canım yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer edildi. yani yumurta toplama yapıldığı dönemde transfer için beklettiler mi
yok canım bekletmediler.. yumurta toplama işlemi salı günü yapıldı c.tesde transfer.. öncekide bu şekilde olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer edildi. yani yumurta toplama yapıldığı dönemde transfer için beklettiler mi
hadi tatlim inşallah müjdeli haberlernle sevinirizcanım ben yaptırdım pazartesi sonuç belli olucak inşallah olumlu olur
inşallah seninde güzel haberlerini aliriz tatlimBende dun 2. Tup bebegimi yaptırdım 5. Gun transferiydi. Insallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur...
Canim herseyde vardir bir hayir ne olur hep olumlu dusunKizlar dun doktora gittim, solda yumurtlama kisti vardi, doktor 15 daha dogum kontrol hapi verdi...yani benim tedavi mayisa kaldi...
hayirlisi olsun canim hayirli zamanlarda gelsinlerde bebisler inşallahKizlar dun doktora gittim, solda yumurtlama kisti vardi, doktor 15 daha dogum kontrol hapi verdi...yani benim tedavi mayisa kaldi...
bebisini alip gelmişsin ne güzel canimKızlar bugün transfer oldum yatiyorum herkeze hayırlı haberler
Hayırlı olsun cnm. Doktorun kim hangi metkeze gidiyorsun. Ve problem nedir.
Ca
Canim herseyde vardir bir hayir ne olur hep olumlu dusun
Kizlar 4 nisanda transferim oldu 9. Gun idrarda cikti hemen kan verdim sonuc 363.3 11. Gun 843.6 iki hafta sonra ultrasona cagirdi kan tahlilini baska hastane yaptirdim Dr sonuca bakinca haftaya kese gorunur dedi kendi dr umu aradim sonuc icin 2 hafta sonra gel dedi sizce kalp atisini o zaman duya bilir miyiz Rabbim herkese bu guzel haberleri yasatsin bizimkinide kucagimiza almayi nasip etsin
hayirlisi olsun canim hayirli zamanlarda gelsinlerde bebisler inşallah
Saol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok guzel haber, gozun aydin canim...
arkadaşlar bugün test günüm çok heyecanlıyım dua edin bana..