Her doktor farklı işte sen ne dersen de onlar sabit fikirli oluyor:) ama daha erken dediğim gibi arkadaşımın kesesi karından 6 haftalıkken görünmüştü çok normal yani bence .benm keseyide zaten zorla gördü doktor ilk göremedi 'ışığı kapatayımda tekrar bakayım' dedi öyle gördü:))folik asitede normalde gebelikten 3 ay önce başlatıyorlar bence başlamalısın:)
10 ay olmuştu ama çok şükür nasip oldu adetimden 1 hafta önce öğrendim
kızlar pazar sabah degerim 827 idi bugun degerim 1849 iyimi sizce.Elhamdülillah Allaha sükür
Iyi masalllah 2gunde 2katindan fazlaya cikmis duzenli ilerliyor. :)
Allaha sükür Elhamdülillah agzına bebişine saglık gülüm insallah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız
Amiin amiin insalla Rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimaza almai nasip etsi ins.
Benimask pastam folik asite basladinmi acaba ben doktor demeden baslim diyorumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım haber ver ben de çok merak ettimOglumunki evde duruyor gidince bakacagim hemen.. Cok heyecanli yaa :)
Hayırlısı cnm bnmde erkek çıktı ama güveniyorum pekçin takvimine baktınızmı ..benim kız görünüyor bakalım hayırlısı..
Benimde onceki hamileligimden folikasiitim duruyorda baslim bari
Folik plis benimkide baska vitaminlerde var icinde iyi demisti eczacida almaya baslim bari
kızlar pazar sabah degerim 827 idi bugun degerim 1849 iyimi sizce.Elhamdülillah Allaha sükür
maşallah diyelim ne zaman gidiceksin doktora kese görmeye..Iyi masalllah 2gunde 2katindan fazlaya cikmis duzenli ilerliyor. :)
Insallah boule guzel gecer gebeliginiz..belirtileriniz cok yogun mu peki her zaman oluyor mu
maşallah diyelim ne zaman gidiceksin doktora kese görmeye..
Merhaba herkeze :) sanırım bende 2015 nisan annesi olucam :)Eki Görüntüle 1209820
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi