• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

in

inş. canım... çalışıyor musun. ben 2 gün evde sürekli dinlenmeye çalıştım. bugünde işe başladım. dr um yatmana gerek yok normal yaşantına hemen dönebilirsin . ama sadece biraz dikkatli ol dedi.
Calisiyorum canim ama carsamba is basi yapcam ben doktorum ayni seyi banada da soyledi ama satis isindeyim.ben firmada sabit bir masabasinda degilim disardayim o yuzden carsamba is basi yap dedi dikkat et dedi canim bana da

günaydın herkese.bu bölümde ilk defa yazıyorum.3 kere iptal oldu tedavim.2 sinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.şimdiye kadar hiç yumurta toplanamadı.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
İnşallah bu sefer olur.Allah yardimcin olsun

Gunaydin kizlar. Cuma degerim 221'di bugun 663 oldu. 14. Gun degerim bu yukseldi cok sukur Artik 2 hafta sonra doktor kontrolune gidecegim. Bu surecte progestana devam edin dediler siz devam ediyo musunuz?
Maşallah canım Allah kucagina almayi nasip etsin .evet biz de devam ediyoruz

Maşallah canım Allah kucagina almayi nasip etsin .evet biz de devam ediyoruz
Amin canim hepimizin insallah. :nazar:
Bu igneler mahvetti beni daha ne kadar devam edecegiz kese gorunene kadar mi? Yani 2 hafta sonra sanirim kese gorunuyor dimi? Beni 2 hafta sonra cagirdilar merkeze.

Merhaba taze anne adayları..benimde transferim 14 unde gerçekleşti..4 gündür kanda hamile olduğum belirlendi..umarım hep beraber kalp atışlarını da duyar.bebekleri mizi kucagimiza sağlık la alırız..

Amin canim hepimizin insallah. :nazar:
Bu igneler mahvetti beni daha ne kadar devam edecegiz kese gorunene kadar mi? Yani 2 hafta sonra sanirim kese gorunuyor dimi? Beni 2 hafta sonra cagirdilar merkeze.
Aynen canım benden de 2 hafta sonra ultrason istediler :(

Back