2015 Nisan Anneleri

Canım bende adetıme 6gun kala öğrendim 3gun kala kanda 45 cıktı bi gun kalada 113cıktı erken ögrenınce zaman gecmıyo aynısını yasadım

Merhaba
Tatilde olduğum için msj yeni aldım. Evet zaman hiç geçmiyor yarın randevum var umarım dr dan iyi şeyler duyarım.

Yarın size bilgi veririm.

Geçmiş olsun arkadaşım umarım sorun olmadan devam eder bende bugün o yüzden yazmıştım sarı kahve arası leke gördüm iç çamaşıtımda çok endişelendim moda girmeyeceğim diyorum 10 hafta olmadan ama elimde değil sanırım ilk gebeliğim boştu şimdi pazartesi gunı geldikçe kalp atışlarım hızlanıyor ya yine olursa die

kızlar bu haftalarda sehır dısına seyahata gıdecek olan varmı? ben 7. haftamda 10 gun taıle gıtmek ıstıyrm ama ınsallah problem cıkmaz.

Ben tatilden yeni döndüm. Şimdilik bir sorun oluşturmadı. Kendini yormamaya dikkat et. Bol bol dinlen. İyi mutlu tatiller

Sağol canm hiç telaş yapma .benm kahverengi lekem gelir gelmez 20 dak sonra peşinden kanamam oldu.kahverengi lekelenme o kadar kafaya takılacak birşey değildir bizde aslında nolur nolmaz diye gitmiştik acile.kanaman yoksa sorun etme .

Amin canim ben yatarken bisey hissetmiyorum ama otururken bile kanamayi hissediyorum az once merdiven ciktim kanama artmis malesef tuvaletim ust katta o nedenle her seferinde tuvalet icin yukari cikmak zorunda kaliyorum hadi bakalim allah hepimize kolaylik versin

Bende yatarken kanamam yok tuvalette bakıyorum pede çok kan gelmemiş tuvalete eğilince kan geliyor yine ama geçer inş Allah yardımcımız olsun

bende süt içemiyorum kabızlık yapıyor bende ama yoğurt yiyorum ev yoğurdu olsa doğal daha iyi olur balık yerine de bitkisel omega kullanıyorum sende aynı vitamini başka şeylerden almaya çalış ceviz ye omega için yumurta ,yoğurt ye sütlaç yap öyle ye bende sütlaç yaptım yiyebilirsem

sevgili nisan anneleri dün dr a gittim 5+2 olmama rağmen keseyi göremedik.bugün tekrar kan testi istedi yaptırıcam.ve bakıcaz durum ne diye.çok moralim bozuk çok kötüyüm ben.bu bebeği çok istiyoruz biz.ne olur dua edin bana hayırlısıyla görülsün bebişim.

inşallah hayırlısı ile görürsünüz bir an önce moralinizi yüksek tutun sizde....

Canim ins. Kan testin iyi cikar vajinal ultrasonmu yaptilar

Günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzz :) ben bugün pek ii değilimmm hergün biraz daha artarak ilerliyor mide bulantım bugün daha kötüyüm Ama olsunnn şükürler olsunnnn

cnmm sıkma canını alttan bakmadımı karından göremeyince alttan bakıyolar çünkü. Son kanda beta hcg kaçtı ne zaman yaptırmıştınn

Günaydın arkadaşlar
Bugün 4+1 iz Doktora geldim ama keseyi göremedi (alttan baktı)
Kan tahlili verdim 11de çıkacak
İdrarda çıktıysa kandada çıkar meraketme diye teselli etti doktor ama yinede üzüldüm biraz
(2tane evde kendim test yapmıştım)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır canım sadece karından baktı muhtemelen bugün kan testine göre vajinal muayene yyapar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vajinal muayene yapsaydi icin rahat olurdu bende devlette vajinal uktrason istemedim ama gobegimde ultrason gozukmuyor direkt dis gebelik olabilir dediler. Allahtan kendi doktoruma gidebildimde icim rahatladi neden direkt vajinal ultrason yapalim demediler acaba bana devlettede ozelde gobekten gorunmeyince vajinal usg istediler. Ozeldeki doktorumda acikladi bir zarari olmadiginiki ilk gebeligimdede hep vajinal oldum gobek yapimdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…