• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Benim bugün kontrolüm vardı ve işler yolunda değil... sadece 3 yumurta gelişiyor ve onlar da henüz 6mm. Hal bu ki bugün tedavinin 9. günü. Cumartesiden bu yana 8 toz 4 su şeklinde menopur vuruluyordu bugünden itibaren 9 toz 4 su oldu. İlk tedavide daha iyi cevap vermiştin dedi doktorum bütün moralim alt üst oldu...

canım tek tüpüm tıkalı, birde rahimde şekil düzeltildi.. bunlar dışında herhangi bir problemimiz yoktu.. olmayınca olmuyor malesef.
sıkma canını inşallah nasibinde vardır ve en kısa zamanda kavuşursun evlatlarına cnm

Benim bugün kontrolüm vardı ve işler yolunda değil... sadece 3 yumurta gelişiyor ve onlar da henüz 6mm. Hal bu ki bugün tedavinin 9. günü. Cumartesiden bu yana 8 toz 4 su şeklinde menopur vuruluyordu bugünden itibaren 9 toz 4 su oldu. İlk tedavide daha iyi cevap vermiştin dedi doktorum bütün moralim alt üst oldu...
aaa neden öyle olmuş ki

merhaba kızlar bu topikte hamıle haberını pylasan sislicamın ablasıyım kız kardesım pazartesı gunu kand egerı 2000 ıken kese goremedıler ama vajınadan baktıramıyor karından baktırdı gı ıcın olabılırmıs ve karından 5000 ustunde gorunurmus inşallah deger 5 bın olunca karından bakılıcak kendısı moralmen çöktü dış gebelık rıskı var dedıler kese gorunmez ıse benm tedavm nısanda yarım kaldı bacımın böyle bu nısan bızı mahvettı ama buna sukur allah beterınden esırgesn

Başka bir başlığa da yazdım.Buraya da yazmak istedim.İçimdeki merak bitmiyor:( Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok :( . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?

canm benmde tedavım 11.günde ıptal oldu yada 12.gunde 14ml dı oyle kala kaldı ne desek boş cok uzucu bı durum inşallah o 3 yumurtan gelısımını tamamlar ve bebegıne kavısursun

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok :KK43: . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?
kız kardesım 1 nısanda transfer oldu 8 nısanda evet sılık ıkıncı cızgıyı gormustu kandada cıkmıstı ama suan ekse gorunmuyo beklemedeyıs ınsallah olumlu sonuc alırsın allah yar ve yardımcınız olsn

canım bozma moral
Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok :KK43: . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?

canım ben bundan önceki transferimde 6.gün embriyosuydu. transferden 6 gün sonra yapmıştım ve pozitifi görmüştüm. kandada değerim normaldi. ama orjinal test gününde kan değerim düşmeye başladı. derken 5 gün sonra regl oldum ..

o yüzden çok çok önemli değil derim.

slm benim adetin 2. günü bugün tüp bebek tedavisine start verdik bu ay sonuna tüp olacak inşallah bi aksilik çıkmaz Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun cnm. Doktorun kim hangi metkeze gidiyorsun. Ve problem nedir.

herkese merhaba.. emriyoloğum aradı c.tesi günü transferim varmış :nazar: bu sefer 4. gün transferi yapacaklarmış. daha önceki transferlerimden 1 i 5.gün , diğeri 6. gün transfer edilmişti. bu sefer böyle yapacaklarmış nolur dualarınızı eksik etmeyin :(

herkese merhaba.. emriyoloğum aradı c.tesi günü transferim varmış :nazar: bu sefer 4. gün transferi yapacaklarmış. daha önceki transferlerimden 1 i 5.gün , diğeri 6. gün transfer edilmişti. bu sefer böyle yapacaklarmış nolur dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
rahim dinlendirme önerdiler mi

canım yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer edildi. yani yumurta toplama yapıldığı dönemde transfer için beklettiler mi

canım yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer edildi. yani yumurta toplama yapıldığı dönemde transfer için beklettiler mi

Back