2015 Nisan Anneleri

Tuğba kızım 5+1 de karından görülmedi ertesi gün sıkışık gel dedi doktor. Ben iki gün sonra gittim 5+3 te ve sıkışıktım zor da olsa gördük. Moralini bozma lütfen. Önceki gebeliklerinde ne gibi sorunlar yaşamıştın?

Hayır canım sadece karından baktı muhtemelen bugün kan testine göre vajinal muayene yyapar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gobek kisminda yag varmi canim benim irsi olarak bir ayva gobegim var daha oncede gobegimdeki yag icin kavitasyono gittim ama gitmedi gobek kismimda kalin bi yag dokusu varmis o yuzden usg gozukmuyor sendede oyle olabilir belki icini ferah tut ins.

dr um özel muayenehane hastane felan değil.mutlaka vajinal ultrasonla bakıcaktır.ama kan değerini görmek istedi.çünkü ben kan testini ayın 31 i ve 2 sinde yaptırmıştım.ozaman aradım bi daha yaptırma gel bakalım gerekirse yaptırırız demişti.bugün öğlende kan vericem sonra sonuçla beraber gidicem bakalım .ozamaman bakar alttan zaten değer yüksekse

Kimi zaman 4.haftada kese gorunmeyebiliyor sata gore 4haftadaysanzi belkide gec dollenmede olmus olabilir daha kucuk olabilir kan tahlili hic yaptirmamissiniz gebelik varsa zaten idrardan once kanda gorunuyor erken gitmissiniz biraz doktora :) endise etmeyin ins.

dün akşam çok düşündüm geçmiş gebelik evraklarına felan baktım.kızım da 8. haftada gitmiştim dr a göründü hemen.bitane 5 aylık bir erkek bebek kaybettim ondada 8. haftada gitmişim dr a .eylül 2013 de bir düşük oldu ondada kese görünmedi ama aynı böyle 5. haftadaydı.dr görmek için okadar zorladıki canım yandı zaten ertesi gün kanama başladı.tahminimce benim kese geç görünen cinsten bişey sabredebilseydim eğer 10 gün daha sanırım hiç bu stresi çekmiycektim.oysaki hep de kendi kendime gebelik olursa 2 aydan önce gitmiycem diyordum dr a ama dayanamadım.

sat a göre 6. hafta içindeyim 5+3 üm erkenmi geçmi bilmiyorum.ama biraz daha beklemeliydim.neyse bugün kandan sonra belli olcak var biliyorum hissediyorum sadece miniğim görünmemek için ısrar ediyor.

Gunaydın hiç uzulme kese için erken zaten gözükmeyebilir .

Ozel muayahanede olsa vajinal usg yapiyorlar canim anneyi bos yere telaslandirmamak icin vajinaldede gorunmesse bir hafta daha bekleyip gorunmesse dis gebelik teshisi koyuyorlar. Demek senin doktorun tarzi farkli kan takibinden yana ben 7doktor gezmistim hepside dedigim gibi yapmisti kan tahlili takibide yaptilar ayni zamanda

sat a göre 6. hafta içindeyim 5+3 üm erkenmi geçmi bilmiyorum.ama biraz daha beklemeliydim.neyse bugün kandan sonra belli olcak var biliyorum hissediyorum sadece miniğim görünmemek için ısrar ediyor.

Canim ben emine yola demistim :) o 4+1 haftalikmis kese gorunmemis ona yorum yapmistim karistirdin sanirim senin normal gitmen

dr un tarzıyla alakalı bir durum yokki şekerim normal olanı yaptı.bi kanda tekrar bakalım değer ne ondan sonra bakarız dedi olması gerekn bu zaten sonuçta kan testlerimin üstünden 1 hafta geçmiş gebeliğin kesin var denebilmesi için kan değeri önemli dün ilk defa gittim.bugün belli olcak.her gittiğin dr alttan kurcalarsa o zavallı bebek nasıl dursun yerinde.

Çok üzüldüm Tuğba önceki gebeliklerin için. Allah bi daha yaşatmasın.Ayrıca seni çok iyi anlıyorum seni benim de kizimdan önce bi gebeligim dusukle sonuclandi. Bu yüzden tedirgindim hep kizimda hemen doktora gitmiştim.Insan dayanamıyor doktora gidip görmek istiyor. Bence de geç görünenkerdendir. Minigin seninle aklına kötü bir şey getirme lütfen. Ben de sabrediyorum salı günü 6+ 1 ken gideceğim.

teşekkür ederim canım dualarınıza çok ihtiyacım var.

Canım iyi düşün iyi olsun kötü seyler getirme aklına Allah büyük geç döllenme olabilir bır haftaya görürsün miniğini

Hayirlisi olsun canim herkezin durumu bir degil benim diyorum ya gobekten gorunmuyorzaten zarari olsa doktorlar bakmazlar o sekilde ins. Kan degerin iyi cikar gerek kalmaz vajinal usgye

Hayirlisi olsun canim herkezin durumu bir degil benim diyorum ya gobekten gorunmuyorzaten zarari olsa doktorlar bakmazlar o sekilde ins. Kan degerin iyi cikar gerek kalmaz vajinal usgye

inşallah canım baksın ben karşı değilim ama işte insan bir an kötü oluyo ne umutla gidiyoruz dr a sonra böyle olunca

Canım iyi düşün iyi olsun kötü seyler getirme aklına Allah büyük geç döllenme olabilir bır haftaya görürsün miniğini

bende öyle düşünüyorum.çünkü bundan çnceki gebeliklerim de 8. haftada gitmiştim dr a hemen göründü.ama geçen gebelikdede 5 haftalık gitmiştim görünmedi sonra da düşük oldu zaten.muhtemelen benim yapımda geç döllenme gibi bişey var.bakıcaz zaman ne getirip ne götürücek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…