2015 Nisan Anneleri

Cok iyi anliyorum canim ben ilk gebeligimde neler yasadim icini ferah tut ins. Bazen hemen gorunmeyebiliyor bende doktorun senin direkt kana yonlendirmeyip bakmayip seni telaslandirmasina sasirdim canim kirdiysam k.bakma lutfen kan degerin iyi ilerliyordu zaten kan degeri 2saatte cikiyor doktorunda bakar sonuca soyler zaten bebegin senle naz yapiyor bence annesi uzulme strees olma hic ins. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım çok tesekkur ederım esim izne geldikce deneriz dıyorduk ama hemen oldu Allaha cok şükür :nazar: :nazar:Allah aratmasın herkesin gönlüne göre versın inş.:KK16: senın bebiş nasıl 2 lı test fln yapıldımı cınsıyet belli degilmi daha
evet canım yapıldı normal çıktı çok şükür
bu ayın sonunda da 4 lü test yapılacak
doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi
bu ay sonunda gittiğimizde öğreneceğiz insallah

aman kendıne çok dikkat et
normalde yaptığın işleri daha dikkatli yap
çünkü artık eskiler gibi sağlıklı bünyelerimiz yok malesef
çoğu kişide kanama oluyor
bende de olacaği hiç aklıma gelmezken benım de oldu 2 gun hastanede kaldım
bizim topikte de çoğu kişide oldu

kalp atışı duydun mu?

evet canım yapıldı normal çıktı çok şükür
bu ayın sonunda da 4 lü test yapılacak
doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi
bu ay sonunda gittiğimizde öğreneceğiz insallah

aman kendıne çok dikkat et
normalde yaptığın işleri daha dikkatli yap
çünkü artık eskiler gibi sağlıklı bünyelerimiz yok malesef
çoğu kişide kanama oluyor
bende de olacaği hiç aklıma gelmezken benım de oldu 2 gun hastanede kaldım
bizim topikte de çoğu kişide oldu

kalp atışı duydun mu?

Yok kalp atısı için 15 gun sonra gel dedı haftaya gıderım bakalım bugun 5+3 gunluk :nazar:

Mesaiden gelince cok yorgun oluyorum butun gun oturdugumuzdan eve gelince hemen uzanıyorum bakalım karsı komsumla konuscm tanıdıgı bayan varsa 15 gunde bır alıcam işler için doktor ılk 3 ay ve son 3 ay bızım için çok onemli dedi birde malum eşimde yok yanımda tek başımayım dahada dıkkat etmem gerek eşim olsa cok yardımcı oluyordu bana ama napalım saglık olsun 10 ay sonra kavusucaz ıns tayınımız bır cıksa hayırlısıyla

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407571771.864500.jpg

Arkadaşlar normalmi siZce değerim 4+1iz bugün
Doktor haftaya yine gel dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgili nisan anneleri dün dr a gittim 5+2 olmama rağmen keseyi göremedik.bugün tekrar kan testi istedi yaptırıcam.ve bakıcaz durum ne diye.çok moralim bozuk çok kötüyüm ben.bu bebeği çok istiyoruz biz.ne olur dua edin bana hayırlısıyla görülsün bebişim.[du bakalım hemen moral bozmayalım inşallah bugün herşey istediğin gibi olur..dualarım seninle..

bende çok sıkıntılardan geçtim canım şunu unutma sadece bolbol dua et ben çok etmiştim ve keseyi gördük minnacıcık 14ndede kalp atışı dinliycez asıl tedirginlik orada olmalı bence bende çok stresteyim sende gönlünü ferah tut bhcg 1000-1500 üstü olduğu zaman görülebiliyor benimde vajinal ultrasonda göründü bişey olmaz korkma bebişin tutunduysa zaten senle durucaktır rabbim yar ve yardımcın olsun sen güzel haberlerle dönüceksin ben inanıyorum sende inan

Merhaba arkadaslar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagım sat 1 temmuzdu bu hafta salı günü yani adetimin 4, günü kanda baktırdım 614 cıktı iki gün sonra tekrarladık 1550 ye cıkmış dr artış güzel dedi pazartesi keseye bekelım dedi, fakat ben çarşamba günü falan gideyim diyorum biraz daha artsın degerim bide 2 tane düşüğüm oldugu için alltan baktırmak istemiyorum bana kötü hatıraları hatırlatıyor, sizin bu haftaki degerleriniz kaçtı keseyi gördünüz mü

Merhaba arkadaslar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagım sat 1 temmuzdu bu hafta salı günü yani adetimin 4, günü kanda baktırdım 614 cıktı iki gün sonra tekrarladık 1550 ye cıkmış dr artış güzel dedi pazartesi keseye bekelım dedi, fakat ben çarşamba günü falan gideyim diyorum biraz daha artsın degerim bide 2 tane düşüğüm oldugu için alltan baktırmak istemiyorum bana kötü hatıraları hatırlatıyor, sizin bu haftaki degerleriniz kaçtı keseyi gördünüz mü

1550 den sonra hayli hayli gözükür ama düşüğün var ise tabiki bekle derim ben çünkü benim o değerlerde vajinal ultrasonla bakıldı

Cok iyi anliyorum canim ben ilk gebeligimde neler yasadim icini ferah tut ins. Bazen hemen gorunmeyebiliyor bende doktorun senin direkt kana yonlendirmeyip bakmayip seni telaslandirmasina sasirdim canim kirdiysam k.bakma lutfen kan degerin iyi ilerliyordu zaten kan degeri 2saatte cikiyor doktorunda bakar sonuca soyler zaten bebegin senle naz yapiyor bence annesi uzulme strees olma hic ins. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum ve öyle olmasını istiyorum.sen de kusura bakma stres var baya bazen yanlış anlamalar olabiliyo hakkını helal et.inşallah öğlenden sonra güzel haberler vericem burdan dualarınız sayesinde :)

bende çok sıkıntılardan geçtim canım şunu unutma sadece bolbol dua et ben çok etmiştim ve keseyi gördük minnacıcık 14ndede kalp atışı dinliycez asıl tedirginlik orada olmalı bence bende çok stresteyim sende gönlünü ferah tut bhcg 1000-1500 üstü olduğu zaman görülebiliyor benimde vajinal ultrasonda göründü bişey olmaz korkma bebişin tutunduysa zaten senle durucaktır rabbim yar ve yardımcın olsun sen güzel haberlerle dönüceksin ben inanıyorum sende inan

çok sağol ne güzel yazmışsın.hep dua ediyorum.allahım minik meleğimizi bize bağışlasın diye.inşallah bugün güzel haber alırım da bu sıkıntıdan kurtulurum.rabbime sığındım.allah hepinizden razı olsun

kızlar ya ben süt içemiyorum küçüklüğümden beri içtğim gibi atıyorum:KK14: yoğurduda zorla midem bulana bulana yiyorum napacam ben:KK43: balıktanda tiksiniyorum şuan :26: tamam ilk 3 ay bebek annenin depolarından beslenirmiş sonrada yediklerimzden ama ben yararlı şeyleri yiyemiyorumki:KK50:
ceviz badem falan yemeye çalış bana dr kesme tavuk önerdi tavuk ye yesl mercımek cok faydalı baklıyatlardan falan vitamn almaya calıs canm
Merhaba
Tatilde olduğum için msj yeni aldım. Evet zaman hiç geçmiyor yarın randevum var umarım dr dan iyi şeyler duyarım.
inşallah canm güzel haberlerle dönersın :KK70:
sevgili nisan anneleri dün dr a gittim 5+2 olmama rağmen keseyi göremedik.bugün tekrar kan testi istedi yaptırıcam.ve bakıcaz durum ne diye.çok moralim bozuk çok kötüyüm ben.bu bebeği çok istiyoruz biz.ne olur dua edin bana hayırlısıyla görülsün bebişim.

canım bende dr gittigimde 5+4 tu karından göremedı ve alttan baktı göründü cok şükür naz yapıyo dedi dr :KK70: senınde için rahat olsun alttan baksaydı görunecektı ztn hiiiiç moralini bozma canım ögleden sonra kesemizi gördük diye yazacaksın inanıyorm:nazar::nazar::nazar:

ceviz badem falan yemeye çalış bana dr kesme tavuk önerdi tavuk ye yesl mercımek cok faydalı baklıyatlardan falan vitamn almaya calıs canm

inşallah canm güzel haberlerle dönersın :KK70:

canım bende dr gittigimde 5+4 tu karından göremedı ve alttan baktı göründü cok şükür naz yapıyo dedi dr :KK70: senınde için rahat olsun alttan baksaydı görunecektı ztn hiiiiç moralini bozma canım ögleden sonra kesemizi gördük diye yazacaksın inanıyorm:nazar::nazar::nazar:

inşallah blumm inşallah kana göre alttan muayene eder zaten diye tahmin ediyorum.burda haykırıcam sevincimi inşallah hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.hepimiz inşallah yavrularımızı sağlıklı kucağımıza alıcaz allahın izniyle

inşallah blumm inşallah kana göre alttan muayene eder zaten diye tahmin ediyorum.burda haykırıcam sevincimi inşallah hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.hepimiz inşallah yavrularımızı sağlıklı kucağımıza alıcaz allahın izniyle

kanda beklemek var ama olsun degecek eminim.evet Allahın izniyle kucagımıza alcaz miniklerimizi ve mis gibi içimize çekicez cennet kokularını :KK8::KK8: keseyı gördukten sonrada acaba kese buyudumu stresı oluyo ben salı gününü heyecanla bekliyorm sonra kalp atışı var ayyyy bitmiyo hyecan:KK1:

X