• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ayyy canım atlatmana sevindim baş ağrısı zor bişey inşallah bir daha olmaz :KK66:

Saol canım sanırım dün beni klima çarptı gerçi evim çok sıcak klima açıyoruz ama dün ilk defa açmıştık evet çok zor hele benimki zonklama şeklindeydi neyseki geçti şükür senin nasıl gidiyor canim

Saol canım sanırım dün beni klima çarptı gerçi evim çok sıcak klima açıyoruz ama dün ilk defa açmıştık evet çok zor hele benimki zonklama şeklindeydi neyseki geçti şükür senin nasıl gidiyor canim
Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruz ;)

Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruz :KK66:
Cnm benimde ilk defa bugün kanamam oldu ilk oldugu icin sanirim çok sarstı ve korkuttu beni kalp atisi var doktorumda yurtdisindaymis yapmam gereken bisey var mı?

Cnm benimde ilk defa bugün kanamam oldu ilk oldugu icin sanirim çok sarstı ve korkuttu beni kalp atisi var doktorumda yurtdisindaymis yapmam gereken bisey var mı?
Gecmis olsun canim dinlen bolbol. Ben crinone jele devam ediyorum günde bir kere. Doktor ikizlerde 11. hafta sonuna kadar devam et dedi.

Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorum
canım biz bugün 9+6 dayız.bu yazdığını eşim duymasın erkek çok istiodu kayınpedermi kaybettğimz için onun adını koymak istio.ama artık dio hayrlı sağlıklı olsun da erkek kız fark etmez dio :)

Canım bol bol dinlen ayaklarını hep yukarıda tutacak şekilde yat çok işe yarıyor bir doktorunla görüşüp progestron alabilirsin

canım biz bugün 9+6 dayız.bu yazdığını eşim duymasın erkek çok istiodu kayınpedermi kaybettğimz için onun adını koymak istio.ama artık dio hayrlı sağlıklı olsun da erkek kız fark etmez dio :)
Ayyy canımm benim eşimde erkek çocuk çok istiyor ama erkeklerin geneli erkek çocuk istiyor Rabbim önce sağlıklısını hayırlısını nasip etsin sonra herkesin gönlüne göre versin bizde bugün 9+1 olduk teyzesi bende kız hissediyorum fakat kayınvalidem ve annem hamile olduğumu söylediğim günden beri erkek diyor ben hiç çıkarmadığım ve iştahımın çok açık olduğu için ama bu işler hiç belli olmuyor benimde Gönlümde ki kız olsun bana arkadaş olsun çeşit çeşit elbise alıyım giydiriyim cici cici ohhhh missss :nazar::nazar:

Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruz :KK66:

Bol bol dinlen canım ayakların yukarda olsun yatarken birde bol su tüket ilaclarinida ihmal etme Rabbim korusun meleklerimizi kanama hepimizin karşılaştığı şeyler çok takma kafana

Güzel Anneler hepimizin Ramazan-i Serifi hayırlı ugurlu olsun.Bu ay Rabbim edilen duaları açılan elleri tutulan oruclari yapılan ibadetleri kabul eylesin inşallah. Meleklerimizi de bize bağışlasin. Amin.

Hayırlı Ramazan'lar arkadaşlar bende Oruç tutmuyorum ben gün içerisinde çok fazla ilaç alıyorum hemde ilk 3 ay bebeklerimizin organları oluşuyor bol su tüketmemiz gerek diye düşünüyorum bu hayırlı Günler'de Rabbim meleklerimizin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesini nasip etsin bizlere :KK200::KK46:

ben de tutmuyourm.acıkınca böyle midem bulanıyo bi değişk oluom

Hayırlı Ramazan'lar arkadaşlar bende Oruç tutmuyorum ben gün içerisinde çok fazla ilaç alıyorum hemde ilk 3 ay bebeklerimizin organları oluşuyor bol su tüketmemiz gerek diye düşünüyorum bu hayırlı Günler'de Rabbim meleklerimizin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesini nasip etsin bizlere :KK200::KK46:

bende oruç tutamıyorum kızlar acıkınca midem bulanıyor ve hemen öğürüyorm.

Back