2015 Nisan Anneleri

Yok canımeşimin tayını nereye cıkarsa ben onun yanına eş durumu tayini istiycem kısmetse :KK31:

53 kilola hamıle kaldım bklm kac olcm dıyetısyene gıdıcem ben dengelı beslenırım hem şu kalp atısını fln bır duyayım hayırlısıyla sonra dıyetısyene baslıycm duzenlı gıderım:KK31:
ımkanın varsa git tabi
bizim yaşadığımız ilçedeki hastanelerde yok maalesef
sana bir tavsiyem
burası diyetisyenın kişisel bloğu

http://hayatimdiyet...............tr/

hamile kaldığında beslenmesini yazmış
ben takip ediyorum çok yararlı buluyorum

Allaha sükür gülüm hamileyim Rabbim insallah en yakın zamanda nasip etsin topragım:21::21::21::21:

Allahım elbet hepımızı guldurecek.. cok sukur .. bede bu ay bal tarcın corekotu yıyorum .. 6. gunum bugun dunde adetın 10. gunuydu seffaf akıntım vardı aynı yumurta akı gıbı uzayan ve kaygandı bakalım nolucak

Allahım elbet hepımızı guldurecek.. cok sukur .. bede bu ay bal tarcın corekotu yıyorum .. 6. gunum bugun dunde adetın 10. gunuydu seffaf akıntım vardı aynı yumurta akı gıbı uzayan ve kaygandı bakalım nolucak

sifa olsun gülüm Allah yardımcın olsun bugünleri degerlendir 1 saat kalkma ayaga ilişkiden sonra.bide ilişkiden önce esine kahve içirt spermleri uyarıyormus.Rabbim bu ay bebiş müjdesiyle senlendirsin yuvanı insallah canım

merhaba nisan anneleri. canım direk daldım yazına ama sen kasım annelerindeydin değilmi. hatta yanlış hatırkamıyorsam 3 bebek bekliyordun ben düşük yaptıktan sonra girmemiştim buraya. hayırlı olsun bebişin :KK16:

sağol canım 3zdü düşmeden 2gün önce 4z olduğunu öğrendik facedeki gruba üyemiydin canım ben nikleri unutuyorum hep

Kızlar selam yolk sacı gören var mı içinizde .ben sadece kese gördüm yolk sac oluşmamıştı henüz ama erken mi değil mi bilemedim gördüğümde keseyi 7 mm idi 4 yada 4 buçuk haftalık dedi doktor ...diğer gebeliğim boştu hiç göremedim yolk sacı o yüzden bu kadar endişeli ve gerginim kusura bakmayın pazartesi randevum var ama gidesim yok :KK43:

Kızlar selam yolk sacı gören var mı içinizde .ben sadece kese gördüm yolk sac oluşmamıştı henüz ama erken mi değil mi bilemedim gördüğümde keseyi 7 mm idi 4 yada 4 buçuk haftalık dedi doktor ...diğer gebeliğim boştu hiç göremedim yolk sacı o yüzden bu kadar endişeli ve gerginim kusura bakmayın pazartesi randevum var ama gidesim yok :KK43:

bende henüz görmedim endişe etmeyin sata göre kaç haftadasını benimde 7.95mm 5+1haftalık çıkmıştı. 7mmise 5 yakın bi haftadasınız

Kızlar çatlaklar için önlem alın evet ama çatlarsaniz da üzülmeyin. Bazıları ne yaparsa yapsın çatlaklara engel olamıyor. Şekil 1 a ben :KK1:

Ne yaparsam yapayım karnımda epey çatlak oluştu

bende henüz görmedim endişe etmeyin sata göre kaç haftadasını benimde 7.95mm 5+1haftalık çıkmıştı. 7mmise 5 yakın bi haftadasınız

Canm polikistik overliym en büyük sıkınntım bu zaten sata göre 2 hafta geri çünkü ben 40 45 günde bir regl olurum ...geri olması da canımı sıkıyor doktorum normal dedi stres olma dedi ama diğerindede böyle olmuştu:'( sat 18 haziran benm salı günü 7 mm idi işte pazartesi nolcak bilmiyorum artık :|

sağol canım 3zdü düşmeden 2gün önce 4z olduğunu öğrendik facedeki gruba üyemiydin canım ben nikleri unutuyorum hep

üyeydim ama yakın zamanda ayrıldım. bazı sebeblerden dolayı. olsun canım bak yine hamileymişsin. seninde nickinden tanıdım ben. eskilerden sadece ayselle görüşmeye devam ediyorum başkada kimseyle görüşmüyorum :) tkrar hayırlı olsun sadece tanıdık olduğun için bir selam vereyim dedim allah kucğına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar bende halsizlik ve sürekli mide gazı var gegirme geliyor afedesiniz gegirmiyorumda sürekli midem dolu gibi midemden acı sularda geliyor, hamile ol adan öce gastrit vardı ama bu kadar belirtiler yoktu şimdi su içtigim anda bile midemden bir şeyler çıkacak gibi oluyor sabah ac karnına bile ggirme oluyor siz de de varmı

Ya kızlar şimdi aklıma geldi.ben kanamam olduğunda acile gittiğimde üstten kalp atışı duymak istedi duyamadı doktor(e haftasına göre normal ,görmeye değil duymaya çalıştı çünkü)ama alttan vajina ultrasonla bakıncada kalp atışını göremeyiz daha bebek küçük dedi.e nasıl oluyor ben bu haftalarda kalp atımı görülür sanıyordum.bebeğin gelişimi haftasına göre normal.hadi yukardan görememedi normal ama vajinalden kalp atımı görülmesi gerekmezmiydi?6+2 de gittim acile sonuçta

Kızlar bende halsizlik ve sürekli mide gazı var gegirme geliyor afedesiniz gegirmiyorumda sürekli midem dolu gibi midemden acı sularda geliyor, hamile ol adan öce gastrit vardı ama bu kadar belirtiler yoktu şimdi su içtigim anda bile midemden bir şeyler çıkacak gibi oluyor sabah ac karnına bile ggirme oluyor siz de de varmı

benim de çok fazla mide ve karın şişliği var patlayacak gibiyim başka belirti pek yok normaldir umarım belirtimiz

Ya kızlar şimdi aklıma geldi.ben kanamam olduğunda acile gittiğimde üstten kalp atışı duymak istedi duyamadı doktor(e haftasına göre normal ,görmeye değil duymaya çalıştı çünkü)ama alttan vajina ultrasonla bakıncada kalp atışını göremeyiz daha bebek küçük dedi.e nasıl oluyor ben bu haftalarda kalp atımı görülür sanıyordum.bebeğin gelişimi haftasına göre normal.hadi yukardan görememedi normal ama vajinalden kalp atımı görülmesi gerekmezmiydi?6+2 de gittim acile sonuçta

Kalp atışı için erken ben 7+5 te duymuştum kapl atışını.

benim de çok fazla mide ve karın şişliği var patlayacak gibiyim başka belirti pek yok normaldir umarım belirtimiz

Mide bulantısı yok kusmda ama sürekli af edersin öhhhhh diyesim geliyor hatta diyorum , konuşurken bile agzıma geliyor acı su konuşamıyorum inşallah saglıklı hamileliğin belirtisidir bunlar birde riskli gebelik grubunda yer aldıgım içi sabah akşam progestan coraspin içiyorum acaba onlardamı mide asidimi arttırıyor,

Kalp atışı için erken ben 7+5 te duymuştum kapl atışını.
Duymak için erken ama görmek için normal değil mi? Önceki gebeliğimde 6.haftada görmüştük çünkü.e birde vajinal ultrason bir hafta erken gösterdiği için herşeyi ondan kafama takıldı.neyse sağlıklı olsunda önemli değil ne zaman duyacağım zaten.sadece düşük tehlikem olduğu için korktum biraz

Duymak için erken ama görmek için normal değil mi? Önceki gebeliğimde 6.haftada görmüştük çünkü.e birde vajinal ultrason bir hafta erken gösterdiği için herşeyi ondan kafama takıldı.neyse sağlıklı olsunda önemli değil ne zaman duyacağım zaten.sadece düşük tehlikem olduğu için korktum biraz

Anladım canım ama işte her hamilelik farklı.Aklına kötü şeyler getirme.

Duymayla görme arasında fark var mı ki? Bilmiyordum

Mide bulantısı yok kusmda ama sürekli af edersin öhhhhh diyesim geliyor hatta diyorum , konuşurken bile agzıma geliyor acı su konuşamıyorum inşallah saglıklı hamileliğin belirtisidir bunlar birde riskli gebelik grubunda yer aldıgım içi sabah akşam progestan coraspin içiyorum acaba onlardamı mide asidimi arttırıyor,

bende de kusma falan yok benim de tek kullandığım progestan onu da içmiyorum hazneden kullanıyorum bende bir ondan şüpheleniyorum ama bir de bende ciddi kabızlık var odamı şişiriyor acaba bilemedim ki neyse canım sıkıntı olmasında bunlara sabır göstereceğiz artık :KK42:

bende de kusma falan yok benim de tek kullandığım progestan onu da içmiyorum hazneden kullanıyorum bende bir ondan şüpheleniyorum ama bir de bende ciddi kabızlık var odamı şişiriyor acaba bilemedim ki neyse canım sıkıntı olmasında bunlara sabır göstereceğiz artık :KK42:

Aynen öyle bebegimiz için herseye katlanırız onların saglıklı sıhhatli olduklarını bilelimde, bir de canım havuç suyunun yararını duydunmu ibrahim saracoglu bebegi besleyen amniyon sııvısının azalmasını önlediğini günde 1 bardak havuç suyu önermiş, ben başka hiçbir yerde hamilelere havuc suyu önerildiğini görmedim acaba yararlımıdır arkdaslardan kullanan var mı

Kizlar merhaba bugun kan testimi yaptrdim 2175 cikti nasil sat a gore 4+5 nasil degerim doktora gostrmedim..6.haftada gtmek istyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X