- 7 Nisan 2015
- 224
- 169
- 18
- 38
ayyyy gebesin yani değil mi canım :)[/QUOTE simdilik oyle gorunuyo iki gun de bir test yapicam on a bide kalp atisini gormeden inanamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy gebesin yani değil mi canım :)[/QUOTE simdilik oyle gorunuyo iki gun de bir test yapicam on a bide kalp atisini gormeden inanamiyorum
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134.............?..............?.....................?............................?............................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide
gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide
siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide
Canim bilgiler bolumum bos gorunuyo yas 28 2.Denenem 9.cun gun test yaptim 363.3 cikti
amin canim Raabbim tamamina erdirsincanim insallah devam eder ilk tedavim de oldu dustu o yuzden cok korkuyorum darisi isteyen herkese version mevlam
Rica ederim ne demekcanim insallah devam eder ilk tedavim de oldu dustu o yuzden cok korkuyorum darisi isteyen herkese version mevlam
Bahceci fulya 4. Nisan transfer 2 embriyo blastamin canim Raabbim tamamina erdirsin
merkez ve transfer tarihini de sole canim
öncekiler dondurulmuşlarla idi canim ben ilaç kullanmadım vücudumu yıpratacak hormon fln da almadım
simdi yeni tedaviye basliorum doğum kontrol hapi herhangi kist olusmasini onler,yumurtaliklari dinlendirir bicok dr bu sekilde baslio
Igne lere baslamadan tatlimAa cok iyi ilk defa duydum. Dogum kontrol hapina ne zaman basliyoruz tedaviden bir ay oncemi yoksa tedavi sirasindami? Siz nerede oluyorsunuz tedavinizi?
En sikici yonu beklmek tatlim 4 gun olmus artik gez dolas kendini yormadanKızlar benimde 4.gunum günler geçmiyor bugün biraz ayaklandı evin içinde havada çok güzel biraz aşağı inip hava alcam bole istebende hiç ağrı sizi yok ya
Igne lere baslamadan tatlim
Ben yurtdisinda yaptiriorum
bol bol kaliteli yumoslarin olsun canim inşallahmerhaba kızlar bende iğnelerime başladım 11 nisanda bugün 4 günüm doktorum nisanın 21 gibi toplama işeleminin olacağını söyledi inşallah hepimizin kucakları dolar. rabbim hepimizin gönlüne göre versin bide salavat-ı kubra diye bir salavat var onu okuyun kızlar her derde devamış o dua sabah erkenden okunan bir dua.
Slm cnm ingilterenin neresindesin bende waleste yasiyorumBende su anda Ingiltere'deyim. Ama burada isler cok zaman aliyor ve pekde memnun degilim. Siz hangi ulkedesiniz memnunmusunuz? Dogum kontrol hapini kac gun onceden baslaniyordu acaba? bende bu ayin sonunda tedaviye baslayacagim acaba gec mi kaldim kullanmaya diye soruyorum... Benim kisi uzun protokol olacakti? Bir suru sordum kusura bakmayin. Doktorlar herseyi tam aciklamiyor yada herkesin yontemin ayri tedavide?