• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

kızlaaar hamileyimmmm :anneadayı::nazar::KK46: bhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
Ay maşallah maşallah çok güzel haber canım allah tamamına erdirsin bize de umut oluyo tebrik ederim

Gunaydin arkadaslar bugun 12. Gunum testi tekrarladik degerim artmis 65.31 olmus, tebrik ederim hamilesin dedi doktorum :) insallah saglikla kucagima alirim, darisi tum isteyenlerin basina dualarimdasiniz :)
Hadi gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin bol hamişli topiğimiz maşallah bize de nasip olsun inşallah :)

Hayır malesef dondurulmuşum yok:KK43: 5 tane embriyonun 2 tanesi sağlıklı demişlerdi diğerleri gelişmedi sanrm. tekrar aynı iğneler stres başa dönücek yani.
hic uzulme canim bu da bizin imtihanimiz dusucez ama hep daha iyi kalkicaz umudunu hic yitirme benim cikolata kistim var ve 28 yasimdayim 30dan sonra dahada zorlasiyomus cunku kistim yumurtanin kalitesini bozuo 1 asilalama 1 tup denedik olmadi. sonra 6 ay hic adet gormedim mikroenjeksiyon yapildi ve suan 5+3 gunluk hamileyim ve yine dondurulmusum yoktu. insallah darisi senin basina isteyen herkesin basina. allah dualarimizi kabul etsin.

günaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize:anneadayı::nazar::KK46:
hadi hayirlisi canim idrar testine gore hamilesin :)

kızlaaar hamileyimmmm :anneadayı::nazar::KK46: bhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
Canım hayırlı olsun cok sevindim

gozun aydin canim allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basina

MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN

MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN

Back