• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

evet canım hem bant hem estrofem kullanıyorum. Benim 5. Gün embiryosu 6 tane idi ilk transferde 3 u gitti şimdi 3 tane var. Bakalım hakkımızda hayırlısı senin adetinin 6. Günü mu bu gün
23nisan aksam9da oldm onun icin estrofeme 24nisanda basladim umarim güzel sonuclar aliriz 3tane mi transfer edildi size bize iki tane transfer edilecek

Var mi baska ayni yerde olan yaa ben yalnizim sanıyordum oraya gittiğimde kimse birbiriyle konuşmuyor yaa belki karşılaşmisizdir seninle ben c. Tesi oradaydim. Bu arada tatlım benim hsg cekileli çok oldu ben cektirdim karistirdin sanırım. Benim 2. Denemem dondurulmus transferi olacak memnunmusun Feza bey den canım senin kaç yumi var çok varsa dondur tatlımi inşallah bi daha gerek kalmaz ama yine de dondurma nolur nolmaz ben şimdi diyorum iyi ki dondurulmusm var yoksa tekrar o iğneleri düşünemiyorum. Maşallah hadi hayırlısı inşallah yumuslar tutunur sana.
Ben memnunum canım inşallah hep de öyle okur. Benim 11 yumurta toplandı 7 döllendi maşallah inşallah yarın da transfer olacak amin inşallah tutunurlar cnm :) cnm ben cuma yumoşlar toplandı cumartesi evde dinlenitordum karlılaşırsak konuşalım mutlaka ;)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim de transferimin 3. günü bugün ama felaket nezle oldum olumsuz etkileyecek diye çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

canım . tranferin 3. günü bende gripmi nezlemi bilmiyorum oldum valla.. hemde o biçim. hapşırma, öksürme , boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi mevcut ve halen geçmedi.. tedaviyi olumsuz etkileyeceğini ben pek sanmıyorum. sen bol bol doğal vitamin almaya bak . kiwi portakal limon vs

Ben memnunum canım inşallah hep de öyle okur. Benim 11 yumurta toplandı 7 döllendi maşallah inşallah yarın da transfer olacak amin inşallah tutunurlar cnm :) cnm ben cuma yumoşlar toplandı cumartesi evde dinlenitordum karlılaşırsak konuşalım mutlaka :KK66:
Ha haa Ayy ya nasıl taniycaz ki birbirimizi ben de isterim Çok. Kimseyle paylasamiyirum a tanismayi. Ailelerimiz arkadaşlar kimse bilmiyo tedavimizi ben de Internette araştırma yapmaktan yoruldum allahtan burasi var da biraz rahatliyoruz bizi bizden başkası anlamaz canım bunu ancak yaşayan bilir. Maşallah benim de 14 yumurta toplanmisti 10 tanesi dollendi 6 tanesi 5. Güne kadar sağlıkla devam etti şükür. Benim şimdi 3 tane buz bebisim var :)

23nisan aksam9da oldm onun icin estrofeme 24nisanda basladim umarim güzel sonuclar aliriz 3tane mi transfer edildi size bize iki tane transfer edilecek
Aynı gün olmusuz ben de 24 nisan da sabah oldum . Ama ben adetin 3. Günü estrofeme başladım. Sen başka bişey kullanmiyomusun sadece estrofem mi¿ yok 2 tane transfer edildi ama 3 3 dondurmuslar cozulunce bi daha dondurulmuyor Muş o yüzden o yumuim gitti çöpe ama napalım sağlık olsun şimdi o 3 taneye bakacak doktor durumlarina göre karar verecek kaliteli değilse transfer yapmayız dedi :(

Canım ben şu anda 4 er tane kullanıyorum gün aşırı.2 si kasıklarımda 2 si belimde.transferdrn sonra sürekli Hareketsiz kaldığım için kilo da oldu ödem de:KK43:
Bana hemşire kaba etine yapıştır dedi koluna bacagina popoya falan. Ben 1 tane yapistiriyorum gün aşırı degistiriyorum . 2.sini dun yapistirdim.Bu bant ne işe yariyormus sen hiç sordun mu doktora

Endome
Bana hemşire kaba etine yapıştır dedi koluna bacagina popoya falan. Ben 1 tane yapistiriyorum gün aşırı degistiriyorum . 2.sini dun yapistirdim.Bu bant ne işe yariyormus sen hiç sordun mu doktora[/QUOTE. Endometrium kalınlaştırıyor ve bebeğim vücuda yerleşmesine yardımcı oluyor diye biliyorum

canım . tranferin 3. günü bende gripmi nezlemi bilmiyorum oldum valla.. hemde o biçim. hapşırma, öksürme , boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi mevcut ve halen geçmedi.. tedaviyi olumsuz etkileyeceğini ben pek sanmıyorum. sen bol bol doğal vitamin almaya bak . kiwi portakal limon vs
Çok sağol canım moralimi düzelttin.sana da çok geçmis olsun inşallah yarın da hayırlı haberlerini alırız :)

Aynı gün olmusuz ben de 24 nisan da sabah oldum . Ama ben adetin 3. Günü estrofeme başladım. Sen başka bişey kullanmiyomusun sadece estrofem mi¿ yok 2 tane transfer edildi ama 3 3 dondurmuslar cozulunce bi daha dondurulmuyor Muş o yüzden o yumuim gitti çöpe ama napalım sağlık olsun şimdi o 3 taneye bakacak doktor durumlarina göre karar verecek kaliteli değilse transfer yapmayız dedi :KK43:
Insallah beklediginden cok daha iyi kalitede olur embriyolar ve umarin transfer olup keyifle pozitif sonucu beklrriz. Ben bugün itibariyle 2estrofem kullanicam bir coraspin bir folikasit bu kadar.. bant veedi dr hapla ayni sey dedi.coraapin kan sulandirici zaten. Transfer sonrasi jel etkili degilse igne kullanayim dedim hayir jel iyi dedi heralde sabah aksam jel verecek. Burda bi cok arkadas farkli ve cok sayifa igne kullaniuo dusuk onlemek icin falan bana niye vermediler ilk denemde bundada dr vermicek heralde

Selam kizlar benim transferimin 3. Gunu ama hic bir belirtim yok ne bi bel agrisi ne kasik agrisi hic biseyim yok acaba bebisim tutunmadimi bana sizlerde ne zaman belirti basladi kacinci gun basladi ??

Insallah beklediginden cok daha iyi kalitede olur embriyolar ve umarin transfer olup keyifle pozitif sonucu beklrriz. Ben bugün itibariyle 2estrofem kullanicam bir coraspin bir folikasit bu kadar.. bant veedi dr hapla ayni sey dedi.coraapin kan sulandirici zaten. Transfer sonrasi jel etkili degilse igne kullanayim dedim hayir jel iyi dedi heralde sabah aksam jel verecek. Burda bi cok arkadas farkli ve cok sayifa igne kullaniuo dusuk onlemek icin falan bana niye vermediler ilk denemde bundada dr vermicek heralde
Zeki bey kan sulandırıcı iğne verecektir sana canım transfer günü başlayacaksın.gözün iğne aramasın çünkü canımı çok yakıyor bu iğneler günde bir tane kan sulandırıcı iğne ancak heralde zor dağılıyor yoğun bir iğne can yakıyor :)

Selam kizlar benim transferimin 3. Gunu ama hic bir belirtim yok ne bi bel agrisi ne kasik agrisi hic biseyim yok acaba bebisim tutunmadimi bana sizlerde ne zaman belirti basladi kacinci gun basladi ??
Belirti aramak nafile.daha adet gününüz bile geçmemiş canım.annem mesela 2 aydan önce belirti yaşamamış.muhtemelen benim de öyle olacaktır.o yüzden kendinizi strese sokmayın derim ben;)

Back