• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

6 nisanda transferim oldu bugün 12. Gün normal test günüm yani. 21 çıktı hemşire hamilesiniz değer biraz düşük ama tutunma geç olmuş olabilir kişiden kişiye değişiyor 2 gün sonra tekrar test istedi yükselirse hamilelik devam ediyor demektir dedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Arkadaslar 1 nisanda cift blast transferim oldu.
7. Gun 118
11.Gun 731
13.Gun 2560 cikmisti.

Acaba üçüz mu, dış gebelik mi, hala yerindeler mi korkusuyla bugun dr a gittim. Cok sukur iki kese gorundu, 1 i belirgin digeri biraz daha gerideymis galiba, daha silik cikti.
Haftaya bidaha gidecegim, cok sukur hersey iyi gidiyor simdilik. Dış gebelik degil, ikizlerim var, hala benimleler.. cok mutlu oldum. Allahim hepimize nasip etsin ins.

Son düzenleme:
arkadaşlar 3. denememde başarısız dün negatif sonucu aldım
bu duurmda hiç bir şey denilmiyor, Rabbim tekrar ayağa kalkmaya güç versin canım. Benimde 3 tüp 3 aşılama hepsi negatif...seni çok iyi anlıyorum. İnşallah anne olacağımız günler yakındır..

slm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden
Bende menopur kullandim ilk 150 ile basladim son 3 gun 225 dvm ettim.

Arkadaşlar Crinone jel kullanıyorsunuz dimi benim uyguladiktan 3-4 saat sonra su gibi akintim oluyor bildiginiz su gibi böyle olan var mı aranızda

Mrb arkadaşlar bende aranızda yeniyim bende dondurulmuslarla transferimin 5. Günü 14 nisanda transfer oldu 25 test günüm allahın izniyle insllh Rabbim bana ve size herkese pozitif görmeyi nasip eder:-) :-)

Mrb arkadaşlar bende aranızda yeniyim bende dondurulmuslarla transferimin 5. Günü 14 nisanda transfer oldu 25 test günüm allahın izniyle insllh Rabbim bana ve size herkese pozitif görmeyi nasip eder:-) :-)
canim simsiki tutunsun bebein sana sicacik isitt içinde
kacinci denemen tatlim?

10 yumurtam toplandi 7 si dollendi 2 embriyo transfer edildi 5 taneside donduruldu bakalim dun transferim oldu.
hmm cok iyi canim maşallah
inşallah müjdeli haberlerde vermek nasip olur
test gunun ne zaman?

Yok canim olur mu, benim geride 11 daha var. Ilerde tekrar cocuk istersek diye 5 yilligina donduruldu ( 1200 tl, her yil da 300 tl depozito ucreti verilecekmis ve 5 yil boyunca da imza atiliyormus imha edilmesin diye)

dondurmak mecburmu ki ben dondurmak istemiyorum mesela

dondurmak mecburmu ki ben dondurmak istemiyorum mesela

Yok canim degil tabi, istege bagli embr dodurtmak. Benim 11 blastim var kaliteli olan, 12 tane de 3.gunden kalanlarim var. ( 23 embr.) Mecbur dondurttum ;)
Birdaha opu olamam ben.
Yumurta sayin ve kalitesi azsa sen bilirsin canim..

Yok canim degil tabi, istege bagli embr dodurtmak. Benim 11 blastim var kaliteli olan, 12 tane de 3.gunden kalanlarim var. ( 23 embr.) Mecbur dondurttum :KK66:
Birdaha opu olamam ben.
Yumurta sayin ve kalitesi azsa sen bilirsin canim..

ya şuan belli değil ilk iğnemi bugün yaptım daha ama 2 aşılamamda 8-10 tane kaliteli yumurtam olmuştu, benim sıkıntım ne söyleyim geçenlerde tüp bebeğe dini açıdan baktım biraz bi yazı dikkatimi çekti, mesela 6 yumurta döllendi diyelim ikisini koydular kalanları imha etmek günah diyodu yazıda, ben tüp bebek parasını zor denkleştirdim dondurmak için ekstra para harcayamam imha edilecek olanlar çok kafama takılıyor

Ben 32 yasindayi
canim simsiki tutunsun bebein sana sicacik isitt içinde
kacinci denemen tatlim?
Cnm bu benim ikinci bitane kızım vvar ilk denemede tutdu 3 yasında simdi kardeş istedik dondurulmusum vardı onları demedim insllh tutar cnm Rabbim herkese nasip etsin

oyle yapiyorum.. sagolsun annem geldi. ama zaman geçmiyor
Ooo neguzel, saglikli beslenirsin hem, ewine de yardimci olur ne guzel.. bizimkiler cook uzakta, kaldik boyle bi basimiza ;)
Hayirli olsun, pozitif sonuclarin olsun insallah..

Çok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran :(

Back