2015 Nisan Anneleri

ben saglık ocagına beta hcg ye gıtmıstım dr adımı not aldı. hemsırem ızınde gelınce senı arıcak dedı.
doktor bi haafta once baba saglik ocana git gereken tahlil yap gel dedi 15 gun sonra ama esim sag olsun biz cok onemsiz kaldik

Günaydın kızlar.iki gündür hastanede yatmıştım düşük riskim yüksek olduğu için.dün doktorum kontrol etti kanama durmuş ,bebekte sağlam kalbi atıyor dedi.gördük minikimin kalbini çok şükür.ama kese arkası kanama alanı çok büyük kesenin 3 katı kanama alanı mevcut.yani çok riskli bir dönemdeyim evde sürekli istirahat edeceksin tuvalete bie kalkmayacaksın sürgü kullanacaksın ,duş yasak vs dedi doktor.tabi ben kalkıyorum ama ağır ağır,nolur dua edin bebeğim bana sıkı tutundu nolur bırakmasın.

Amiiin inşallah arkadaşım ama doktoru dinle bence eğer yanında birileri varsa kalkma bile wc ye bi süre idare et yeter ki bebişin sana sımsıkı tutunsun. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah ona :)

Tuğba çok üzüldüm En kısa sürede tekrar hamile kalır kucağına da alırsın insallah

Allah sabır versin canım hakkında hayırlısı böylemiş inş. birdaha kayıp yaşamaz sağlıcakla kucagına alırsın

Çok üzüldüm canım. Hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebisin olur

canım çok üzüldüm geçmiş olsun, umarım bu acılarını unutturacak bir bebeğin dünyaya gelir en kısa zamanda

CNM BNM ÇOK ÜZÜLDÜMM GEÇMİŞ OLSUNN, BEBEĞİN OLUYO YİNE OLUR İNŞALLAHH

hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.inşallah benimde meleğim en yakın sürede gelir.rabbim hepinize sağlıklı olarak evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.

Tuğbacım çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm gerçekten ama vardır bunda da bi hayır mutlaka bi sebebi vardır böyle olmasının ama elbette çok zor bi durum bi daha göstermesin inşallah

Amiiin inşallah arkadaşım ama doktoru dinle bence eğer yanında birileri varsa kalkma bile wc ye bi süre idare et yeter ki bebişin sana sımsıkı tutunsun. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah ona :)
Maalesef aileme uzak şehirdeyim burda kimsem yok.o nedenle sürgü olayı imkansız.ama tuvalet dışı hiç kalkmıyorum günde 3 lt su içiyorum,öğle vakti eşim eve gelmezdi normalde artık öğlenleri yemeğimi verip gidecek.bir süre böyle devam edeceğiz.sürekli az az lekelenmelerğm geliyor inş bebeğime zarar gelmeden atıp bitiririm içimdeki şu pıhtıları.ben sürekli yatmaya razıym ,sancı çekmecede yeterki bebeğim beni bırakmasın

Canm çok üzüldüm inan.ama olsun üzülme yine olur inş en yakın zamanda tekrar hamile kalır alırsın kucağına bebeğimi.hiç üzülme sen

Anladım canım o zaman dediğin gibi yanında kimse yoksa mümkün değil tabi. İnşallah fazla kanı yavaş yavaş atarsın ve kurtulursun tamamen bebeğinde sana sımsıkı tutunmuştur. Bunu canı gönülden dilyorum Rabbim senin bebeğinide herkesin bebeğinide bağışlasın inşallah. Moralinide mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış olur mu stres de çok etkiliyormuş bebeği

CNM NE İLTİHABI BU İDRAR YOLU BAŞKA BİŞEY Mİ

Evet en önemlisi stres yapmamak bunu biliyorum.o nedenle takmamays çalışıyorum ama işte içimdeki pıhtıları atarken ister istemez kasılıyor rahim.o zamanda çok korkuyorum bebeğimde beni bırakacak diye,ama çok şükür bugüne getirene,çok sağol canmmmm inş atlatınız bu zamanları

Canım allah yardımcın olsun. Moralini yüksek tut herşeyden önemlisi bu annesi

Yok canm iltihap değil kanama var rahimde kese arkasında.epey büyük bir alanı kaplamış ama bebeğe,keseye değmiyor.işte az az zamanla atabilirsem o pıhtıları kurtarıcaz inş miniğimi
ANLADIMM CNMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM SENİ VE BEBEĞİNİ KORUSUN YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN

Günaydın Kızlar çok şükür pıtpıtlarımızı duyduk ultrasonla haftamız aynı şükürler olsun 7+0 ız Maşallah deyin kızlar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…