• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canm se
cnım gaz sancın oldugunu doktoruna MUTLAKA SÖYLE sonucta ohss olmus ta olabılırsın cunku 12 yumurta toplandı bak doktoruna mutlaka söyle gaz sancın oldugunu doktorun ona göre ilac verir ihmqal etme transferınde sımdıden hayırlı olsn sanırm cıft emrıyo koydurucaksın dımı
Gaz sancım yumurta toplanmadan önce başlamıştı cnm. iğnelerden bence. Ama haklısın dr a söyleyeceğim. Bu arada Teşekkürler cnm inşallah herşey uolunda gider ve olumlu sağlıklı sonuçlanır. Senin takibin ne zaman başlayacak

9. gün değerim 13.12 .. düşükmü acaba ya offf şimdi 11. günü bekle artmışmı artmamışmı diye Allahım nolur bu sefer olsunnnnnnnn
9.güne göre iyi bi değer değil mi acaba?benim blast embriyoydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün annem eşim test yapmama izin vermiyorlar çıkmaz diye.acaba çıkar mı;)

Gaz sancım yumurta toplanmadan önce başlamıştı cnm. iğnelerden bence. Ama haklısın dr a söyleyeceğim. Bu arada Teşekkürler cnm inşallah herşey uolunda gider ve olumlu sağlıklı sonuçlanır. Senin takibin ne zaman başlayacak
canm yumurta toplamadan sonra oluyo zaten ohss sanırm doktorun sana sormadımı karnında sancı varmı dıye bu genellıkle fazla yumurta elde edılen hastalarda oluyor bence doktoruna mutlaka soyle okadar masraf emek var ortada bunları ıhmal etme

Bide benim regl günüm yaklaştıkça bağırsak hareketlerim hızlanır normalde.ve reglimi beklerim artık.bu sabah yüne başladı karnımda sesler.acaba tutmadı mı yoksa tutsa bile böyle hareketlenmeler olur mu.aynı durumu yaşayan var mı acaba?

9.güne göre iyi bi değer değil mi acaba?benim blast embriyoydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün annem eşim test yapmama izin vermiyorlar çıkmaz diye.acaba çıkar mı:KK66:

canım ben bir önceki denemede 5 veya 6. gün tam hatırlamıyorum test yapmıştım ve kanda çıkmıştı ama 2 gün arayla tekrarlayınca değerim düşmeye başladı.. karar senin kararın .. :)

benim bugün 3. günüm. kasıklarımda ara ara ağrılar var bazen de sanki bıçak saplanıyor gibi hissediyorum.. göğüslerim dünden beri çok fena ağrıyor. ama sanırım ilaçlardan dolayı estrofem die mavi dönerek açılan bir ilaç vermişti doktorum onun yan etkilerinde yazıyor göğüs ağrıları..
Anliyorum canim allah kolaylik versin insallah. Benim bugun 2. Gunum dun aksam hafif bir kasik agrim oldu gecti hemen bugun bisey yok insallah tutunur bebislerimiz bize..

in
Anliyorum canim allah kolaylik versin insallah. Benim bugun 2. Gunum dun aksam hafif bir kasik agrim oldu gecti hemen bugun bisey yok insallah tutunur bebislerimiz bize..

inş. canım... çalışıyor musun. ben 2 gün evde sürekli dinlenmeye çalıştım. bugünde işe başladım. dr um yatmana gerek yok normal yaşantına hemen dönebilirsin . ama sadece biraz dikkatli ol dedi.

Kızlar Günaydın :KK68:
inşallah hayırlı haberler aldığımız güzel bir gün olur...

Benim sizlere bir sorum olacaktı. Yunurta toplamaya gittiğim gün (cuma) sabah aşırı şiddetli gaz sancısı yaşadım. Ağrıdan çatlayacağımı hissettim o derece yani. O günden itibaren form çay içiyorum ki tuvaletimi rahat yapayım diye. Ama yine de her sabah gaz sancısı yaşıyorum. İlk gün kadar şiddetli olmasa da....
benim sorum acaba form çayı transferden sonra da içsem sıkıntı olur mu ne diyorsunuz??,??,??????:KK34::cry:
Ben çok sakıncalı olduğunu duymuştum, Dr una sor muhakkak rahim kaslarını gevşetiyor diye biliyorum

Ben çok sakıncalı olduğunu duymuştum, Dr una sor muhakkak rahim kaslarını gevşetiyor diye biliyorum
Teşekkürler ederim cnm evet doktoruma sordum operasyonda şuan dönmesini bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz artık. Bir de ben çok hareketsiz kaldım ondan galiba bu kadar gaz birikmesi. 15 dk evin içinde yürüyünce gazım çıkıyor.Hayırlısıyla bir arlatsak şunları

9.güne göre iyi bi değer değil mi acaba?benim blast embriyoydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün annem eşim test yapmama izin vermiyorlar çıkmaz diye.acaba çıkar mı:KK66:
Be yapmıştım 6. Gün çıkmadı ama 8. Gün idrar silik cıktı kanda da aynı gün 59,13 tü 10. gun 138 2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdiler. Bence bir kaç gün bekle inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım benim duyarım sizlerle.

Teşekkürler ederim cnm evet doktoruma sordum operasyonda şuan dönmesini bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz artık. Bir de ben çok hareketsiz kaldım ondan galiba bu kadar gaz birikmesi. 15 dk evin içinde yürüyünce gazım çıkıyor.Hayırlısıyla bir arlatsak şunları
Gaz sıkıntısı çok fazla oluyor ben patlayacak gibi hissediyo rdum şişkinlik Oluyordu çok fazla. Su iç bol bol ve yürü faydası oluyor

canım benim de yarın saat 2 de olacak kısmetse.5. gün embriyosu seninki de öyle sanırım.bi gün arayla gidiyo tedavimiz inş herkesin olumlu olsun içinde bizim de:)
evet cnm :) inşallah güzel sonuçları da üst üste veririz ;)

Back