Merhaba arkadaşlar polikistikoverliyim. Uzun suredir çocuk istiyorduk geçen ekimde boş gebelik geçirdim.tup bebeğe geçecekken öğrenmiştim hamile olduğumu yine eylülde tüp bebek düşünürken hamile olduğumu bugün öğrendim.ama adet düzensizliğin nedeniyle himbirrşey hesaplayamıyorum ve endişelerim tekrardan başladı.sat 18 haziran benm.yani 6 haftalık olması gerekirken 4.5 haftalık falan dedi doktor.adetlerim hiç belli olmaz 35-40 günde bir olurum en son 44. Günde olmuştum...yolk saç denen şeyi göremedik ve mmoralim çok bozuk o yüzden...sizler ne zaman gördünüz ..kesr var 7 mm falan ama yolk henüz yoktu
Merhaba arkadaşlar polikistikoverliyim. Uzun suredir çocuk istiyorduk geçen ekimde boş gebelik geçirdim.tup bebeğe geçecekken öğrenmiştim hamile olduğumu yine eylülde tüp bebek düşünürken hamile olduğumu bugün öğrendim.ama adet düzensizliğin nedeniyle himbirrşey hesaplayamıyorum ve endişelerim tekrardan başladı.sat 18 haziran benm.yani 6 haftalık olması gerekirken 4.5 haftalık falan dedi doktor.adetlerim hiç belli olmaz 35-40 günde bir olurum en son 44. Günde olmuştum...yolk saç denen şeyi göremedik ve mmoralim çok bozuk o yüzden...sizler ne zaman gördünüz ..kesr var 7 mm falan ama yolk henüz yoktu
bende varım kızlarbugün keseyide gördük biraz küçük daha 6mm ama olsun bir kere tek kan verdim artık gerek yok dedi doktor çok sevindim kan verince fenalaşıyorum çünkü
Eki Görüntüle 1209907
hayırlı olsun canım saglıkla dogur insallah kan degerin kac cıktı canım
saol canım seninde hayırlı olsun.bu idrar testini yaptığım gün 536 çıktı yani 31 temmuzda.bugün yine gittk karından keseyi göremedi,alttan baktı keseyi görüyorum 6mm bebekte içinde dediartık kan vermeme gerek yokmuş.yani canm bir kere tek kan verdim
insallah saglıkla dogururuz insallahBenim aşk pastam teşekkürler telefondan sayfayı açamadım bilgisayardan bakacağım. Ben yine salmıştım ne zaman yumurtlama tarihim vs hiç bilmedim ilgilenmedim de ama işte yolu sac denen şeyi görmeden yine boş gebelik geçiriyorum psikolojisinden çıkamıyorum ve inanılmaz endişeleniyorum.inşallh bir daha yaşamam ama hayırlısını dikiyorum artık sen yollu gordunmu
İkili testte free beta hcg 50 den az ise erkek fazla ise kızmış cnm bide taramada detaylı bakıyolar ya ordanda görebilirler heralde bende kalp atışlarından anlaşıldığını duydum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
sagol canım benimde alttan baktı cok kücük minicik bir nokta var o kesemi canım.siyah nokta.benimki daha küçükmüş 3 haftalık falan dedi.hayırlı olsun canım
insallah saglıkla dogururuz insallah
canm bende ovu testiyle yumurtlama günümü saptadım.canım kötü düsünme için rahat olsun insallah oda görünür küçüktür bebişin gec ymurtlamıssındır görünür daha bence canım ben ögreneli 2 gün oldu gebeliği benimki daha küçük.persembe doktora gidicem ozaman ögrencem herseyi canım
mide bulantım acıkınca oluyo hafif dişlerimi ırcalarken bide :) onun dıısnda iyiyim şükürAllah razı olsun hepimizin inşallah :)
:) Mide bulantın falan oluyor mu yada başka bi belirti
heyecan hiç bitmiyo bu mucizedeayy ne güzel haberler alıyoruz burada moral oluyor herkese keseler tamam şimdi kalp atışları duycaz meleklerimizin deseniz ya iyiki burası var heyecanlarımıza ortak oluyoruz demek normalmiş aman bulanmasın ama yaşasınlar insan okuyunca bu kadar şeyi kendinden şüphe eder oluyorsun niye benim bulanmadı niye gögüsler kararmadı diye kuruyosun kendince :))
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..senin sat ne zamandı..
evet canım o siyah olan. kesenin içindede 2 tane beyaz nokta var buda bebek dedifotosunu verdi bakıyom şuan beyaz noktalar da göküküyo
bende varım kızlarbugün keseyide gördük biraz küçük daha 6mm ama olsun bir kere tek kan verdim artık gerek yok dedi doktor çok sevindim kan verince fenalaşıyorum çünkü
Eki Görüntüle 1209907
canım naptın bende dayanamadım ve is cıkısı özel hastaneye gittim kan verdim 2 saat bekledim sükür 1849 cıktı Allaha sükür.doktor iyi dedi insallah senin degerinde iyidir gülüm Allahım koru yavrularımızı amin
Ben burda free hcg goremedim.. Hangisi acep? Nettede bakindim biraz hurafeymis dogru cikmiyormus.. Doktorlarda dalga geciyormus... Mecbur bekleyecegiz sanirim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1209907
Günaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?
Merhaba, ben de aranıza bugün katıldım, dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Hala da idrak edebilmiş değilim tam olarak :)
Tüm Nisan annelerini kutluyorum.
Benim de hala adet ağrısı gibi ağrım ve hafif hafif batmalarım oluyor, azalıp çoğalıyor şiddeti, bazen geçti sanıyorum ama tekrar ediyor... İnşallah normal bir durumdur :)