merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamişimmçok mutluyum.rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah.yalnız dün akşam kasık ağrım oldu.sabahta oldu kramp gibi bu normalmi bilemiyorum.bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Maşaallah hayırlı olsun :) Eğer kanaman yoksa normal diyorlar canım rahim genişlemeye başlayınca kramp ağrı yapıyormuş ama çok şiddetli değildir inşallah
teşekkür ederim canım yok kanamam ama kısa süreli oluyo inşallah tekrarlamaz
merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamişimmçok mutluyum.rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah.yalnız dün akşam kasık ağrım oldu.sabahta oldu kramp gibi bu normalmi bilemiyorum.bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Ah cnm hoşgeldin hayırlı olsun :) hamile giyim konusu açınca anlamıştım zatenİnş. sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
İnşallah ama tekrarlasada normalmiş şu dönemde dün akşam benim de oldu sonra geçti neyseki. Gittiğinde doktoruna da danışırsın aklında kalmaz en azından :)
aminnn inşallah kuzummm
Satın nezaman dı cnm kan testi yaptırdınmı bak merak ettim şimdi
Hoşgeldin Hayırlı olsun cnm belirtiler normaldir korkma :) sat nezamandı kan testin kaç cıktı cnm :)
SAT 8 Temmuz'du. Dün kan testi 265 çıktı... bugün itibariyle 4+1 yani cok yeni :)
SAT 8 Temmuz'du. Dün kan testi 265 çıktı... bugün itibariyle 4+1 yani cok yeni :)
Kizlar merhaba,dun gece adet sancisina benzer bir agri yasadim bacaklarima da vurdu cok korktum adet olurum diye sukur olmadim..sizde de adet sancisi,agrisi oluyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş.hamişsindir cnm bende hamileyim adet olcakmış gibi ağrı var normal yani bence kan testi yaptır enazından kesin sonuç
Hamileyim canim be s alti test yaptim pozitif sonra farkli bir marka test yaptim o da pozitif kan testini cmt yapcam ama korkuyorum bu agrilar olunca da
aa hayırlı olsun cnm ozaman bebiş yerleştiği için normal bu ağrılar çünkü ben hala adet olcam zannediyom çünkü ağrılar adete benziyo
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin..senin kac haftalik benim sat a gore 4+2 bir de kan testi yaptrdin mi duzenli artis varmi