- 26 Aralık 2013
- 85
- 10
- 34
son adet tarihi 1 temmuz olanlar çoğaldık valla :)Benim de sat 1 temmuz. Dün keseyi karından gördük epet sıkışık gittim. Birkac güne görünür insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son adet tarihi 1 temmuz olanlar çoğaldık valla :)Benim de sat 1 temmuz. Dün keseyi karından gördük epet sıkışık gittim. Birkac güne görünür insallah
günaydınnn gözün aydın cnm. bnm de idrar yolu enfeksiyonum var çok fazla koyu sarı akıntım oluyo geçen hamileliğimde de olmuştu maalesef geçirememiştim tek kullanımlık suya katıp içilecek bir toz verdi kullandım ama hala aynı hayırlısı bakalımmMerhaba arkadaslar bende bugun uye oldum. 6+6 haftalık hamileyim. İdrar Yolu Enfeksiyonu var dun doktor uromisin sase verdi aranizda kullanan var mi
ewet 4/5 kişi varız hadi bakalımmm darısı doğuma :)son adet tarihi 1 temmuz olanlar çoğaldık valla :)
Tuğba çok üzüldüm En kısa sürede tekrar hamile kalır kucağına da alırsın insallahgünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
Allah sabır versin canım hakkında hayırlısı böylemiş inş. birdaha kayıp yaşamaz sağlıcakla kucagına alırsıngünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
benimde son adet tarihim 2 temmuzson adet tarihi 1 temmuz olanlar çoğaldık valla :)
Çok üzüldüm canım. Hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebisin olurgünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
Tuğba çok üzüldüm En kısa sürede tekrar hamile kalır kucağına da alırsın insallah
Tuğba çok üzüldüm En kısa sürede tekrar hamile kalır kucağına da alırsın insallah
Çok üzüldüm canım. Hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebisin olur
canım çok üzüldüm geçmiş olsun, umarım bu acılarını unutturacak bir bebeğin dünyaya gelir en kısa zamandagünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
CNM BNM ÇOK ÜZÜLDÜMM GEÇMİŞ OLSUNN, BEBEĞİN OLUYO YİNE OLUR İNŞALLAHHgünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
CNM BNM ÇOK ÜZÜLDÜMM GEÇMİŞ OLSUNN, BEBEĞİN OLUYO YİNE OLUR İNŞALLAHHgünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
inşallah canımBenim de sat 1 temmuz. Dün keseyi karından gördük epet sıkışık gittim. Birkac güne görünür insallah
ALLAH EN YAKIN ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH COK ZOR BEN BİLE DÜŞÜNÜNCE BÜYÜK ACI AMA MELEĞİNE CENNETTE KAVUSACAKSIN ALLAH NASİP EDERSE İNŞ YAKIN ZAMANDA BİR BEBEĞİN OLUR YÜZÜN HEP GÜLERgünaydın sevgili nisan 2015 anneleri.malesef bende hüzünlü bir şekilde aranızdan ayrılıyorum.dün akşam itibari ile bebeğimi düşürdüm.oysa bugün keseyi görmeye gidicektik.ama keseyi görmek başka türlü nasip oldu.yine hüsran.inşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız.hepinizin çok rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.benim kucağım yine boş umutlarım başka bahara kaldı
ben saglık ocagına beta hcg ye gıtmıstım dr adımı not aldı. hemsırem ızınde gelınce senı arıcak dedı.kızlar siz sağlık ocağında hamilelikle ilgili testlerinizi yaptırdınızmı benim bir eşim var bir haftadır bana engel bizi düşünmeyen vasat birsey çalısıyorum iş bizden önde geliyor hep sinir oluyorum