• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide

siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide

ruhum_.............................31.................1.....................egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı :(

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?

5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı :KK43:

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?
değer çok düşük geldi bana ama üzmek istemem sorununuz neydi sizin erkek faktörümü kadın faktörümü 5.gün emriyosu cokta ıyı ınsallah kat kat katlar bebegın sana sımsıkı tutunur dualrımzı senınle mubarek cuma gununun yüzü hürmetine

Mrb arkadslar bende pcoluyum dun yumurtalrim toplandi 25 tane bugun merkezden haber gelcek transfer gunuyle ilgili rabbim hakkimzda hayrlisini versin ins
pco lularda aynı ay transfer yapılmıyor benm gıttıgmız sordugum merkezlerde sızın yapacaklarmı bılgılendırdılermı

slm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden

değer çok düşük geldi bana ama üzmek istemem sorununuz neydi sizin erkek faktörümü kadın faktörümü 5.gün emriyosu cokta ıyı ınsallah kat kat katlar bebegın sana sımsıkı tutunur dualrımzı senınle mubarek cuma gununun yüzü hürmetine

Aminnn güzel dilekleriniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim, değer düşük ama bir 'umut iste

Benim kist vardı ilk denememde dış gebelik gerçekleşti tiplerin alındı bu dördüncü denemek allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder insallah

slm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden
ben kullandm ama benım gelısme durucna verdı faydada etmedı zaten tedavm ıptal tedavın hayırlı olsn ınsallah bebısıne kavursun allahn ıznıyle

Aminnn güzel dilekleriniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim, değer düşük ama bir 'umut iste

Benim kist vardı ilk denememde dış gebelik gerçekleşti tiplerin alındı bu dördüncü denemek allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder insallah
offffffff kıyamam cok zor bı durum allahım yardımcınız olsn inşallah bır mucıze olur verecek olanda allah mucıze yaratcak olanda ben allahımın mucılerını cok yasadım yumurtaya can veren rabbm senın bebegınede sımsıkı tutunup degerlerını kat kat artırsın ınsallah

ben kullandm ama benım gelısme durucna verdı faydada etmedı zaten tedavm ıptal tedavın hayırlı olsn ınsallah bebısıne kavursun allahn ıznıyle
AMIN CANIM BENDE GONAL F KULLANMISTIM ONCEDEN
SIMDI MENOPUR KULLANICAM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN
SENIN KARDES NAPTI YA SANIRSIM SITEN ATILMIS,?

AMIN CANIM BENDE GONAL F KULLANMISTIM ONCEDEN
SIMDI MENOPUR KULLANICAM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN
SENIN KARDES NAPTI YA SANIRSIM SITEN ATILMIS,?
evet ya banada bugun söyledı neden atılmış anlamadık sanırm yıllarönce ılk bebegınde sislicamm dıye 2 m li nıck almıs onunla bu ısm aynı dıye atmıslar bacımı :) onunda keseyı bugun gorecekelr ınsallah kızının doğum gunu var 19 nısan anemler yanına gıdıyo yoldalar ben uzaktayım:) kesesını ınsallah bugun görucez cıfte mutluluk yasayack hem dogum gunu hem 2.yıgenımın sevıncını ınsallah.

EsEs50 EsEs50 canm menapor dıer ıgnelere göre cok uygundu fıyatı tamamen mı menapor kullanıcaklar ben de almıstım sanırım ıcınde 5 ampul vardı 2sini kullandm 3ü duruyor ıcını okudugumda karanlıkta saklayın yazıyordu bende gardrobun içine sakladım :) kac tl hatırlamıyorm ama dıerlerıne gore puregona göre bedavaydı

evet ya banada bugun söyledı neden atılmış anlamadık sanırm yıllarönce ılk bebegınde sislicamm dıye 2 m li nıck almıs onunla bu ısm aynı dıye atmıslar bacımı :) onunda keseyı bugun gorecekelr ınsallah kızının doğum gunu var 19 nısan anemler yanına gıdıyo yoldalar ben uzaktayım:) kesesını ınsallah bugun görucez cıfte mutluluk yasayack hem dogum gunu hem 2.yıgenımın sevıncını ınsallah.
bende napti acaba diye merak ettim baktim siteden atilmis
güzel haberlerini sen verirsin canim bizlere
darisi bizlerin basina insallah

EsEs50 EsEs50 canm menapor dıer ıgnelere göre cok uygundu fıyatı tamamen mı menapor kullanıcaklar ben de almıstım sanırım ıcınde 5 ampul vardı 2sini kullandm 3ü duruyor ıcını okudugumda karanlıkta saklayın yazıyordu bende gardrobun içine sakladım :) kac tl hatırlamıyorm ama dıerlerıne gore puregona göre bedavaydı
bilmiorum ki canim ben yurtdisinda olduğum için sigorta karsilio ücretleri
kac dozla basladin sen?

bende napti acaba diye merak ettim baktim siteden atilmis
güzel haberlerini sen verirsin canim bizlere
darisi bizlerin basina insallah
inşallah canm darısı bızlere baska bı ısım daha almıs ama unuttm aldıgı ısım neydı gelırse mutlaka yazar senınde tedavın hayırlı olsn guzel haberlerle ınsallah bu arada sen yurt dsındayım demıstn sanırm nerdesn bende cok fazla yer gezdim

Benide eklermisiniz listeye tedavi m adana kışla Baskent , 15 nisan da 2. denememiz oldu

Back