• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

bu ay uğurlu bir ay sanirim.. bircok uye hamis:anneadayı: :nazar: tutmayanlarda umidini yitirmesin,yıılmadan denemeye devam..

bende salya sümük yatiyorum kacgundur :( test gunum 11. gün yani 29 catlamak üzereyim. . acaba bu sefer oldumu ? hastaliktan dolayi bi problem olurmu ? offf offf kacgundur dusunmekten uyku girmiyor gozumee

B
bu ay uğurlu bir ay sanirim.. bircok uye hamis:anneadayı: :nazar: tutmayanlarda umidini yitirmesin,yıılmadan denemeye devam..

bende salya sümük yatiyorum kacgundur :KK43: test gunum 11. gün yani 29 catlamak üzereyim. . acaba bu sefer oldumu ? hastaliktan dolayi bi problem olurmu ? offf offf kacgundur dusunmekten uyku girmiyor gozumee
bende bi o kadar stresli ve heyecanlıyım.bu sefer olur mu diye düşün dur geçmiyor zaman.benim de 30 nisan test günüm.gerçekten beklemek zor

İnşallah.kaçıncı denemeniz? Kaç embriyo kondu?

bu 2. tup bebek.. ilki tutmadi (5.gun embriyosu) ..dondurulmuslarim vardi(6.gun embriyosu) 2 adet kondu tuttu ama 15. gun deger dusmeye basladi.. simdi 2. Tüp denemem ama transfer olarak 3 olacak :) buda 4. gun embriyosu 2 adet
Inşallah bu sefer tutar canım

Merhaba yildiz uok baba kan sulandirici igne vermedi bana sadece kan sulandirici olarak coraspir verdi progestan verdi foliktrio 1 folikasit vermisti daha onceden bide 2 tane gonlepty igne verdi dusuk olmasin die canim bide bant verdi gobegime yapistirdik tutunsun die bebek 3. Gun embriyosuydu benim canim. Senin kacinci gun embriyosu ?

Benimde 3. Gün embriosu canım bence folbiol 5mg folik asit, coraspin ve crinone jel vermişti önceden ek olarakta transferden snra başladığım Oksapar 0,4 mg İğneyi verdi ve çok kötü yakıyor... 12 gün boyunca nasıl dayanacağım artık bebişim için...inş. Tutunur bebeklerimiz...

bu 2. tup bebek.. ilki tutmadi (5.gun embriyosu) ..dondurulmuslarim vardi(6.gun embriyosu) 2 adet kondu tuttu ama 15. gun deger dusmeye basladi.. simdi 2. Tüp denemem ama transfer olarak 3 olacak :) buda 4. gun embriyosu 2 adet
Benim de 2.denemem oldu.ilkinde 2 adet blast embriyo kondu fakat sonuç negatifti.doktorum da şaşırdığını beni hamile olarak gördüğünü söyledi.çok üzülmüştüm.toparlandım ve 2 ay sonra yani nisan 21 de şansımı tekrar dememeliyim dedim.yine blast embriyo.heyecanla sonuç bekliyoruz;)

Kızlar ben iğneden çok korkuyorum. Onun yerine alternatif birşeyler var mı?

G
kızlar selam
yarın transferım var Nelere dikkat edeyim Bir de bana banyo yap, tok gel falan dediler Acaba banyoyu gece mi sabah mı yapsam?
Gece de yapabilirsin sabah da farketmez.stres yapmaman önemli

Benimde 3. Gün embriosu canım bence folbiol 5mg folik asit, coraspin ve crinone jel vermişti önceden ek olarakta transferden snra başladığım Oksapar 0,4 mg İğneyi verdi ve çok kötü yakıyor... 12 gün boyunca nasıl dayanacağım artık bebişim için...inş. Tutunur bebeklerimiz...
Anladim canim benim insallah tutar bebislerimiz.. sende hic belirti filan var mi tranferden sonra senin 2. Gunun bitiyor heralde. Benim goguslerim zaten agriyodu simdi uclari sizliyor anlamadim bende

Back