• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar Günaydın :KK68:
inşallah hayırlı haberler aldığımız güzel bir gün olur...

Benim sizlere bir sorum olacaktı. Yunurta toplamaya gittiğim gün (cuma) sabah aşırı şiddetli gaz sancısı yaşadım. Ağrıdan çatlayacağımı hissettim o derece yani. O günden itibaren form çay içiyorum ki tuvaletimi rahat yapayım diye. Ama yine de her sabah gaz sancısı yaşıyorum. İlk gün kadar şiddetli olmasa da....
benim sorum acaba form çayı transferden sonra da içsem sıkıntı olur mu ne diyorsunuz??,??,??????:KK34::cry:

D

Benim sizlere bir sorum olacaktı. Yunurta toplamaya gittiğim gün (cuma) sabah aşırı şiddetli gaz sancısı yaşadım. Ağrıdan çatlayacağımı hissettim o derece yani. O günden itibaren form çay içiyorum ki tuvaletimi rahat yapayım diye. Ama yine de her sabah gaz sancısı yaşıyorum. İlk gün kadar şiddetli olmasa da....
benim sorum acaba form çayı transferden sonra da içsem sıkıntı olur mu ne diyorsunuz??,??,??????:KK34::cry:
doktorunA bi Danış bence cnm

Bitkisel çayları Dr um yasaklamıştı bana.bence size de yasak olur diye düşünüyorum

Biz de mi kullanacaz yani herkes mi kullanıyor rutin mi bu ben iğneden çok korkuyorum :KK43:
Test gününe kadar rutin benimki.seninki de öyle olur muhtemelen.iğne çok önemli ben de sızLanıyorum ama yapmaya değmez mi;)

günaydın herkese.bu bölümde ilk defa yazıyorum.3 kere iptal oldu tedavim.2 sinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.şimdiye kadar hiç yumurta toplanamadı.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...

Anladim canim benim insallah tutar bebislerimiz.. sende hic belirti filan var mi tranferden sonra senin 2. Gunun bitiyor heralde. Benim goguslerim zaten agriyodu simdi uclari sizliyor anlamadim bende

benim bugün 3. günüm. kasıklarımda ara ara ağrılar var bazen de sanki bıçak saplanıyor gibi hissediyorum.. göğüslerim dünden beri çok fena ağrıyor. ama sanırım ilaçlardan dolayı estrofem die mavi dönerek açılan bir ilaç vermişti doktorum onun yan etkilerinde yazıyor göğüs ağrıları..

Test gününe kadar rutin benimki.seninki de öyle olur muhtemelen.iğne çok önemli ben de sızLanıyorum ama yapmaya değmez mi:KK66:
günaydın kızlar.. bende coraspin ve iğne kullanıyorum. hatta yanında birde tebokan :)

Gunaydin kizlar. Cuma degerim 221'di bugun 663 oldu. 14. Gun degerim bu yukseldi cok sukur Artik 2 hafta sonra doktor kontrolune gidecegim. Bu surecte progestana devam edin dediler siz devam ediyo musunuz?
Hayırlı olsun cnm :)

canm se

cnım gaz sancın oldugunu doktoruna MUTLAKA SÖYLE sonucta ohss olmus ta olabılırsın cunku 12 yumurta toplandı bak doktoruna mutlaka söyle gaz sancın oldugunu doktorun ona göre ilac verir ihmqal etme transferınde sımdıden hayırlı olsn sanırm cıft emrıyo koydurucaksın dımı

Back