4.GÜNCanim bu degere gore hamilesin, kacinci gun embriyosuydu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.GÜNCanim bu degere gore hamilesin, kacinci gun embriyosuydu .
dr a sor istersen cnm. belki geç tutunmuştur. kaçıncı gün embriyosuyduMRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN
16. Gun yeniden bakilip artisin takip edilmesi lazim canim, Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
canim 5 ve uzeri pozitif diye kabul ediliyor ve senin 26 cikmis pozitif demek. dusuk cikmasi moralini bozmasin 2 gun sonra tekrarla eminimki yukselecektir.MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN
Evet canım hesaplama ya göre öyle ne güzel aynı zamanda nasip olursa bebişimi zi kucağımıza alacagiz :)elacim muhtemel dogum 04.01.2016 mi? benimde ayni 04.01
benim transferim 15nisanda yapildi 5.gun embriyosuydu. 28 yasimdayim 2.denememdi. evet nasipse ayni zamanlarda bebislerimizi kucagimiza alicazEvet canım hesaplama ya göre öyle ne güzel aynı zamanda nasip olursa bebişimi zi kucağımıza alacagiz :)
Benimde 15 nisan 5, gün embriyosu bizimde 2. Denememiz yaş 33, kalp atışı için Dr a gittiniz mi ben çok heyecanlıyım kısmetse pazartesi gideceğiz.benim transferim 15nisanda yapildi 5.gun embriyosuydu. 28 yasimdayim 2.denememdi. evet nasipse ayni zamanlarda bebislerimizi kucagimiza alicaz
Maşallah ya ne bereketli bir ay daha cok Hamile haberi duyarız inşallahArkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan...............
bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.....................
tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.....................
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan...............
hayalim77....................?...............?................?......................................?.....................
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..............
ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?......................
damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan..............
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.................07 mayis
BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede
ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.......................beklemede
yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide
wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup................?........................tedavide
bizim randevumuz yarin 11.de bende cok heyecanliyim ama biz keseyi gormeye gidicez ilk randevumuz kalp atislari icin henuz erken degilmi? bildigim kadariyla once kese gorunuyor 2 hafta sonra falanda kalp atisi.Benimde 15 nisan 5, gün embriyosu bizimde 2. Denememiz yaş 33, kalp atışı için Dr a gittiniz mi ben çok heyecanlıyım kısmetse pazartesi gideceğiz.
Canim pozitif hayirlisi olsun, Allah tamamina erdirsin. Dogru yaziyor:)kızlarrrr yanlış görmüyorum dimi 74.16 yazıo o başındaki yıldız o değil dimi
canim dogru goruyorsun. hamilesin hadi gozun aydin allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basinakızlarrrr yanlış görmüyorum dimi 74.16 yazıo o başındaki yıldız o değil dimi
cnm birisi daha yazmıştı grip oldum ama bebeklerim tutundu diye. korkma Allahın izniyle inşallah bişi olmaz ama dikkat et kendine olur muArkadaşlar ben bugün çok fena girip oldum acaba bebeğime zararı olurmu
Cok gecmis olsun, atesin ve agrin varsa rahatlikla minoset icebilirsin, bebislerin iyidir, hic birsey olmaz merak etme.Acaba girip oldum diye tutunmayı bırakırlar mı? Çok üzgünüm