• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti
canım parol ve minoset günde 3-4 taneyi geçmeyecek şeklde içileblr die yazıoddu yumurta toplma işlmnden snraki ağrılar için ama sanırım şimdi de içilebilir zararı yok die bilyrm.

Daha onceki denemem pozitif sonuclanmis bi iki gun sonra migrenim tutmustu ilac almadim direttim gecmedi3 gun surdu ensonunda hastanede aldim solugu yatis verdi doktorum

Kizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti
Merhaba canım bende bugün grip oldum doktorumu Aradım ateşim var diye gribim diye doktorum bana 8 saat ara ile parol al Ateş'in çıkmasın dedi parol bir sorun yaratmasın bebekler için dedim hayır hiç bir sorun yaratmaz dedi gönlün rahat olsun canım benim

çok teşekkür ederim 3.denememdi ilki taze tek embriyo transfer negatif ikinci donmuslarla 10haftada kaybettik bbebeğimizi bu en sonda donmuslarla oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benimde iki tane dondurulmuşum var adeti bekliyorum hayırlısı artık

kızlarrrr yanlış görmüyorum dimi 74.16 yazıo o başındaki yıldız o değil dimi
canım çok sevindimmm Allahım hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhh :nazar: bizlerede çok dua et olurmu bak demiştim bebişin stersten etkilenir korkma diye :KK36:umarım benim bebeğimde benimledir ve herkesin ki amin

canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........

EsEs50, Az önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle
Hayirlisiyka buyur inşallah canım yumiker benim de yarın transferim var bakalım hayırlısı

Arkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım
Ben de de oluyordu arasıra yatıp yatıp kalkiyoz bi de birsürü hap kullaniyoz normaldir kanın da düşmüş olabilir pekmezli şu ic

Maşallah ya ne bereketli bir ay daha cok Hamile haberi duyarız inşallah :anneadayı::KK46::KK31:
aynen kızlar maşallah nısan topıcınde hemen hemen herkes hamıle 1 yada 2 tane negatıf haberı okudum daha görulmus bırsey degıl her ay tum topıklerı kontrol ederm bukdar bereketlı ay gormedım keske bende bu aya yetısseydım kısmet olmadı demekkı mayıs ayına kısmet ınsallah hamıle arkdaslar hepınızın allah gönlüne göre saglıkla kucagına versın bebeklrınızı nısan ayını bırakıp onumuzdekı aylar ıcın dusunenlerıde bız beklrz buyrun bırlıkte devam edelım bu ayın bereketı bızım aylarada olsn ınsallah tedavıde yada trasnferde olan arkdaslar bız mayıs hazıran temmuz ayı ıcın burdayız http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bebek-dusunenler.813642/page-64#post-40853659

Back