Sagol canim 11 haftalikti ..cnm cok üzüldümm Allahım yardımcın olsun gerçekten kendimi çok kötü hissettim zor bi durum kaç haftalıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim 11 haftalikti ..cnm cok üzüldümm Allahım yardımcın olsun gerçekten kendimi çok kötü hissettim zor bi durum kaç haftalıktı
Geçmiş olsun Cnmm çok üzüldümSanirim daha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan genetik sonucu gelsin anlatirim
Gercekten zor bir durum. Allah bir daha yasatmasin. Belirtin olmus muydu canim.Sagol canim 11 haftalikti ..
Canım acaba eşine biraz masaj yaptırsan geçermi bilemedim bide akşam otururken çok ışıklı yerde oturma oda baş ağrısı yaparBugün baş ağrısı var ben de kızlar ilaç haricinde önerisi olan var mı ağrıdan ziyade zonkluyor tansiyonumu ölçüm normal
Cnm benimde ctesi oyleydi, surekli zonkladi ama tansiyon normaldi.vucuttaki kan miktari arttigi icin oluyor sanirim, aksama dogru gecti cnm, insallah gecmistir seninki deBugün baş ağrısı var ben de kızlar ilaç haricinde önerisi olan var mı ağrıdan ziyade zonkluyor tansiyonumu ölçüm normal
Cnm benimde ctesi oyleydi, surekli zonkladi ama tansiyon normaldi.vucuttaki kan miktari arttigi icin oluyor sanirim, aksama dogru gecti cnm, insallah gecmistir seninki de
Canım acaba eşine biraz masaj yaptırsan geçermi bilemedim bide akşam otururken çok ışıklı yerde oturma oda baş ağrısı yapar
Ayyyy hadi Hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin. Valla ben hiç tahmin edemiyorum acaba benimki de kız olabilir mi ? Heraldr en erken 12 haftalıkken belli oluyor bakalım ne olacak bebişlerimiz teyzesiiigünaydın tahminde bulunuyorum galiba bebeğim kız
Canım bildiğim kadarı ile yüksek tansıyon sakıncalı gebelikte sen en iyisi tuzu kes hayatından... Benimde sürekli düşük tansiyon gerçi ben gebe kalmadan da hep tansiyonum düşerdi bayılacak gb olurdum şimdi yine düşük bak sen deyince ölçtüm hemen 9 /4slm kızlar tansiyonu yüksek çıkan varmı benim en son kontrolde 14/9 çıktı doktor bişey demedi ama yüksek geldi bana
benimdeki düşüktü 10/6 çıkıyordu hep en sonki kontrolde böle çıktı bizde şaşırdık tuzu mide bulantısından dolayı biraz abartmıştım artık dikkat edecem daha sonra ölçtürdüğümde kaç çıkacak bakalımCanım bildiğim kadarı ile yüksek tansıyon sakıncalı gebelikte sen en iyisi tuzu kes hayatından... Benimde sürekli düşük tansiyon gerçi ben gebe kalmadan da hep tansiyonum düşerdi bayılacak gb olurdum şimdi yine düşük bak sen deyince ölçtüm hemen 9 /4
Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorumBugün baş ağrısı var ben de kızlar ilaç haricinde önerisi olan var mı ağrıdan ziyade zonkluyor tansiyonumu ölçüm normal
Rabbim gönlüne göre versin cnm seninde ilk çocuğun değilmi bugün bende öglen uyudum rüyamda ablam oglun olursa ismini abdurrahim koy dedi ben de değişik isim koycam dedim hayır bunu koy anlamı çok güzel dedi bilinç altımı yoksa başka bişeymi anlamadım ama hayırlara gelsn diyorumgünaydın tahminde bulunuyorum galiba bebeğim kız
Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorum
Ayyy canım atlatmana sevindim baş ağrısı zor bişey inşallah bir daha olmaz11+4bugun canım ama dun öyle bir vurdu geçti şükür olsun bugün yok ağrı felan Rabbim korusun hepimizin meleklerini