• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide

siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide

Bu arada 33 yayım
Yas 33 bu arada 27 nisanda sonuc alacağız inşallah

EsEs50 EsEs50 cnm sımdı konustum kızkardesımle selamı var 16.30 da randevu almıs bana göre ikiz geliyo ama ak kara akşama belli olucak yenı aldıgı hesap ısmıde eflatun8581 eflatun8581 miş :D dün banada yazdı bu nıck bende bugun ogrendım bunu dun almıs :D

selam kızlar benim de 3. denemem olacak iğnelerdeyim şu an yarın yine kontrol var.sanırım haftaya yumurtalar toplanır.yaşım 32 tüplerim alındı bakalım ne olacak.

Slm arkad

Bugun aradilar 17 embriyo olusmus gunu bildirmek icin tekrar ariycaklar ertelencek falan die bi bilgi vermediler
çok güzel cnm ya benm ıcınde deneyım olur bana klınıgım 10dan fazla yumurta cıkarsa rahmı 2 ay dınlendırıceklerını soylemıstı eğer senın gerek görmezlerse belkı benmde dınlendırmezler hoş yumurtayı buldukda dınlendırmesı kaldı tedavım yarım kaldı :KK43:

selam kızlar benim de 3. denemem olacak iğnelerdeyim şu an yarın yine kontrol var.sanırım haftaya yumurtalar toplanır.yaşım 32 tüplerim alındı bakalım ne olacak.
canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine ben de iğnelerdeyim 5. gün bugün puregon ve yarın da orgalutrana başlıcam. sen ne kullanıyorsun

çok güzel cnm ya benm ıcınde deneyım olur bana klınıgım 10dan fazla yumurta sa rahmı 2 ay dınlendırıceklerını soylemıstı eğer senın gerek görmezlerse belkı benmde dınlendırmezler hoş yumurtayı buldukda dınlendırmesı kaldı tedavım yarım kaldı :KK43:
Yok canm doktorum cok yumrta oldugu icin siskinlik falan olirsa hemen gel.drdi iptali konisinda bise demedi Senin sorun ne canm rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldrsun

canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine ben de iğnelerdeyim 5. gün bugün puregon ve yarın da orgalutrana başlıcam. sen ne kullanıyorsun
benim 8. günüm canım puregon kullanıyorum sanırım benim de orgalutran yarın başlayacak yarın kontrol var.inşallah sen de isteyen herkes de bir an önce kavuşsun.zorlu ve yıpratıcı bir süreç çünkü.

Yok canm doktorum cok yumrta oldugu icin siskinlik falan olirsa hemen gel.drdi iptali konisinda bise demedi Senin sorun ne canm rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldrsun
amin cnm ben pco luyum ve pcoluların cok yumurtası cıkar tüp bebekte çok şanslıdırlar benım tam tersi yumurta gelişmiyor buda pcolularda binde bir olabilicek birşeymiş oda beni buldu işte benm tedavim gecen hafta kesildi 15yumurtam 14ml den sonra büyümedi eşimdede sperm çopk düşmüş morfolıjıde yuzde1 o yoktu sımdı bırde o cıktı bırı olmazsa dıerı her ay mutlaka bır sorun cıkıyor kısmet mayısta adet olursam tekrar gıtmeyı dusunuyorm baslarlarsa ama ben suan adet sökturucu kullanıyorm 1ogun kullanıp bırakıcam 10gun ıcınde adet olucam allah ızın verirse:KK17:ama yınde ümitlenmek ıstemıyorm belkı sonuclarıma bakar baslatmazlar tedavımı hersey beklıyorm artık cok karamsarım

benim 8. günüm canım puregon kullanıyorum sanırım benim de orgalutran yarın başlayacak yarın kontrol var.inşallah sen de isteyen herkes de bir an önce kavuşsun.zorlu ve yıpratıcı bir süreç çünkü.
peki dozajların nasıldı. ve yumoşlar kaç mm oldu cnm

amin cnm ben pco luyum ve pcoluların cok yumurtası cıkar tüp bebekte çok şanslıdırlar benım tam tersi yumurta gelişmiyor buda pcolularda binde bir olabilicek birşeymiş oda beni buldu işte benm tedavim gecen hafta kesildi 15yumurtam 14ml den sonra büyümedi eşimdede sperm çopk düşmüş morfolıjıde yuzde1 o yoktu sımdı bırde o cıktı bırı olmazsa dıerı her ay mutlaka bır sorun cıkıyor kısmet mayısta adet olursam tekrar gıtmeyı dusunuyorm baslarlarsa ama ben suan adet sökturucu kullanıyorm 1ogun kullanıp bırakıcam 10gun ıcınde adet olucam allah ızın verirse:KK17:ama yınde ümitlenmek ıstemıyorm belkı sonuclarıma bakar baslatmazlar tedavımı hersey beklıyorm artık cok karamsarım
Canm banada doktorum.dedi cok opmasi hem.ii hem kotu die ama cok sukur bi sorun vikmadi biraz once doktorum.yine aradi her hangi bi rahatsizlihin varmi die hafif bi siskinligim.var o kadar yani bendede pco var ben ilackarla cok guzel cvp veriom ins bi sorun cikmaz canm.sende tedavinin yaninda bitkisel kurleri dene bi istersen incir kuru falan

aslında bu sefer
peki dozajların nasıldı. ve yumoşlar kaç mm oldu cnm
dozlarım yüksekti ilk 6 gün 300 dü ama onlardan 400 çıkıyo ya sonuna kadar çevirince öyle kullandım şimdi iki gün 250 verdi.mm sini sormadım o da söylemedi.sanırım 10 tane yumurta oluşmuş.geçen yıl günde 100 ile 7 yumurta olmuştu.bu sene sanki geriden geliyorum belki yaşla alakalı bilmiyorum.

aslında bu sefer

dozlarım yüksekti ilk 6 gün 300 dü ama onlardan 400 çıkıyo ya sonuna kadar çevirince öyle kullandım şimdi iki gün 250 verdi.mm sini sormadım o da söylemedi.sanırım 10 tane yumurta oluşmuş.geçen yıl günde 100 ile 7 yumurta olmuştu.bu sene sanki geriden geliyorum belki yaşla alakalı bilmiyorum.
benim 2 gün 275, 2 gün 250, verildi 13mm ye çıktılar. bugün 225 e düşürdü dr dozu. yarından itibaren yani 6. günden itibaren orgarutral ile birlikte kullanacam.
belki vücudun ilaca verdiği tepkiyle alakalı olabilir dozajlar. ve daha önceki denemeeler de baz alınarak yapılmıştır. yaşın kaç senin cnm

benim 2 gün 275, 2 gün 250, verildi 13mm ye çıktılar. bugün 225 e düşürdü dr dozu. yarından itibaren yani 6. günden itibaren orgarutral ile birlikte kullanacam.
belki vücudun ilaca verdiği tepkiyle alakalı olabilir dozajlar. ve daha önceki denemeeler de baz alınarak yapılmıştır. yaşın kaç senin cnm
yaşım 32.senin yaşın kaç ve kaçıncı denemen?

Canm banada doktorum.dedi cok opmasi hem.ii hem kotu die ama cok sukur bi sorun vikmadi biraz once doktorum.yine aradi her hangi bi rahatsizlihin varmi die hafif bi siskinligim.var o kadar yani bendede pco var ben ilackarla cok guzel cvp veriom ins bi sorun cikmaz canm.sende tedavinin yaninda bitkisel kurleri dene bi istersen incir kuru falan
cnm denemedıgm bırsey kalmadı içim dışım incirle soğan oluyo zaten tedavi sürecinde

Back