2015 Nisan Anneleri

Dogru diyorsun canim hayirlisi bakalim bende onceden simdi daha az panik oldum bu panik yapmamis halim yani oncekinde hop oturup kalmistim artik ozelde gidemezsem kendi doktoruma beklerim artik birazcik sabrederik :) folikasite baslasammiki yaf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 ay olmuştu ama çok şükür nasip oldu adetimden 1 hafta önce öğrendim

canım naptın bende dayanamadım ve is cıkısı özel hastaneye gittim kan verdim 2 saat bekledim sükür 1849 cıktı Allaha sükür.doktor iyi dedi insallah senin degerinde iyidir gülüm Allahım koru yavrularımızı amin

Benimask pastam folik asite basladinmi acaba ben doktor demeden baslim diyorumda

Benimask pastam folik asite basladinmi acaba ben doktor demeden baslim diyorumda

canım bende bu persembe kadın dogumcuya gidicem ama sen gibi napsam dedim aile hekimine sordum o folik plus u önerdi bende gittim eczaneden onu aldım 3 ögün içiyosun bu bitince doktorumun yazdıgını içerim yada buna devam ederim doktora söyleyip.23 tl fiyatı devlet karsılamıyormus.doktor bende bunu kullandım dedi

Benimde onceki hamileligimden folikasiitim duruyorda baslim bari

Folik plis benimkide baska vitaminlerde var icinde iyi demisti eczacida almaya baslim bari

Merhaba herkeze :) sanırım bende 2015 nisan annesi olucam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah boule guzel gecer gebeliginiz..belirtileriniz cok yogun mu peki her zaman oluyor mu

insallah canım insallahhhh.bulantım yok sadece karın agrım var ve gögüslerim kasınıyo ucu koyulasmıs onun dısında belirtim yok gülüm

maşallah diyelim ne zaman gidiceksin doktora kese görmeye..

sagol canım ben bu persembe kadın dogum doktoruma gidecegim o ne zaman derse artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…