Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hazır hamburger menü yemekten bi şey olur mu kestane kebap acele cevap [/QUOTE
Canim pazar günü gündüz canım çekti yedim aksama da söylemesi ayıp karniyarik pilav dün bütün gün hastanedeydik serum serum üstüne bebis iyi ama ben kusmaktan öldüm yağda kızarmış şeyler den uzak durmak lazim
hadi ya o kadar diosun.ben açıkcası 5-6 kez papttes kzrtma yedim hamile kldğmdan beri.benm sorunum şu çalşyrm öğlenleri ne ysem diye düşünyrm evden gtrmeye ernyrum çoğu zaman.hambugeri uzun zamndr canım çekio ama hep tereddtten yiyemiyrum.yaşadığım şehir minnacık hep aynı şeyler dürüm vb. ahh ahh büyük şehirde yaşasan alternatif olblrdi.makarnacı filan vardı okuduğum şehirde.ya çalışanar öğeln na yapıo
hadi ya o kadar diosun.ben açıkcası 5-6 kez papttes kzrtma yedim hamile kldğmdan beri.benm sorunum şu çalşyrm öğlenleri ne ysem diye düşünyrm evden gtrmeye ernyrum çoğu zaman.hambugeri uzun zamndr canım çekio ama hep tereddtten yiyemiyrum.yaşadığım şehir minnacık hep aynı şeyler dürüm vb. ahh ahh büyük şehirde yaşasan alternatif olblrdi.makarnacı filan vardı okuduğum şehirde.ya çalışanar öğeln na yapıo
çok geçmiş olsun canm sana daCanim evden götür artık iki çanlisin onu düşünmek zorundasın valla dün beni gorseydin içler acısiydi halim ne yesem cikiyordu doktorum dokunmus yediklerin dedi bugün iyiyim şükürler olsun
çok geçmiş olsun canm sana da
Yok cnm .nolcakk ki arada ye tabiki:))kızlar hazır hamburger menü yemekten bi şey olur mu kestane kebap acele cevap
Bencede ye neolcak ben bazen yiyorum bisey olmuyo bulantin ve kusma aliskanligin yoksa ben gibi bisey olmuyokızlar hazır hamburger menü yemekten bi şey olur mu kestane kebap acele cevap
ben de bir iki gündür 1-2 sa süren sabah bulantısı var aama ben bulantı için sormuyom zararlı mı çok diye.çiğköfte de canım istio mesela onu da yiyemiom beklemiş diyeBencede ye neolcak ben bazen yiyorum bisey olmuyo bulantin ve kusma aliskanligin yoksa ben gibi bisey olmuyo
ben yedim bişe olmadı canım :)kızlar hazır hamburger menü yemekten bi şey olur mu kestane kebap acele cevap
Kuzum okadar dusunmuyorum ya bisey olmaz Allahin izniyle canim ne isterse az az yiyorum piskolojik acaba biseymi olur dersen oluyo bu yuzden canin istiyosa ye bence nice hamileler goruyorum ne gorurse onu yiyo benim göruncem hamile kaldi 2 gune bir cig kofte yedi bende daha yemedim cig kofte amaben de bir iki gündür 1-2 sa süren sabah bulantısı var aama ben bulantı için sormuyom zararlı mı çok diye.çiğköfte de canım istio mesela onu da yiyemiom beklemiş diye
Canım biraz dikkat et dengeli kilo almaya bakayy ne güzel tam tam 11 kilo almışımm şoktayım ama öylee
Kizlar topigimiz baya sessiz. Herkes kontrolleri bekliyor heralde. Benim de dün vardi kontrolüm. Cok sükür hersey yolunda. Bebisler 5er cm olmus. Bi hafta önden gidiolar simdilik. Cinsiyet icin bisey söylemedi bi dahaki kontrole belli olur dedi. 11+0 di zaten yaniltici olabilir söyleseydi de. Amannn saglikli olsunlar da ne olduklarinin hic bi önemi yok. Sizler nasilsiniz? Mide bulantilari?
Saol canim. 11+0 dan 11+ 6 ya kadar 12. hafta sayiliyor.gözün aydın canım maşallah meleklerine ya bişey sorcam biz diyelim ki 11+li gunlerdeyiz bu takvim 12.haftadayiz diyemi gosteriyor
Saol canim. 11+0 dan 11+ 6 ya kadar 12. hafta sayiliyor.