• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

12 de öğrendik daha 1 hafta yeni oldu :) çikolatayı doktora gitmeden öce bol yer ustune de meyve suyu içersen bebekler haraketli oluyor ve cinsiyetleri görunuyor hemen yoksa uykuda oluyorlar tecrubeliyim ben kızımdan dolayı :)
Canım sislicamdan Hatırladığım kadarı ile Acıbadem maslak hastanesi diye Hatırlıyorum Bülent hocanın hastasımıydın bende onun hastasıyım:110:

Ultrason hesabinda hep yanilma payi oluyor canim hic kafana takma. Ilerleyen haftalarda daha netlesir. Ayrica + 2 , - 2 haftaya kadar hepsi normalmis.
Çok teşşekkür edrim ya ne bileyim insan kafasına takıyo valla

Canim adet tarihine göre hesapliyorsun ama bizimkiler tüp bebek kimisine Blast kimisine 3.gun embriyosu kimisine taze kimisine dondurulmus transfer yapılıyor hiç takma kafana bebeğin sağlıklı olsun yeter benimki -2 olarak gidiyor ama doktorum haftasına göre uyumlu diyor her seferinde
Sağol canım ya rabbim bebekletimizi korusuun artık allaha emanet

Bulanti yok bas donmesi yok uyku vardi onuda kaybediyorum yavas yavas okadar asermem yok bi kabizlik harici yok bisey haaa ama karnim bebekmi gobekmi bilemedigim bir sekilde karnim sisiyo bide gogsum
aaa şok ilk defa biri böyle dio baana :)artık kendmden şüphelendm yahu.kabızlık beni bıraktı günde 1.5 lt su içyrm her gün çok nadir akstyrum.karnım ara sıra benm de şişio inio :)

Canım sislicamdan Hatırladığım kadarı ile Acıbadem maslak hastanesi diye Hatırlıyorum Bülent hocanın hastasımıydın bende onun hastasıyım:110:
evet 1 nisandı transverim listenin başındaydım bu topikte :) eski kullanıcı adımlar yenisi tek harf benzer die hesabım bloko olmuş sanırımm gece sızmışımm

aaa şok ilk defa biri böyle dio baana :)artık kendmden şüphelendm yahu.kabızlık beni bıraktı günde 1.5 lt su içyrm her gün çok nadir akstyrum.karnım ara sıra benm de şişio inio :)
Bnmde 2 gundur göbegim gercekten şişti artık. 1 gunde bile farkediyor :)) gırceksiniz 2 hafta sonra göbüş çıkacak sizde. Çok çıkmadı ama, sabah kalktıgımda şiş oluyor artık:)

Kizlar.. cok Üzgünüm :( bebegimin kalp atislari durmus..P.tesi kurtaj olucam bebekte genetik incelemeye gonderilecek :((

Canım cok geçmiş olsun Allah Allah çok şaşırdım kaç haftalıktı... Sen guatıra baktırdın mı?

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bayağı büyümüş neden peki genetk incelmede mi anlaşlcak
Sanirim :( daha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan :( genetik sonucu gelsin anlatirim

Sanirim :KK43: daha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan :KK43: genetik sonucu gelsin anlatirim

Canim cok geçmiş olsun bende ilk gebeliğimi kaybetmiştim benimki 7.haftada durmustu kalbi bizde genetiği yolladık sağlıklı erkek bebek diye cevap gelmişti sonra troid olduğu ortaya çıktı antikorlar çok yüksekti devamli ilaç kullaniyorum TSH 2.5ustunde olmamali hamilelikte hiç üzülme rabbimin takdiri boyleymis Rabbim sabır versin

Sanirim :KK43: daha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan :KK43: genetik sonucu gelsin anlatirim
Canim cooook üzüldüm. Allah yardimcin olsun.

Bnmde 2 gundur göbegim gercekten şişti artık. 1 gunde bile farkediyor :)) gırceksiniz 2 hafta sonra göbüş çıkacak sizde. Çok çıkmadı ama, sabah kalktıgımda şiş oluyor artık:)
maşallah siz büyüdünüz artık darısı bizimkilerin başına göbeginiz yavaş yavaş belirğinleşecek bide ikiz

Back