• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Takatim kalmadı artik bu 3 olmuştu demek ki olmayacak nasip vardır bunda da bi hayır
oyle tabiki canim elden bisi gelmio ki
hepimiz olsun istioruz binbir zahmetle bu yolda ugrasioruz
zamani var demekki fistigim
yilmak yok verecektir Rabbim
yeter ki sen umudunu kaybetme....

Kizlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....:KK76::KK76::KK76:

Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56:KK58:
Ben hamilemiyim şimdi.???

Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?
Canim cok dikkat et evde yat dinlen kanama olunca 1-2 gun istirahat et cikma disari.

Mevlana Ne Söylemiş
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..

Hazreti Mevlâna Celaleddin-i Rûmi

Takatim kalmadı artik bu 3 olmuştu demek ki olmayacak nasip vardır bunda da bi hayır
Canım inşallah bir sonraki denemende nasip olur :( inşallah iyi haberini aldığımızda burada sevinçten çığlık atarız. Sakın vazgeçme bırakma ve umudunu kaybetme. Çok şükür ki umudumuz var ya o da olmasaydı. binlerce kez şükürler olsun ki senin çocuğun asla olmaz demiyorlar. Rahmi bozuk olanlar var. Hastalıkları ndan dolayı asla çocuk sahibi olamazsın denilen kişiler var. Bir çocuk tabi ki çok güzel bir duygu ama sen de çok önemlisin ve yaşadığımız hayat sağlığımız sevdiklerimiz yanımızda çok şükür. Allahım tüm dertlilerle birlikte bizlere de sabır ve derman versin amin

Canim cok dikkat et evde yat dinlen kanama olunca 1-2 gun istirahat et cikma disari.
Tam haftasonu na geldi canım dün bugün yatıp dinleniyor kanama azaldı gibi ama vinede var yani led ile duruyorum :/ yarı işe gideceğim çıkışında testi tekrarlayın inşallah yükselmiş olur değerler

Tam haftasonu na geldi canım dün bugün yatıp dinleniyor kanama azaldı gibi ama vinede var yani led ile duruyorum :/ yarı işe gideceğim çıkışında testi tekrarlayın inşallah yükselmiş olur değerler

canım değerin yükselmişşş:rolleyes::rolleyes: geçmişi okudum da ayy inanamıyorum çok sevindim yaa :KK73: bir mucize daha:nazar::nazar: Dikkat et tatlım kendine.. İnşallah sağlıkla devam eder :)

canım değerin yükselmişşş:rolleyes::rolleyes: geçmişi okudum da ayy inanamıyorum çok sevindim yaa :KK73: bir mucize daha:nazar::nazar: Dikkat et tatlım kendine.. İnşallah sağlıkla devam eder :)
Evet bu bir mucize ve mucizemiz devam etsin diye dualar ediyorum çünkü kanamam var yatıyorum bizi bırakıp gitmesin diye dualar ediyorum. Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder sana da kısmet olur vazgeçmek yok her ne olursa olsun. ..

Mrb arkadaşlar araniza yeni katıldım:) dün transfer oldu ve cok heyecanliyim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Evet bu bir mucize ve mucizemiz devam etsin diye dualar ediyorum çünkü kanamam var yatıyorum bizi bırakıp gitmesin diye dualar ediyorum. Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder sana da kısmet olur vazgeçmek yok her ne olursa olsun. ..

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. :) İnşallah pazartesi de güzel haberler alırız çok duygulandım ben:KK61: Allahım nasip ettikten sonra her türlü oluyor işte...

Canım inşallah bir sonraki denemende nasip olur :KK43: inşallah iyi haberini aldığımızda burada sevinçten çığlık atarız. Sakın vazgeçme bırakma ve umudunu kaybetme. Çok şükür ki umudumuz var ya o da olmasaydı. binlerce kez şükürler olsun ki senin çocuğun asla olmaz demiyorlar. Rahmi bozuk olanlar var. Hastalıkları ndan dolayı asla çocuk sahibi olamazsın denilen kişiler var. Bir çocuk tabi ki çok güzel bir duygu ama sen de çok önemlisin ve yaşadığımız hayat sağlığımız sevdiklerimiz yanımızda çok şükür. Allahım tüm dertlilerle birlikte bizlere de sabır ve derman versin amin
Amin canım öyle tabi hep hayırlısı olsun dedim bu yüzden Rabbim sağlığımızla imtihan etmesin güzel tesselliler için teşekkür ederim allahım gönlüne gore versin canım

Dualarım tüm evlat hasretiyle yanan kardeşlerim için bu derdi çeken anlar Rabbim isteyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerinz için teşekkür ederim

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. :) İnşallah pazartesi de güzel haberler alırız çok duygulandım ben:KK61: Allahım nasip ettikten sonra her türlü oluyor işte...
Evet canım hersey Allah dan olmaz denilen öldüren, ne yalan söyliyim yarından ümidim yok ama kısmet inşallah değerim normal düzeye çıkar ve devam eder

Back