• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bugün baş ağrısı var ben de kızlar ilaç haricinde önerisi olan var mı ağrıdan ziyade zonkluyor tansiyonumu ölçüm normal

Bugün baş ağrısı var ben de kızlar ilaç haricinde önerisi olan var mı ağrıdan ziyade zonkluyor tansiyonumu ölçüm normal
Canım acaba eşine biraz masaj yaptırsan geçermi bilemedim bide akşam otururken çok ışıklı yerde oturma oda baş ağrısı yapar

Cnm benimde ctesi oyleydi, surekli zonkladi ama tansiyon normaldi.vucuttaki kan miktari arttigi icin oluyor sanirim, aksama dogru gecti cnm, insallah gecmistir seninki de

Cnm benimde ctesi oyleydi, surekli zonkladi ama tansiyon normaldi.vucuttaki kan miktari arttigi icin oluyor sanirim, aksama dogru gecti cnm, insallah gecmistir seninki de

Bugün klimalı odada kaldım normalde hiç dokunmaz ama belki o dokunmuş olabilir neyse bebisler iyi olsun hiç önemli değil annelik böyle bir şey galiba onlar sağlıklı olsun yeter çok teşekkür ederim canlarim

Kızlar progestanı kestimi doktorunuz benim bugün cok az pembe kanamam oldu hemen hastaneye gittim kalp atislari normal serum verdiler neden oldu bilmiyorum bu durumu yasayaniniz var mi?

slm kızlar tansiyonu yüksek çıkan varmı benim en son kontrolde 14/9 çıktı doktor bişey demedi ama yüksek geldi bana

slm kızlar tansiyonu yüksek çıkan varmı benim en son kontrolde 14/9 çıktı doktor bişey demedi ama yüksek geldi bana
Canım bildiğim kadarı ile yüksek tansıyon sakıncalı gebelikte sen en iyisi tuzu kes hayatından... Benimde sürekli düşük tansiyon gerçi ben gebe kalmadan da hep tansiyonum düşerdi bayılacak gb olurdum şimdi yine düşük bak sen deyince ölçtüm hemen 9 /4

Canım bildiğim kadarı ile yüksek tansıyon sakıncalı gebelikte sen en iyisi tuzu kes hayatından... Benimde sürekli düşük tansiyon gerçi ben gebe kalmadan da hep tansiyonum düşerdi bayılacak gb olurdum şimdi yine düşük bak sen deyince ölçtüm hemen 9 /4
benimdeki düşüktü 10/6 çıkıyordu hep en sonki kontrolde böle çıktı bizde şaşırdık tuzu mide bulantısından dolayı biraz abartmıştım artık dikkat edecem daha sonra ölçtürdüğümde kaç çıkacak bakalım

Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorum

günaydın tahminde bulunuyorum galiba bebeğim kız:anneadayı:
Rabbim gönlüne göre versin cnm seninde ilk çocuğun değilmi bugün bende öglen uyudum rüyamda ablam oglun olursa ismini abdurrahim koy dedi ben de değişik isim koycam dedim hayır bunu koy anlamı çok güzel dedi bilinç altımı yoksa başka bişeymi anlamadım ama hayırlara gelsn diyorum

kızlar bişey sorcam cocugum 11 .ci haftada olması gerekirken 10.cu haftada birhafta geride olması normalmi sizce

Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorum

11+4bugun canım ama dun öyle bir vurdu geçti şükür olsun bugün yok ağrı felan Rabbim korusun hepimizin meleklerini

Back