• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

selam arkadaslar hayirli cumalar hayirli ramazanlar. bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim hayirlisiyla oglumuz olcak insallah rabbim hepimizin bebegini kucagina almayi nasip etsin opuyorum sizi
Allah saglikli ve hayirli evlat olmayi nasip etsin. Hayirli olsun canim. Cok erken söylemis doktor di mi ? Bu kontrolden ben hic umutlu degildim demek belli olabiliyormus.

Allah saglikli ve hayirli evlat olmayi nasip etsin. Hayirli olsun canim. Cok erken söylemis doktor di mi ? Bu kontrolden ben hic umutlu degildim demek belli olabiliyormus.
her bebek gostermez ama seninki bariz gosteriyo dedi cok hareketli dedi ultrasonda ben goremedim pipisini fotografinda gosterdi :)

Ayyyy kizlar yaz gununde grip oldum ya resmen dökülüyorum dr sordum ilac kullanamassin dedi bir önerisi olan varmi nane limon haric ne icebilirim

Günaydın annisler
Güzel ve mutlu haftasonları
Biz dün itibariyle 3.ayimizi doldurduk ben de 2 ile 3 kilo arasında gidiyorum tuzdan uzak duruyorum zaten şeker sınırda tek tavsiyem troid için tuzdan uzak durun hem de ödem için gereksiz şişmeyelim
Rabbim şu mübarek ayda meleklerimizin sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah. Amin

Ben aldım mi almadim mi bilmyrm ben 58 ile başlamıştım sglik ocgnda tartlmistm 63 demisti ama ben ona gvnmyrm:)o nasl oluysa:))

Ben aldım mi almadim mi bilmyrm ben 58 ile başlamıştım sglik ocgnda tartlmistm 63 demisti ama ben ona gvnmyrm:)o nasl oluysa:))

Sağlık Ocakları uçuyor canım tartı konusunda ben de ilk gebeliğimde 5 kilo fazla çıkmıştım doktora gittiğinde tartilirsin canim

Back