canim

Kızlar benim de özellikle sol kasığımda sürekli beni huzursuz eden bir ağırlık var bugün.30 unda test günüm Allah'tan hayırlısı

Kızlar benim de özellikle sol kasığımda sürekli beni huzursuz eden bir ağırlık var bugün.30 unda test günüm Allah'tan hayırlı
O bende de olmustu, cok tuhaf bir his. Hayra yor arkadasim, iyi olacak, benim testim pozitif cikti , bigun de kesemizi gorduk. Sukur
maşallah darısı başıma innşallah

Kızlar ben 13 gündür lucrin kullanıyorum. Hala adet olmadım gonalf e başlamak için hevesle bekliyorum ama bir türlü adet olamıyorum. Aranızda bu şekilde adeti geciken vvar mı acaba?

Kızlar ben 13 gündür lucrin kullanıyorum. Hala adet olmadım gonalf e başlamak için hevesle bekliyorum ama bir türlü adet olamıyorum. Aranızda bu şekilde adeti geciken vvar mı acaba?
Merhaba
Ben de lucrin in 19. Günü adet oldum. Oldukça geciktirdi adetimi. 19. Gün de olmasaydım dr um ilaç vermişti onunla sökülecekti. cok şükür gerek kalmadı. Telaşlanma. Lucrin adeti geciktiriyor fakat benim dr um 13. Gün hala regl olmadım dediğimde hemen gel bakayım dedi. Yine de dr unu arayıp bilgilendirmen iyi olacaktır. Tedavin hayırlı olsun inşallah

Back