- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
canm transferın saat kacta bende allah ızın verırse saat 9 gıbı klınıkteyımHayirlisiyka buyur inşallah canım yumiker benim de yarın transferim var bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm transferın saat kacta bende allah ızın verırse saat 9 gıbı klınıkteyımHayirlisiyka buyur inşallah canım yumiker benim de yarın transferim var bakalım hayırlısı
yerleşme kanamasidir belki de inşallah tatlım öyle olanları duymuştum benKızlar sabah kan pıhtısı düştü diye yazmıştım akşama kadar pek bişey yoktu kahverengi leke olmaya başladı akşam bi yandan inş yerleşiyodur diyorum bi yandan korkuyorum allahım şu 3 gün geçse de öğrensem
Aramadilar canım daha tel bekliyorum haber ederim sanacanm transferın saat kacta bende allah ızın verırse saat 9 gıbı klınıkteyım
mutlaka haber et canm göruselım cok ıstıyorm benm tekrar ıse dönme durumum olmasa ınan beklemek sana destek olmak cok ısterdım ınsallah görusuruzAramadilar canım daha tel bekliyorum haber ederim sana
Canim kacinci gundu senin ki, sacmalamis doktor. Tup ile normsl hamilelik degerleri farklidir.ay canım bi sıkıldı ki sağlık ocağındaki doktor çok az dedi sonucum için .aslında yarındı test tarihim dedim biraz doktorları dinleseniz böyle olmıcak dio nerdeyse yok dicek ben anlamadım yani yok yere canımı sıktı bu ne şimdi
canım çok teşkkr ederm aminnnnn inşallh dua edicem hepimiz içincanım çok sevindimmm Allahım hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhh bizlerede çok dua et olurmu bak demiştim bebişin stersten etkilenir korkma diye umarım benim bebeğimde benimledir ve herkesin ki amin
bence gayet normal senin değerin, takma senay canım bi sıkıldı ki sağlık ocağındaki doktor çok az dedi sonucum için .aslında yarındı test tarihim dedim biraz doktorları dinleseniz böyle olmıcak dio nerdeyse yok dicek ben anlamadım yani yok yere canımı sıktı bu ne şimdi
bugün benm 9. günüm 5.gün embryosu konulmştu.canım bi skldı ki sanki müjdeli bi haber değilmiş gibi şimdi ne desem çok yeni yani dediCanim kacinci gundu senin ki, sacmalamis doktor. Tup ile normsl hamilelik degerleri farklidir.
9. Gunse daha da iyi ya onlar bu konuda cok bilgili olmuyorlar canim, tup bebek olayi cok farkli cunku, uzulme sen, sonucun cok iyi.bugün benm 9. günüm 5.gün embryosu konulmştu.canım bi skldı ki sanki müjdeli bi haber değilmiş gibi şimdi ne desem çok yeni yani dedi
bence de çok iyi değerin, tüp bebek gerçekten çok farklı..9. Gunse daha da iyi ya onlar bu konuda cok bilgili olmuyorlar canim, tup bebek olayi cok farkli cunku, uzulme sen, sonucun cok iyi.
canim parol en hafif agri kesici. zaten hamilelere de veriliyor ama sana tavsiyem son raddeye gelene kadar mumkun mertebe ilac kullanmaman umarim iyisindirKizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti
sıkma canını herkes herşeyi ne çok biliyor doktorunu arama durumun varsa ara söyle canım iki güne katlar inşallah daha da rahatlarsın herkes bizi sabırsız aceleci ve stresli olarak görüyor yaşamadıkları için yorum yapmak kolayay canım bi sıkıldı ki sağlık ocağındaki doktor çok az dedi sonucum için .aslında yarındı test tarihim dedim biraz doktorları dinleseniz böyle olmıcak dio nerdeyse yok dicek ben anlamadım yani yok yere canımı sıktı bu ne şimdi
canım ben transferin 3. günü köpek gibi hastalandım !! salya sümük ! eklem yerleride dahil olmak üzere geberiyordum.. çok şükür rabbime pozitif sonucu öğrendim.. ayrıca gebeliğim devam ediyor şuan için haftaya kese görmeye gidicez inşallah.. birde bi yazı okumuştum. grip olunca vücut griple savaştığı için rahimdeki embriyoyu yabancı mad. olarak görmüyormuş öle bişiler okumuştum..Acaba girip oldum diye tutunmayı bırakırlar mı? Çok üzgünüm
nasil yani bildigin kanamami yoksa lekelenmemi? eger kanamaysa hemen mutlaka doktora gorun cookk gecmis olsun umarim sadece lekelenmedir ve bebegin yerlesiyordurkızlar bildğin adet gibi karnım ağrıdı ve kanamam başladı inş bu sevinç benm için bi saat sürmemiştir.
Dun bende o durumdaydum canim, ama Allaha sukur birsey yok bebislerde, bayada kanamam oldu cnm, doktorunu araman lazim , hemen ara.kızlar bildğin adet gibi karnım ağrıdı ve kanamam başladı inş bu sevinç benm için bi saat sürmemiştir.
nasil yani bildigin kanamami yoksa lekelenmemi? eger kanamaysa hemen mutlaka doktora gorun cookk gecmis olsun umarim sadece lekelenmedir ve bebegin yerlesiyordur
önce kahverenhi gelmiş sonra kan bi de böyle pıhtı gibi bi şey.hemşireyi aradım yerleşmdr dedi ya kan da var dedim leke gibi değil var epey.progestan kullanıo musn dedi evet dedim o zman progestan iğne vurul dedi.işteyim şimdi eşim eve almaya gtti getirsin vurulim ne diyim...Dun bende o durumdaydum canim, ama Allaha sukur birsey yok bebislerde, bayada kanamam oldu cnm, doktorunu araman lazim , hemen ara.
Bende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.önce kahverenhi gelmiş sonra kan bi de böyle pıhtı gibi bi şey.hemşireyi aradım yerleşmdr dedi ya kan da var dedim leke gibi değil var epey.progestan kullanıo musn dedi evet dedim o zman progestan iğne vurul dedi.işteyim şimdi eşim eve almaya gtti getirsin vurulim ne diyim...
öyle mi diosun inşallah ağlamamak için kasıyoru m şu an işyerindeBende dunden beri igne vuruluyorum, igne cok acitti kalcami. Ama dayanacagiz.saglik ocagina vurdurtursun cnm, dun benim afedersin butun camasirim batti,anlatamam yani ve pempe kirmiziydi, hic korkma cnm.senin azmis kanamam hic birsey olmaz.