Canım bende adetıme 6gun kala öğrendim 3gun kala kanda 45 cıktı bi gun kalada 113cıktı erken ögrenınce zaman gecmıyo aynısını yasadım
Sat tarihimiz ayni bende 3+0 da once idrar sonra kantestiyle ogrendim.. 88 di beta hcg artis duzenli mi diye iki gun sonra gittigimde 222 cikti.. Ben onumuzdeki hafta randevu almayi planliyorum ama sizi takipteyim.. Duyarsaniz kalp atislarini erken gidrim zaman gecmiyor sanki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Âmin canım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler,gebelik nasip etsin inş.sancım yoktu çok az ağrım oluyor arada eğilip kalkarken onun dışında herşey çok normaldi.iyiki evde kanamam olmadan lekeyi görüp doktora girmişim,kanamam ilk evde olsa çok panik olurdum.sağolsun doktor çok iyiydi yatıştırdı korkma diye
kızlar bu haftalarda sehır dısına seyahata gıdecek olan varmı? ben 7. haftamda 10 gun taıle gıtmek ıstıyrm ama ınsallah problem cıkmaz.
Geçmiş olsun arkadaşım umarım sorun olmadan devam eder bende bugün o yüzden yazmıştım sarı kahve arası leke gördüm iç çamaşıtımda çok endişelendimmoda girmeyeceğim diyorum 10 hafta olmadan ama elimde değil sanırım ilk gebeliğim boştu şimdi pazartesi gunı geldikçe kalp atışlarım hızlanıyor ya yine olursa die
Âmin canım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler,gebelik nasip etsin inş.sancım yoktu çok az ağrım oluyor arada eğilip kalkarken onun dışında herşey çok normaldi.iyiki evde kanamam olmadan lekeyi görüp doktora girmişim,kanamam ilk evde olsa çok panik olurdum.sağolsun doktor çok iyiydi yatıştırdı korkma diye
Amin canim ben yatarken bisey hissetmiyorum ama otururken bile kanamayi hissediyorum az once merdiven ciktim kanama artmis malesef tuvaletim ust katta o nedenle her seferinde tuvalet icin yukari cikmak zorunda kaliyorum hadi bakalim allah hepimize kolaylik versin
kızlar ya ben süt içemiyorum küçüklüğümden beri içtğim gibi atıyorumyoğurduda zorla midem bulana bulana yiyorum napacam ben balıktanda tiksiniyorum şuan :26: tamam ilk 3 ay bebek annenin depolarından beslenirmiş sonrada yediklerimzden ama ben yararlı şeyleri yiyemiyorumki
sevgili nisan anneleri dün dr a gittim 5+2 olmama rağmen keseyi göremedik.bugün tekrar kan testi istedi yaptırıcam.ve bakıcaz durum ne diye.çok moralim bozuk çok kötüyüm ben.bu bebeği çok istiyoruz biz.ne olur dua edin bana hayırlısıyla görülsün bebişim.
inşallah hayırlısı ile görürsünüz bir an önce moralinizi yüksek tutun sizde....
sevgili nisan anneleri dün dr a gittim 5+2 olmama rağmen keseyi göremedik.bugün tekrar kan testi istedi yaptırıcam.ve bakıcaz durum ne diye.çok moralim bozuk çok kötüyüm ben.bu bebeği çok istiyoruz biz.ne olur dua edin bana hayırlısıyla görülsün bebişim.
Benim hep sağ tarafımda ağrı var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bendede sürekli oluyor.özellikle oturduğum,yattığım yerden kalkıp bir yere giderken bile nefesim kesiliyor sanki.nefesim kesilince ağrım artıyor,derin derin nefes alıyorum geçiyor.normaldir herhalde:)
Ben ilk evladıma yaptım halada yazarım arada :) büyüyünce okur
Şimdi yine başladım ayrı bir deftere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ins. Kan testin iyi cikar vajinal ultrasonmu yaptilar
Hayır canım sadece karından baktı muhtemelen bugün kan testine göre vajinal muayene yyapar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi