• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bende dun 2. Tup bebegimi yaptırdım 5. Gun transferiydi. Insallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur...
inşallah seninde güzel haberlerini aliriz tatlim
simsiki tutunsun bebis ;))

Kizlar dun doktora gittim, solda yumurtlama kisti vardi, :KK12:doktor 15 daha dogum kontrol hapi verdi...yani benim tedavi mayisa kaldi...

Kizlar 4 nisanda transferim oldu 9. Gun idrarda cikti hemen kan verdim sonuc 363.3 11. Gun 843.6 iki hafta sonra ultrasona cagirdi kan tahlilini baska hastane yaptirdim Dr sonuca bakinca haftaya kese gorunur dedi kendi dr umu aradim sonuc icin 2 hafta sonra gel dedi sizce kalp atisini o zaman duya bilir miyiz Rabbim herkese bu guzel haberleri yasatsin bizimkinide kucagimiza almayi nasip etsin

Kizlar dun doktora gittim, solda yumurtlama kisti vardi, :KK12:doktor 15 daha dogum kontrol hapi verdi...yani benim tedavi mayisa kaldi...
hayirlisi olsun canim hayirli zamanlarda gelsinlerde bebisler inşallah

Hayırlı olsun cnm. Doktorun kim hangi metkeze gidiyorsun. Ve problem nedir.

acıbadem maslak Bülent tıraş, pko dışında bi problemim yok, 2 aşılama ve defalarca klomen tedavisi gördüm ama hep olumsuz beklemek istemiyorum artık çok yoruldum ve şansı daha yüksek olan tüp bebeği denemek istedim

Kizlar 4 nisanda transferim oldu 9. Gun idrarda cikti hemen kan verdim sonuc 363.3 11. Gun 843.6 iki hafta sonra ultrasona cagirdi kan tahlilini baska hastane yaptirdim Dr sonuca bakinca haftaya kese gorunur dedi kendi dr umu aradim sonuc icin 2 hafta sonra gel dedi sizce kalp atisini o zaman duya bilir miyiz Rabbim herkese bu guzel haberleri yasatsin bizimkinide kucagimiza almayi nasip etsin

Cok guzel haber, gozun aydin canim...:nazar::nazar::KK46:

Merhaba kizlar bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdim bugun transferimin 3.gunu daha once iki kez konyada eurofertilde denedik tup bebek ilki pco oldugum icin ohss oldum ve dondurulmus embriyo transfer edildi sonuc kimyasal gebelikti ikinci de ilaclarimin dozu dusuruldu taze transfer oldu ohss olmadim fakat sonuc negatif oldu simdi bir yil aradan sonra tekrar denedik 29 yasindayim umarim bu kez dualarim kabul olur allh isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizimde bebislerimiz olsun :)

yarın transferim var.. ancak kullandığım etradox adlı ilaç (gece içip uyuduğum için) boğazımda tahribata yol açtı.. hiçbirşey yiyip içemiyorum.. boğazımda kocaman bir yumru var sanki :(

Back