- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
Insallah guzel sonuclarin olur, cok sevindim canim..Canım çok şükür iyiyim Allah kısmet ederse yarın kese görmeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel sonuclarin olur, cok sevindim canim..Canım çok şükür iyiyim Allah kısmet ederse yarın kese görmeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katılıyorum. 23 nisanda transferim gerçekleşti. 7. Haftadayım. Şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ya diyet yada insüline başlayacağım. Benim durumumda olan yada bana tavsiyede bulunacak arkadaşım varmı? Biraz endişeliyim açıkçası.
Mutfaga girmesen? Ben de hic istemuyorum, kokusu bile rahatsiz ediyordu. Lavobanin icindeki tabaklar da beni bulandiriyor, copu de baglayip atamiyorum artik, ici pis olan bulasik makinasini da.. esim yapmaya calisiyor hepsini, ama ona da uzuluyorum..Kızlar bütün yemeklerden midem bulanıyor çıkarmıyorum ama herşey midemi bulandırıyor bazı parfümler bile özellikle yemek yaparken ben bu yemeği nasıl yiyeceğim diyorum ama zorla yiyorum yemem gerektiği için özellikle ete karşı daha hassas oldum halbuki en Sevdiğim şeydi... Zorla kendime yemek yediyorum
Canım babam şeker hastası olduğu için doktor önceden yapalım dediCnm neden bu kadar erken şeker yuklemesi yüklemesi yapıldı?şekerin yulsekmi çıktı önceden? Bu haftalarda seker yuklemesi yspılmaz çünkü.
Şeker hapı sakıncalı sanırım dimi? Açlık 110 çıktı 90 Dan düşük olmalıymış. Glikoz içtikten sonra 210 çıktı 140 Dan düşük olmalıymış. Yürüyüş kafama yattı.kaç çıktı şekerin canım
Yükleme bana da tedaviye baslamadan yapılmıştı günde iki defa şeker hapı kullanıyordum yaklaşık 2 ay kullandım 859 mg hamile kalınca doktorum ilacı değiştirip 500 mg indirdi sürekli ölçüm yapıyorum evde ama dikkat ediyorum mesela çileği çok severim doktorum en fazla 3 tane oda yoğurdu karıştırarak dedi ve Yürüyüş çünkü şekeri dengede tutan şey dedi yürüyüş için
Herhangi bir tehlike yoksa her gün yarım saat yürüyüş oneririm
Sülalede şeker olunca herhalde şüphelendiki yaptır dedi. Diyetisyene başlıcam yarın. Bakalım neler yenip neler yenmicekmiş öğrencemCok erken degil mi bu sure? Diyabet varmiydi ki gecmisinde?
Insallah guzel sonuclarin olur, cok sevindim canim..
Âmin canım inşallah Rabbim hepimizi bebişlerden güzel haber almayı nasip etsin ayyy canım ya bende aynıyım mecbur giriyorum mutfağa idare edebildiğim yere kadar yapmak istiyorum birde yemek yapmak beni çok mutlu ediyor eskiden beri şimdi bu hassasiyetlik Başlaması beni üzdü ama buna şükür... Yeterki bebişler iyi olsunMutfaga girmesen? Ben de hic istemuyorum, kokusu bile rahatsiz ediyordu. Lavobanin icindeki tabaklar da beni bulandiriyor, copu de baglayip atamiyorum artik, ici pis olan bulasik makinasini da.. esim yapmaya calisiyor hepsini, ama ona da uzuluyorum..
Canım babam şeker hastası olduğu için doktor önceden yapalım dedi
Şeker hapı sakıncalı sanırım dimi? Açlık 110 çıktı 90 Dan düşük olmalıymış. Glikoz içtikten sonra 210 çıktı 140 Dan düşük olmalıymış. Yürüyüş kafama yattı.
Sülalede şeker olunca herhalde şüphelendiki yaptır dedi. Diyetisyene başlıcam yarın. Bakalım neler yenip neler yenmicekmiş öğrencem
Canım başınsağolsun .... Rabbim evlatlarına ve sana uzun Ömür versin... Bizde de şeker genetik... İnşallah kimsede çıkmaz şeker...Himm ozmn vardir dr un bidigi canim, biz dede seker var hatta babami 20 yil once bu sebepten kaybettik.
Ben de dr uma sordum,seker _ tiroit_ kan sorunu var mi bi bakin dedim. 3 haftaonce yaptirmistim yine yaptirdik.. aman dikkat et kendine, aklina takilanlari sor hemen doktoruna.. insallah sorunsuz sekilde allah tamamina erdirsin canim ..
Amin canim insallah, sagolasin. Yediklerimize dikkat etmek lazim..Canım başınsağolsun .... Rabbim evlatlarına ve sana uzun Ömür versin... Bizde de şeker genetik... İnşallah kimsede çıkmaz şeker...
Şeker hapı sakıncalı sanırım dimi? Açlık 110 çıktı 90 Dan düşük olmalıymış. Glikoz içtikten sonra 210 çıktı 140 Dan düşük olmalıymış. Yürüyüş kafama yattı.
CANIM SENDEN DE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ. İNŞALLAH GÜZEL BİR GÜN OLSUN..EsEs50 canım günaydın inşallah güzel bir gün olacak güzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim inşallah güzel haberlerle döneriz dualarınızı eksik etmeyinCANIM SENDEN DE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ. İNŞALLAH GÜZEL BİR GÜN OLSUN..
GÜNAYDINLARRRRR :)
dualarım seninle cnmCanım benim inşallah güzel haberlerle döneriz dualarınızı eksik etmeyin
başın sağolsun canım çok illet bir hastalık o şeker ya. inşallah bakalım hayırlısıyla.Himm ozmn vardir dr un bidigi canim, biz dede seker var hatta babami 20 yil once bu sebepten kaybettik.
Ben de dr uma sordum,seker _ tiroit_ kan sorunu var mi bi bakin dedim. 3 haftaonce yaptirmistim yine yaptirdik.. aman dikkat et kendine, aklina takilanlari sor hemen doktoruna.. insallah sorunsuz sekilde allah tamamina erdirsin canim ..
tamam akşam 4 de randevum var. listemi sizinlede paylaşayım karşılaştıralım. burdan birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar.Kullandığım da su an zaten şeker hapı etken maddeleri aynı metformin sadece mg değişikliği ve ilaç adı değişti benimde açlık 110 küsür Glikoz Dan sonra ilk saat 240 sonra 210 çıkmıştı
Havuç patates hazır gıdalar şekerli yiyeceklerden ve meyvelerden uzak durmalisin. Meyve suları aniden yükseltiyor haberin olsun yani içinde şeker olmayacak yediğim şeylerin. Diyetisyenin listesini paylaşımın burada bakalım benimkiyle uyusacak mi bu arada beyaz unda artık yasak listesinde
amin...bugün gitmiş.bebeğin kalp atışını dinlemiş ok adar mutluyuz kiii.... bebek 6 hafta 6 günlükmüş .:)) gozuaydın olsun, inşallah istediği gibi olur hersey.
canımmmmmmmmmmmmmmmm bu gun güzel haberlerini bekliyoruzzzhic korkma bebeğin beslenio ve buyuo
sürekli cikaranlar var hic bisi yiyememeynler var
ilk 3 ay yeemek önemli deil su ic canin ne istiosa onu ye zorla eziyet etme kendine
benim de yârin test gunum inşallah
hafif pembebmsi lekelenmelerim oluo 4 gundur neye alamaet bilmiorum
hayirlisi olsun hakkimizda cumleten
canım seninde haberlerini dört gözle bekliyoruz bu gün güzel haberlerinizi alır almaz yazınEsEs50 canım günaydın inşallah güzel bir gün olacak güzel haberlerini bekliyoruz