inşallahhhhhinş kat kat artar canım.içini ferah tut allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhhhinş kat kat artar canım.içini ferah tut allah büyük
Calisiyorum canim ama carsamba is basi yapcam ben doktorum ayni seyi banada da soyledi ama satis isindeyim.ben firmada sabit bir masabasinda degilim disardayim o yuzden carsamba is basi yap dedi dikkat et dedi canim bana dain
inş. canım... çalışıyor musun. ben 2 gün evde sürekli dinlenmeye çalıştım. bugünde işe başladım. dr um yatmana gerek yok normal yaşantına hemen dönebilirsin . ama sadece biraz dikkatli ol dedi.
Hayırlı olsun canimTedaviniz hayırlı olsun.güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Masallah . Allah kucagina da almayi nasip etsin canim.Arkadaşlar kusura bakmayin biraz gec cevap verdim.ancak girebildim.çok şükür hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah bu sefer olur.Allah yardimcin olsungünaydın herkese.bu bölümde ilk defa yazıyorum.3 kere iptal oldu tedavim.2 sinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.şimdiye kadar hiç yumurta toplanamadı.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
Sağol canım hepimizin inşallahMasallah . Allah kucagina da almayi nasip etsin canim.
Maşallah canım Allah kucagina almayi nasip etsin .evet biz de devam ediyoruzGunaydin kizlar. Cuma degerim 221'di bugun 663 oldu. 14. Gun degerim bu yukseldi cok sukur Artik 2 hafta sonra doktor kontrolune gidecegim. Bu surecte progestana devam edin dediler siz devam ediyo musunuz?
Amin canim hepimizin insallah.Maşallah canım Allah kucagina almayi nasip etsin .evet biz de devam ediyoruz
Canim cok sevindim insallah saglikla ilerler. Biz de goruruz insallah.srn progestan igne vs devam ediyo musun? Kac bebis var?Kizlar kesrlerimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında darısı bekleyen herkesin basina
Aynen canım benden de 2 hafta sonra ultrason istedilerAmin canim hepimizin insallah.
Bu igneler mahvetti beni daha ne kadar devam edecegiz kese gorunene kadar mi? Yani 2 hafta sonra sanirim kese gorunuyor dimi? Beni 2 hafta sonra cagirdilar merkeze.
Saol canim darısı başınıza iğne değil jel bant ve filim asit kullanıyorum iki bebis göründüCanim cok sevindim insallah saglikla ilerler. Biz de goruruz insallah.srn progestan igne vs devam ediyo musun? Kac bebis var?
Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah canımkızlar ayın 25inde transferim yapıldı 7 mayıs tahlil için tarih verdiler dua edin nolurrr
Hamilelik takvimi nasıl ekleniyor ben yapamadım yaSaol canim darısı başınıza iğne değil jel bant ve filim asit kullanıyorum iki bebis göründü
Kişisel bilgilerine gir aşağılarda hamilelik takvimi var.onu doldur.kaydet canımHamilelik takvimi nasıl ekleniyor ben yapamadım ya