Canım bizde hala emiyoruz gundüz işte oldugum için gelince daha çok emiyor. Senin minik hiç zayıf gelmesin bizimki 8,5-9 kg arası. hep zayıftı hala zayıf:) bizimkinin kan değerleri gayet iyi çıktı en son ve 2-3 aydır kan ilacını kullanmıyoruz dvit ide kesmiştik zaten şu an hiç bir vitamin kullanmıyorum.Çok şükür bir sıkıntı yok az yemesine ragmen. Galiba hala emdiği için benden alıyor bazı şeyleri:)))
Bu günlerde bizimkinde bir kıyafet takıntısı başladı istediğini giyiyor istemediği kıyafeti giydirmıyor ağlıyor çırpınıyor hatta eşimle şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırıryoruz.
Canım bende 3 aydır çalışıyorum çok zor başladım ne dert ne sıkıntı etmişim kendime.Hatta
nix cim sağolsun çok destek oldu.Zamanla alışıyor insan.Öncelikle bakıcıya şimdiden alıştır nerede bakacaksa hergun düzenli gidin beraber vakit gecirin. Sonra sen 1-2 saatliğine bırak cocugu o şekilde kademeli olarak işe başlayıncaya kadar bir alışkanlık kazansın. İşe giderken vedalaşıp ayrılmak lazım ama ben başlarda yapamadım çünkü cocuk ağlıyordu genelde görünmeden kaçtım ilk başlarda. Ama şu an arabadan bile inmiyorum annem koltuktan alıyor ben devam ediyorum:) Akşam gelincede seni görünce yaşadığı sevinç görmeye değer öpüp koklaşma zamanı:) Sonra zaman sizin yatıncaya kadar oynayın vakit geçirin