2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar polikistikoverliyim. Uzun suredir çocuk istiyorduk geçen ekimde boş gebelik geçirdim.tup bebeğe geçecekken öğrenmiştim hamile olduğumu yine eylülde tüp bebek düşünürken hamile olduğumu bugün öğrendim.ama adet düzensizliğin nedeniyle himbirrşey hesaplayamıyorum ve endişelerim tekrardan başladı.sat 18 haziran benm.yani 6 haftalık olması gerekirken 4.5 haftalık falan dedi doktor.adetlerim hiç belli olmaz 35-40 günde bir olurum en son 44. Günde olmuştum...yolk saç denen şeyi göremedik ve mmoralim çok bozuk o yüzden...sizler ne zaman gördünüz ..kesr var 7 mm falan ama yolk henüz yoktu

canım su siteye bir bak burda hersey yazıyor
http://www............./dosyalar/prenatal/firsttrimester.html

bu arada bende polikistik overliyim gebelik haftamı hesaplayamıyodum ama burda

Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.

yazıyo buna göre benimki 4,6 haftalık.sende burdan bak canım.gec döllenmede olabiliri banada doktor 2-3 haftalık dedi.hayırlı olsun canım

Son düzenleme:

canım bu arada benimde sat 22 haziran ona göre hesaplamıyorum ben cünkü ovu tarihlerimiz belli degil pkoda.ben 17 temmuzda ovu testimde pozitifi görmüstüm onun tuttugunu düsünüyorum.adetimin 26. gününde ovulasyon oldu yani.seninkide böyledir yüzde doksan

bende varım kızlar bugün keseyide gördük biraz küçük daha 6mm ama olsun bir kere tek kan verdim artık gerek yok dedi doktor çok sevindim kan verince fenalaşıyorum çünkü

hayırlı olsun canım saglıkla dogur insallah kan degerin kac cıktı canım

saol canım seninde hayırlı olsun.bu idrar testini yaptığım gün 536 çıktı yani 31 temmuzda.bugün yine gittk karından keseyi göremedi,alttan baktı keseyi görüyorum 6mm bebekte içinde dedi artık kan vermeme gerek yokmuş.yani canm bir kere tek kan verdim

Benim aşk pastam teşekkürler telefondan sayfayı açamadım bilgisayardan bakacağım. Ben yine salmıştım ne zaman yumurtlama tarihim vs hiç bilmedim ilgilenmedim de ama işte yolu sac denen şeyi görmeden yine boş gebelik geçiriyorum psikolojisinden çıkamıyorum ve inanılmaz endişeleniyorum.inşallh bir daha yaşamam ama hayırlısını dikiyorum artık sen yollu gordunmu

sagol canım benimde alttan baktı cok kücük minicik bir nokta var o kesemi canım.siyah nokta.benimki daha küçükmüş 3 haftalık falan dedi.hayırlı olsun canım

insallah saglıkla dogururuz insallah
canm bende ovu testiyle yumurtlama günümü saptadım.canım kötü düsünme için rahat olsun insallah oda görünür küçüktür bebişin gec ymurtlamıssındır görünür daha bence canım ben ögreneli 2 gün oldu gebeliği benimki daha küçük.persembe doktora gidicem ozaman ögrencem herseyi canım

Ben burda free hcg goremedim.. Hangisi acep? Nettede bakindim biraz hurafeymis dogru cikmiyormus.. Doktorlarda dalga geciyormus... Mecbur bekleyecegiz sanirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407271796244.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 54

evet canım o siyah olan. kesenin içindede 2 tane beyaz nokta var buda bebek dedi fotosunu verdi bakıyom şuan beyaz noktalar da göküküyo

Allah razı olsun hepimizin inşallah :)

:) Mide bulantın falan oluyor mu yada başka bi belirti
mide bulantım acıkınca oluyo hafif dişlerimi ırcalarken bide :) onun dıısnda iyiyim şükür
heyecan hiç bitmiyo bu mucizede
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..senin sat ne zamandı..

benm sat 27 haziran inşallah herkes görur kesesini

evet canım o siyah olan. kesenin içindede 2 tane beyaz nokta var buda bebek dedi fotosunu verdi bakıyom şuan beyaz noktalar da göküküyo

Ozaman canim benim o siyah nokta kesesimi minicik bir nokta.ayyy ne guzel.masallah subhanallah canim cok sevindim sira kalp atisina insallah.

Canım bende dün akşam aldım sonucumu çok şükür 2161 olmuş şu anda herşey yolunda görünüyor inşallah ctesi keseyide görürüm içim rahatlar Maşallah senin değerinde gayet iyi çıkmış yarında keseyi görürsen tamamdır inşallahh

Ben burda free hcg goremedim.. Hangisi acep? Nettede bakindim biraz hurafeymis dogru cikmiyormus.. Doktorlarda dalga geciyormus... Mecbur bekleyecegiz sanirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm senin 50 nin üstünde cıkmış galiba ozaman yanlış sabretcez sağlıklı olsunda fark etmez önemli olan sağlıklı olması

bende varım kızlar bugün keseyide gördük biraz küçük daha 6mm ama olsun bir kere tek kan verdim artık gerek yok dedi doktor çok sevindim kan verince fenalaşıyorum çünkü
Eki Görüntüle 1209907

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah .aramızda 1 gün var cuma günü bende dr a gidicem inşallah bizde görürüz keseyi.çok heyecanlıyımm

Günaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?

benimde kuyruk sokumu kemiğim agrıyo 2 gundur. hamılelıktenmı anlamadım. mıdemde bulanır gıbı oluyo sabahları ve gece.4+6 yız

Günaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?

Merhaba, ben de aranıza bugün katıldım, dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Hala da idrak edebilmiş değilim tam olarak :)

Tüm Nisan annelerini kutluyorum.

Benim de hala adet ağrısı gibi ağrım ve hafif hafif batmalarım oluyor, azalıp çoğalıyor şiddeti, bazen geçti sanıyorum ama tekrar ediyor... İnşallah normal bir durumdur :)

Hoşgeldin Hayırlı olsun cnm belirtiler normaldir korkma :) sat nezamandı kan testin kaç cıktı cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…